Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam:multi: tutaj na dogomani jest siostra mojej Inez-Ida żeby nie było mojej laluni przykro to zakładaj jej galerię :loveu:
Maleństwa przyszły na świat 13 stycznia 2006r. było 4 suczki i jeden piesek cały czarny!!!

oto pierwszy dzień maluszków u hodowcy
te fotki mam dzięki uprzejmosci hodowczyni....

a to jest tatuś maluszków,Borys z Wiśniowego Sadu

Edited by barbara.h
Zmiana tytułu
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wtedy,całe popołudnie spędziłam ze szczeniakami,głaskałam ,miziałam i całowałam do woli,zdjęć chyba zrobiłam ze 200 :-o

Kluski są wspaniałe,ważą po 4 kilogramy,zabawki trafione, bo od razu w pysk i w nogi :multi:

4 tygodniowe rozbujniki :lol: :evil_lol:

\

Miłego oglądania :multi: :loveu:

Posted

Jeeeeee :sweetCyb::sweetCyb: siostrzyczka Idy :sweetCyb: Piekny babelek :iloveyou:

Brciszek jest cccudoowny :mdleje: Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa jak wyglada teraz :saint1:

Posted

[quote name='anetta']Jeeeeee :sweetCyb::sweetCyb: siostrzyczka Idy :sweetCyb: Piekny babelek :iloveyou:

Brciszek jest cccudoowny :mdleje: Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa jak wyglada teraz :saint1:

Aneta zapraszam na www.owczarek.pl do działu pokaz swojego psa i tam jest temat Iktus z Kwiatowego Dworku.Nawet na sotaniej stronie sąaktualne zdjęcia:cool3:

Posted

w kilku słowach;podróż odbyła się spokojnie pomijajac małe żyganko myślałam że,nie będzie chciała na śniegu się wysikać,bo jeszcze go nie widziała, ale po 5 godzinach to nie było innego wyjścia,zrobiła siusiu kopy nie było bo i z czego,jak psinka wygłodzona na maxa
W domu powitanie z Atosem,była szczęśliwa że,zobaczyła kogoś ze swojego gatunku Perełka oczywiście jak zwykle nawarczala na namolną Inez a koty to im wszystko jedno, czy dwa psy czy trzy zresztą suczce bardzo przypadły do gustu,że Buszmena wcineła w kąt ściany,a kocica pomyślała że,nie zrezygnuje ze spania na ulubionym krześle koło grzejnika warcząc na sunię wcale ta nie chciała zrezygnować z zapoznawania się z kocicą W nocy nie obyło się bez płaczu,nawet Atos nie pomógł,ale zrekompensowała mi sikaniem i kupkaniem na dworze ,ale spałam prawie ubrana żeby zdąrzyć i nie marznąć,a śnieg uwielbia już jak na tę rasę przystało
wchodziła w największy śnieg żeby tam się połozyć,i nie omieszkała go spróbować kurcze nie zawsze zdążyłam więc troszkę zjadła go.

Posted

Aż nie chce się wierzyć, że Ida i Inez to siostry :-o
Jak patrze na Idę to widzę istnego diabołka wcielonego :evil_lol: a Inez wygląda na taką słodką łagodną klusię...:loveu: