Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooops :oops: Inezka miała urodzinki!!! NIECH SUCZYDŁO 20 DOCIĄGNIE !!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: ja takie realne życzenia składam:evil_lol:

Posted

Witaj :)
po pierwsze to chcialam cie przeprosić że mnie tak dawno nie było :( to przez te subsktrypcje :shake:
Jejku jak przeczytałam co sie z Ramzesikiem stało to az mi ciarki przeszły :-(
biedactwo... co prawda oczko nie wyglada dobrze ale miejmy n adzieje że wsyzstko bedzie dobrze... wiadomo cos wiecej w tej sprawie?

No i oczywiscie spóźnione życzonka :new-bday:

Posted

Witaj Basiu :)
dawno mnie ti nie było , oj dawno
gęsiej skórki dostałam jak przeczytałam o Ramzesie :( dobrze że już lepiej ...

skąd ja znam takie sceny :hmmmm:

Posted

dziękujemy wszystkim za życzonka dla mojej laluni,fotki będą ale pewnie w późnym wieczorem,bo na spacerek już lecimy:multi:

a z Ramzesem jest bardzo dobrze,byliśmy wczoraj na kontroli,lekarz bardzo zadowolony, że bardzo ładnie zszedł obrzęk,może nie do końca,ale jeszcze mamy przez 10 dni zapuszczać dalej krople,tylko już 3 razy!! a nie pięc :shake:on już widzi na to oko,niewiem w jakim stopniu,ale widzi!!! :multi:

Posted

Jest!!!:multi:
Super, ze się poprawia!!! Jak się cieszę:loveu: !
To może nowe zdjęcia oczka, zebyśmy zobaczyli poprawę i też mogli się cieszyć:)?

Posted

Guffi napisał(a):
Jest!!!:multi:
Super, ze się poprawia!!! Jak się cieszę:loveu: !
To może nowe zdjęcia oczka, zebyśmy zobaczyli poprawę i też mogli się cieszyć:)?

Podpisuje się pod Gufffim:lol:
Dobrze mu się prawidłowo goi, to wspaniała wiadomość!!!:multi:

Posted

Cerber napisał(a):
oooo z oczkiem bylo cos nie tak buuuuu dobrze, ze juz lepiej jest :)

Na szczęście to nie oczko Inezki tylko jej kolegi Ramzeska.
Cieszę sie, ze jest juz lepiej.

Posted

Dzięki Paulinka:lol:

oto Ramzesik,niestety nie umiałam wyłączyć lampy i nie wychodzi zdjęcie tak jak trzeba,postaram się zrobić jutro jeszcze raz,jak mi ktoś ją wyłączy:cool3:

a to już moja banda na spacerku,zdjęcia toszkę przestarzałe bo z tamtego roku,ale co tam chyba ich jeszcze nie wstawiałam:lol:

Inez miała wtedy skaleczoną łapkę, ale już prawie się zagoiło, więc poszła na spacerek(dwa tygodnie wtedy nie chodziła)

wszędzie patrzeć:mad: aby nie na pańcię :shake:

tym razem zadki są uwiecznione:evil_lol:

CDN.