Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barbara.h napisał(a):

Niesamowite psiaki:loveu: Raz leżą spokojnie, grzecznie, i te łapeczki połaczone:loveu: A innym razem takie szaleństwa wyprawiają, no no no;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
Niesamowite psiaki:loveu: Raz leżą spokojnie, grzecznie, i te łapeczki połaczone:loveu: A innym razem takie szaleństwa wyprawiają, no no no;)

walka o ogień :evil_lol::evil_lol:

Posted

dzięki zaodwiedzinki,zastanawiam siękiedy ja do was skoczę i coś napiszę? ale po cichu zaglądam :loveu:

byliśmy u weta z Ramzesem ,zdjęte szwy,zapuszczony zielony płyn który, miał pokazać czy ubytek jest jeszcze, czy go nie ma,miałam nogi jak z waty,ale ubytku nie ma!!! zregenerowało się b.ładnie!! żeby nie było tak dobrze to jest duży obrzęk,dostaliśmy jeszcze dwa rodzaje kropelek,teraz mamy zadanie na całe 7 dni:multi:

na moje pytanie, czy już można stwierdzić czy Ramzes będzie widział na to oko,nie dostałam konkretnej odpowiedzi :shake:
oko wygląda nie ciekawie..

przepraszam,ale tak się wiercił że,fotki nie są ostre a był już wieczór i światło było słabe,za to przy zapuszczaniu kropel leży b.spokojnie:loveu:

Posted

sylwiaskalska napisał(a):

Cześć Basieńko .
Czy w Lublinie aż tak popularne są walki psów ?
Wiem, że były.
W końcu tam mieszkałam - to wiem. :p
I bardzo się cieszę, że ta tradycja nadal trwa ! :multi: