barbara.h Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 (edited) Witam:multi: tutaj na dogomani jest siostra mojej Inez-Ida żeby nie było mojej laluni przykro to zakładaj jej galerię :loveu: Maleństwa przyszły na świat 13 stycznia 2006r. było 4 suczki i jeden piesek cały czarny!!! oto pierwszy dzień maluszków u hodowcy te fotki mam dzięki uprzejmosci hodowczyni.... a to jest tatuś maluszków,Borys z Wiśniowego Sadu Edited January 8, 2012 by barbara.h Zmiana tytułu Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 tutaj już maluszki mają 3 tyg. i ważą 3 kg.:-o a to czarnuszek Iktus :multi: Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:siostrzyczka Idy :loveu: tak,tak jak się chwalić to wszedzie ;) Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Wtedy,całe popołudnie spędziłam ze szczeniakami,głaskałam ,miziałam i całowałam do woli,zdjęć chyba zrobiłam ze 200 :-o Kluski są wspaniałe,ważą po 4 kilogramy,zabawki trafione, bo od razu w pysk i w nogi :multi: 4 tygodniowe rozbujniki :lol: :evil_lol: \ Miłego oglądania :multi: :loveu: Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 uwaga! maluchy mają 5tyg.i ważą 5 kg. ledwo mieszczą się na wadze:lol: wstawiam fotki dla miłośników maluszków... Iktus, rodzynek w miocie :multi: Quote
LAZY Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Witamy!!! Wspaniale, że pokazesz nam siostrę Idy:) A jest co pokazywać. Czekam z niecierpliwością na kolejne zjęcia;) Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 maluchy-6 tygodni niestety niewiem ile ważą :oops: :roll::loveu: Quote
barbara.h Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Dzięki Paulinka:multi: te fotki już oglądałaś, ale później będę wstawiała zdjęcia mojego rozbujnika na bierząco :loveu: Quote
cuciola Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 sliczna galeria! jesli fascynuja cie maluch to zapraszam do mojej galerii w podpisie...do galerii mlodych labradorkow :Cool!: Quote
anetta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Jeeeeee :sweetCyb::sweetCyb: siostrzyczka Idy :sweetCyb: Piekny babelek :iloveyou: Brciszek jest cccudoowny :mdleje: Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa jak wyglada teraz :saint1: Quote
LAZY Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='anetta']Jeeeeee :sweetCyb::sweetCyb: siostrzyczka Idy :sweetCyb: Piekny babelek :iloveyou: Brciszek jest cccudoowny :mdleje: Jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa jak wyglada teraz :saint1: Aneta zapraszam na www.owczarek.pl do działu pokaz swojego psa i tam jest temat Iktus z Kwiatowego Dworku.Nawet na sotaniej stronie sąaktualne zdjęcia:cool3: Quote
barbara.h Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 mam 8-tygodni i jadę do nowego domku :multi: To fotki już robione w domu :lol: Quote
barbara.h Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 w kilku słowach;podróż odbyła się spokojnie pomijajac małe żyganko myślałam że,nie będzie chciała na śniegu się wysikać,bo jeszcze go nie widziała, ale po 5 godzinach to nie było innego wyjścia,zrobiła siusiu kopy nie było bo i z czego,jak psinka wygłodzona na maxa W domu powitanie z Atosem,była szczęśliwa że,zobaczyła kogoś ze swojego gatunku Perełka oczywiście jak zwykle nawarczala na namolną Inez a koty to im wszystko jedno, czy dwa psy czy trzy zresztą suczce bardzo przypadły do gustu,że Buszmena wcineła w kąt ściany,a kocica pomyślała że,nie zrezygnuje ze spania na ulubionym krześle koło grzejnika warcząc na sunię wcale ta nie chciała zrezygnować z zapoznawania się z kocicą W nocy nie obyło się bez płaczu,nawet Atos nie pomógł,ale zrekompensowała mi sikaniem i kupkaniem na dworze ,ale spałam prawie ubrana żeby zdąrzyć i nie marznąć,a śnieg uwielbia już jak na tę rasę przystało wchodziła w największy śnieg żeby tam się połozyć,i nie omieszkała go spróbować kurcze nie zawsze zdążyłam więc troszkę zjadła go. Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :loveu:ale klusia http://img344.imageshack.us/img344/6438/nied378wied3789cq.jpg Quote
moon_light Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oooo Inez ma starszego brata:lol:! Będzie ją bronił :cool3: SLICZNA ! :loveu: Quote
nathaniel Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Jaka klusia fajna, a ten czarny chłopczyk to cud :oops::oops: :loveu::loveu: Quote
sunrise Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Aż nie chce się wierzyć, że Ida i Inez to siostry :-o Jak patrze na Idę to widzę istnego diabołka wcielonego :evil_lol: a Inez wygląda na taką słodką łagodną klusię...:loveu: Quote
Vogue Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Inez sprawia wrazenie spokojnej i zrownowazonej suni. Jest urocza:lol::lol: A Iktus- super psiak Quote
cuciola Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 a zdjecia tez pewnie nie oddaja do konca tego jak na prawde jest :) Quote
Recommended Posts