barbara.h Posted December 5, 2006 Author Posted December 5, 2006 Alicjarydzewska;-)ale ściema ...stare foty nam tu dajesz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dokładnie! foty robione 5 listopada :evil_lol::evil_lol: AggaTo nie stare tylko oni mają już śnieg:p ta,mieliśmy śnieg ale już go niema! teraz mamy piękną pogodę:loveu: bellatriksAle fajnie... ja też chcę śnieg, bo dzisiaj wracałam ze szkoły w deszczu...:shake: bleee,współczuję :shake: madzia18sosnowiecbasiu wiecej zdjęc:lol: postaram się jutro coś wrzucić:lol: Dziękuję wszystkim za zyczenia :buzi: Quote
barbara.h Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Przeczytajcie co mi napisał nowy pan Rudzielca vel Rysiu teraz :evil_lol::evil_lol: witam, kotek otrzymał imię RYSIU,spisuje sie bardzo dobrze, coraz śmielej sobie poczyna, apetyt w porządeczku, no może troche z rezerwą do dzieciaków podchodzi ponieważ są czasami głośno,ale bardzo go lubią,tylko cały czas tłumaczę, że on jest delikatny i lubi szept..ha,ha, teraz jak co wieczór rozkręcasie własnie ,,,o jest na moich plecach jak to piszę, i pobiegł dalej, w ostatniąniedziele bylismy na wycieczce ok 30 km u moich rodziców i spotkał sie z kocurem mojej siostry...niezły okaz, umaszczenie podobne, śmiesznie było popatrzec, jak "stary sie dziwił że jakiś "mały mu sie po domu szwęda, ale był gościnny rysiu przybiera na wadze, jedynie chyba ma cos z okiem , bede musiał w pn jakos podjechac do lekarza zdaje sie, jutro byc moze tez wyjedziemy z nim na wycieczkę,no i spróbuje troche pospacerowac z nim na zewnątrz, jesli bede u lekarzy na Dolnej P.M., zadzwonie do pani jesli bedzie pani chciała go zobaczyc, zdjec niestety nie przesyłam, ponieważ nie mam cyfrówki, jak bede miał przesle na pewno pozdrawiam serdecznie leszek :multi::multi::multi::multi: Quote
eria Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 to super że Rysiu się tak dobrze sprawuje :loveu: ! I świat zwiedza :evil_lol: Quote
barbara.h Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 eria napisał(a):to super że Rysiu się tak dobrze sprawuje :loveu: ! I świat zwiedza :evil_lol: a ktoś wyrzucając go, nie pomyślał że,mógł3 zginąć pod kołami samochodu lub w paszczy jakiegoś psa :shake::mad: no ale najważniejsze że,ma super domek!!! a imię "Rysiu" świetne!! :multi: Quote
Agushka Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 A to miłe wiadomości z samego rana. Imię Rysiu od razu kojarzy mi się z pewnym Rysiem z pewnego tasiemcowego serialu :) W wypowiedzi nowego opiekuna Rysia wynika że wszystkich tam kocur chwycił za serducha :) Jak już dzieciom się tłumaczy żeby szeptem, mówić bo kot tak lubi...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
LAZY Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Aleś mnie z tą zimą oszukałam:) Rysiek extra imię! A jaki fajny mu domek znalazłaś!:multi: Quote
Alicja Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 :multi::multi::multi:super że Rysiek tak fajnie trafił :loveu: Quote
Cerber Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 cudownie tu cała trójka wyszła...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 ahh piekne prezenty na mikołaja :loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 swietne foteczki calej trojeczki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sylrwia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Ale nas drażnisz tym śniegiem:angryy: Czy DON-ki są oficjalna rasą czy są w fazie tworzenia? Czy wystepuja na wystawach jako ON czy jako oddzielna rasa DON? Bo chyab we wzorcu ON wada jest długi włos to jak to jest?? Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 Witajcie dziewuszki :loveu: sylrwiaAle nas drażnisz tym śniegiem:angryy: Czy DON-ki są oficjalna rasą czy są w fazie tworzenia? Czy wystepuja na wystawach jako ON czy jako oddzielna rasa DON? Bo chyab we wzorcu ON wada jest długi włos to jak to jest?? tak we wzorcu długi włos jest wadą,i dlatego takie długowłose owczarki mają swój Związek Owczarka Niemieckiego Długowłosego (ZOND) który mieści się we Wrocławiu (gdzie my należymy) i mamy organizowane osobne wystawy. http://www.zond.pl/index2.html Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 HEj witam co tam u Was?? Kiedy foteczki:cool3: :cool3: Quote
sylrwia Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A jak z rodowodami i zasadami stawania sie suka hodowlaną i psem reproduktorem? Czy są starania o to aby FCI uznało DONki jako rase? Czy na takiej wystawie DONki tak samo jak na wystawach przy ZK musza biegać w kółko i ich właścieciele robia tyle hałasu?? Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 [quote name='sylrwia']A jak z rodowodami i zasadami stawania sie suka hodowlaną i psem reproduktorem? Czy są starania o to aby FCI uznało DONki jako rase? Czy na takiej wystawie DONki tak samo jak na wystawach przy ZK musza biegać w kółko i ich właścieciele robia tyle hałasu?? wszystko jest tak samo jak w ZK to bieganie też :razz: sylrwia Czy są starania o to aby FCI uznało DONki jako rase? na to pytanie Ci nie odpowiem,bo nie wiem, ale się dowiem:p Quote
barbara.h Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 aha foteczki chyba jutro dopiero,bo lecę na spacerek :painting::painting: Quote
eria Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 taaak, dzisiaj jest to jutro o które martwiliśmy się wczoraj... moje ostatnio ulubione powiedzenie... Quote
barbara.h Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 AlKilDzisiaj jest już jutro....:cool3: zgadzam się :evil_lol:ale jeszcze dzień się jeszcze nie skończył :p ;) eriataaak, dzisiaj jest to jutro o które martwiliśmy się wczoraj... moje ostatnio ulubione powiedzenie... fajne powiedzonko :lol: ale na dworku piękna słoneczna pogoda jest +12 na termometrze!!! i lecę na spacerek!:painting::painting::painting: :multi::multi: do wieczorka :lol: Quote
barbara.h Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 uwaga!!wstawiam fotki,nie najświeższe :razz:ale szkoda ich żeby leżały na dysku i się kurzyły :evil_lol: Inez,Atos i Tofi (nasz towarzysz spacerków) może wystarczy? mam jesze ze 100 to na jutro zostawię :evil_lol::evil_lol: Miłego oglądania:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale sliczne:loveu: bardzo podoba mis ie umaszczenie Atosa:loveu: :loveu: nie ma to jak 3 piekne onki:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agushka Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No nareszcie :) Się doczekałam. Ale warto było, chociażby dla takiej fotki świetna:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts