Guffi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Ale cuuuda:loveu: ! A świnka też rasowa(bo jakoś nie mogłam znaleść)? Quote
Dobcia Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='barbara.h'] Śliczny pan:loveu::loveu::loveu: Smacznego!(kanarka:evil_lol:) Quote
barbara.h Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Guffi napisał(a):Ale cuuuda:loveu: ! A świnka też rasowa(bo jakoś nie mogłam znaleść)? witaj :multi::multi: w sklepie powiedzieli że,rozetka ;) ale to tak acałkiem rasowa to chyba nie jest bo ma też długi włos na grzbiecie :lol: Quote
Guffi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Aha... Myślałam, że może ma rodowód... Ale słodka jest:loveu: , jak też nie mam rasowych, mało jest hodowli w Polsce:-( . A właśnie! Witam "owczarkarza":multi: . Quote
Agushka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Normalnie zaraz jutro polecę po prosiaka do sklepu bo się napatrzyłam na Wasze i też już chcę... A obiecałam sobie i synowi że poczekamy do lutego.... Quote
malawaszka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 barbara.h napisał(a):ten kaganiec jest super,lekki i niedrogi a na lato bardzo wygodny bo pies może swobodnie ziajać :lol: właśnie dla Inezki będę kupowała teraz, ale wersję suczą :multi: a czym się różnią??? :oops: fotki boskie - uwielbiam to Atoskowe klapnięte uszko :loveu: Quote
Guffi Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Agushka napisał(a):Normalnie zaraz jutro polecę po prosiaka do sklepu bo się napatrzyłam na Wasze i też już chcę... A obiecałam sobie i synowi że poczekamy do lutego.... No! Nareszcie! I o to mi chodziło:evil_lol: :cool3: Quote
barbara.h Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 malawaszka napisał(a):a czym się różnią??? :oops: fotki boskie - uwielbiam to Atoskowe klapnięte uszko :loveu: wersja sucza? a tym że jest mniejszy :lol::lol::lol: Quote
LAZY Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 A po co Ci kochana takie kagańce dla bardzo grzecznych psiaków?:mad: Ona jest piękna! Moja ciocia błagala mnie, żebym przed świętami poszła z Idą do zoologicznego i zapoznala ją z królikiem, bo obawia się, że będzie miala ochote na jej króliczka:) Wszystkiego najlepszego z okazji 11 mięscy! Quote
barbara.h Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 LAZY napisał(a):A po co Ci kochana takie kagańce dla bardzo grzecznych psiaków?:mad: Ona jest piękna! Moja ciocia błagala mnie, żebym przed świętami poszła z Idą do zoologicznego i zapoznala ją z królikiem, bo obawia się, że będzie miala ochote na jej króliczka:) Wszystkiego najlepszego z okazji 11 mięscy! Paulinka,to ten królik cioci nie będzie na święta??? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
cuciola Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 to juz 11 miesiecy zlecialo!? Wszystkiego najlepszego w takim razie dla obu siostr forumowych :) Quote
sylrwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='barbara.h'] Basiu czy to jest ten kaganiec Maszera czy jak mu tam?? Czy Ty zamawiasz przez net czy masz jakis sklep koło siebie? Czy pies jak uderzy takim to boli mocno tak jak metalowym? Bo mnie interesuje czy są w wersji na wyżły?? (bo ja ciągle gubie kagańce i musze kupować nowe:() Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='sylrwia']Basiu czy to jest ten kaganiec Maszera czy jak mu tam?? Czy Ty zamawiasz przez net czy masz jakis sklep koło siebie? Czy pies jak uderzy takim to boli mocno tak jak metalowym? Bo mnie interesuje czy są w wersji na wyżły?? (bo ja ciągle gubie kagańce i musze kupować nowe:() sylrwia ja mam podobny kaganiec dla briardka, czeski tzw. o dziwo kupiłam go w małym stoisku zoologicznym, w tych porządniejszych nie mają takich,był tez niedrogi bo zapłaciłam niecałe 28zł spisuje sie nam bardzo, chociaz zadko w nim chodzimy,ale psina pysk moze miec szeroko otwarty i sie nie "gniecie" mordka w tym :lol: od góry ma tez taka nakładeczke, zeby nie przetrzec pyska, takze full wypasik ;) Quote
sylrwia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Przepraszam Basiu ze ciutke zaśmiecam:oops: Ja miałam plastikowy włoski sprowadzany przez jakąś firmę z Wrocławia. I ciągle je gubie maksymalnie 2 miesiace pobył taki kaganiec u mnie. Używam tylko na przejazdy środkami komunikacji. Ale po kolejnym zgubieniu już nawet nie chodzę do zoologicznego prosić o ściągniecie kolejnego specjalnie dla mnie bo kobieta znów podniesie cene, za każdym razem tak robiła.:cool1: A oglądałam ostatnio na allegro takie "maszerowe" i się zastanawiam:cool1: Quote
malawaszka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 barbara.h napisał(a):wersja sucza? a tym że jest mniejszy :lol::lol::lol: bhahaha myślałam, że są jakieś różnice "anatomiczne" :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :cool3: sylrwia napisał(a):Przepraszam Basiu ze ciutke zaśmiecam:oops: Ja miałam plastikowy włoski sprowadzany przez jakąś firmę z Wrocławia. I ciągle je gubie maksymalnie 2 miesiace pobył taki kaganiec u mnie. Używam tylko na przejazdy środkami komunikacji. Ale po kolejnym zgubieniu już nawet nie chodzę do zoologicznego prosić o ściągniecie kolejnego specjalnie dla mnie bo kobieta znów podniesie cene, za każdym razem tak robiła.:cool1: A oglądałam ostatnio na allegro takie "maszerowe" i się zastanawiam:cool1: sylrwia to moze lepiej sobie smyczke kup do tego kaganca i jak bedziesz sciagac to potem przypnij do spodni :evil_lol: albo karteczke dowies, moze uczcicy znalazca odda :cool3: Quote
Marta_Ares Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: A kaganiec bardzo fajny;) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 putu putu basia widze ze zostałas wciagnieta w swiateczne porzadki :cool3: Quote
LAZY Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Basiu jak chcesz to u mnie tez mozesz posprzątać:) Co do ciocinego królika...chyba nie uwzglednia go w planach kuchni wigilijnej:evil_lol: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 a wy już o kuchni wigilijnej? :cool3: a tak poza tym to dzień dobry :p Quote
barbara.h Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):putu putu basia widze ze zostałas wciagnieta w swiateczne porzadki :cool3: macie rację! niewiem w co ręce włożyć!! wiec zaraz idę na spacerek! jakoś nie lubię swiąt ;) a właściwie to same święta lubię tylko ten okres przedświąteczny jest najgorszy :cool3: więc jak znajdę więcej czasu to obiecuję odwiedzić wasze galerie:loveu: Quote
Tina.Sara Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 powodzenia :P okres przedświąteczny jest tragiczny :shake: ale kupowanie prezentów jest fajne :evil_lol: Quote
Recommended Posts