Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ufff,dzisiaj Ramzes świrował przy zapuszczaniu kropelek,zeszło się prawie godzinę,mizianie,głaskanie i znów mizianie,prawie zasnął i się udało ,kurcze a tak fajnie leżał wcześniej mam nadzieję że, rano będzie sie lepiej zachowywał.

a te dziewczyny,które to zrobiły :angryy: to takie wyrośnięte już krowy,niestety pani K. nawet niewie czy to od nas z dzielnicy czy nie,ponieważ kiedy jej pies się wyrwał,to ona pobiegła za nim :shake:

oto jak to wygląda :-(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochani,Ramzes jużnie boi się na spacerkach!! ufff jak dobrze bo się martwiłam :shake:

a czy będzie widział to dopiero po zakończeniu leczenia,wyjęciu szwów i tych dreników,lekarz teraz nic nie może powiedzieć ale, trzeba być dobrej myśli
no lecimy z Inezką na szkolonko,jutro niedziela może więcej czasu troszkę będzie to zajrzę do wzs bo się stęskniłam!!!:p

Posted

ło boziu co za bidactwo:-(
co za kretynki to zrobiły:angryy:
gdyby ktoś zrobił krzywdę mojemu psu to nie ręczyłabym za siebie:angryy: :mad:

pomiziaj Ramzeska odemnie

Posted

pomiziam,pomiziam :lol:

myślałam że,jak już chodzę tam (jutro będzie tydzień) i męczę tę psinę tymi krpelkami to nie będzie mnie tak wylewnie witał,a tu nic mylnego!!! jak wchodzę to jego łapy mam na ramionach,mało mnie nie przewróci :cool3: i idzie na taki gruby koc gdzie zapuszczamy krople(bo na podłodze to mnie już kolana bolały) i poprostu czeka,troszeczkę przeszkadza tą przednią łapką..ha,ha jego musi być na wierzchu :loveu:

Posted

:shake:bosz Basiu dopiero dotarłam i doczytałam o Ramzesiku .....trzymam kciukasy za szybkie dojście do zdrowka , bo tylko tyle mogę :shake:
A te dzieczyniska -zwurodniałe to własnorecznie pasiorem bym potraktowała...mam alergię na samo słowo petarda a jeszcze w rękach rozwydrzobych małolatów to już mnie ponosi.....nawet swego czasu jednej mamie mojego wychowanka zrobiłam wykład na korytarzu przedszkola na temat jej zachowania bo dzień wcześniej Mamuśka strzelała petardami / takie tzw piccolo hukowe/z 4 letnim synkiem ona zapalała on rzucał a mój Harley panicznie bał sie petard . Eh ludzkości dokąd zmierzasz.....:shake:

Posted

Biedactwo:placz: ! No zabiłabym:mad: :angryy: (choć kogo:-( )!
Niech szybko dochodzi do zdrówka! Chłopak wie, ze przychodzisz mu z pomocą! W koncu to owczarek:p .

Posted

jestem!! właśnie wróciłam od Ramzesa,zeszło mi z kilka minut :multi: położył się i tylko łapkę jak zwykle załozył mi na rękę i luzik!! no cudne psisko,zrobię fotkę to zobaczecie jak leży :lol: kocham to psisko,oczywiście moje bardziej :lol:

dziękuję! wszystkim tak ogólnie :buzi:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Basiu - ja tu bywam z przyczajki... :p
Ale wiem wszystko na bieżąco ...
Pozdrów mój Lublin :loveu:

Pozdrowie,pozdrowie tylko nie wiem co? deptak? stare miasto? ;)

a może do siostry się wybierasz? to pamiętaj abyś dała znać:mad:

Posted

Hej Basiu :) cieszę się, że Ramzesowi już lepiej i że tak dzielnie znosi te zabiegi wokół jego oka. Myślę, że z pewnością załapał, że nie chcesz mu zrobić krzywdy tylko pomóc :)
A fotki chętnie byśmy wszyscy zobaczyli :)