LAZY Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Oj sie nam pannica z siostrzyczki robi! Brawo!:multi: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 sylrwia,ćwiczymy dlatego że,bardzo podoba mi się jak tak owczarek stoi,a ona ma małe kątowanie,więc po takim ustawieniu mogę sobie na nią popatrzeć;),a co do wystaw?! :razz: to niewiem czy będę się w to bawiła,na ostatniej wystawie poszło nam średnio,więc zobaczymy jak będzie szło w szkole, to moze na posłuszeństwo postawimy? :roll: a to tekst e-mail, od nowego pana Rudzielca!! witam p. barbaro, kotek wczoraj dzielnie zniósł podróz, połowe drogi u mnie na kolanach, w domu bardzo grzecznie, ulubione miejsce do spania znalazł na fotelu, w pobliżu kominka je dużo i bardzo chętnie, całej rodzince sie bardzo podoba, poznaje cały dom po kawałku systematycznie, i w ogole jest fajniusi, ah już wiem, nie zapytałem jak państwo na niego wołali... na razie tyle na gorąco :multi::multi::multi: Quote
Agushka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Hej :) Przyszłam zobaczyć nad kim się ta wredna sąsiadka znęca. I zostanę pewnie na dłużej bo muszę wszystko dokładnie obejrzeć. Ja już tu do ciebie zaglądałam bo bardzo mi sie podoba twoja Inez ale kociaków jakoś mniej było :) To idę się pozachwycać i troszke zakocić :) Quote
puchu Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='barbara.h'] sliczności :loveu: Quote
Alicja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 :multi:super wieści ze Koteczek już bezpieczny w nowym domeczku;) Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Agushka napisał(a):Hej :) Przyszłam zobaczyć nad kim się ta wredna sąsiadka znęca. I zostanę pewnie na dłużej bo muszę wszystko dokładnie obejrzeć. Ja już tu do ciebie zaglądałam bo bardzo mi sie podoba twoja Inez ale kociaków jakoś mniej było :) To idę się pozachwycać i troszke zakocić :) hej,cieszę się że,zajrzałaś do nas,to prawda że,w wątku Inezki na początku było mało kociaków ponieważ to Atos najbardziej lubi kciaki i to on ma najwięcej z nimi fotek :lol: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 puchu napisał(a):sliczności :loveu: Witam :multi::multi: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień dobry :) Jezu... Jakie cudeńka tu widze :loveu: Quote
Cerber Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 cudowna fotka, uwielbiam taką postawę u psów... szczególnie podoba mi się właśnie postawa owczarków tych typu angielskiego... są cudowne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tina.Sara Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Luiza, to są Owczarki z typu angielskiego?? nawet nie wiedziałam...:oops: Quote
anetta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 "Coooo?! Kolejny kot?!" http://img245.imageshack.us/img245/2426/tndscn9433uo4.jpg :evil_lol: A ta serio mowiac to bardzo sie ciesze ze znalazl domek!!:multi: Jest przesliczny mrrrr Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Cerber'] cudowna fotka, uwielbiam taką postawę u psów... szczególnie podoba mi się właśnie postawa owczarków tych typu angielskiego... są cudowne... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to jest owczarek niemiecki długowłosy :multi: i pewnie że są cudowne :multi: dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
sylrwia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 A czy jest istotne, która tylna noga idzie bardziej do tyłu?:roll: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 sylrwia napisał(a):A czy jest istotne, która tylna noga idzie bardziej do tyłu?:roll: eeee,nie ona obie da sobie wyciągnąć :evil_lol: a tak na poważnie to ja fachowiec w tej dzidzinie nie jestem,ale myślę że,to nie ma większego znaczenia :p Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Tina.Sara']Luiza, to są Owczarki z typu angielskiego?? nawet nie wiedziałam...:oops: Cześć dzięki że, wpadłaś do nas :multi::multi: ciekawe skąd Luizka wytrzasnęła tego angielskiego, bo to niemiecki długowłosy :multi: Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='anetta']"Coooo?! Kolejny kot?!" http://img245.imageshack.us/img245/2426/tndscn9433uo4.jpg :evil_lol: A ta serio mowiac to bardzo sie ciesze ze znalazl domek!!:multi: Jest przesliczny mrrrr oooo,witaj zaraz lecę do was:multi: a filmik z kociakiem widziałaś? Quote
anetta Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Widzialam, widzialam :bigcool: Powiedz, jak Ci sie udalo tak szybko znalezc mu domek? Quote
barbara.h Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 anetta napisał(a):Widzialam, widzialam :bigcool: Powiedz, jak Ci sie udalo tak szybko znalezc mu domek? to dzięki naszym weterynarzom,wiesz jedna pani,drugiej pani i tak wyszło że,byli państwo co chcieli rudego kotka i wetka zadzwoniła żeby przynieść go,ojej ale mi szkoda było:razz: ale mąż wyrzuci mnie kiedyś z domu :roll: a jeszcze!! nasi weci nie wzieli za antybityk i zastrzyki ani grosza!!! :multi::multi: Quote
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Witajcie:multi::multi::multi: Piękna, duetowa foteczka:loveu::loveu::loveu: Quote
AlKil Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Dzień dobry! Fajnego masz weta!!!:multi: U nas też się tacy zdarzają...czasami...:p Quote
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 trzeba sie dzielic :) mała kicia słodziasta :loveu: Quote
cuciola Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 czesc znajomi! co u was nowego? wpadnijcie do nas :) Quote
barbara.h Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 jak wstawię kilka fotek to może ktoś do nas zajrzy? ;) cdn... Quote
Recommended Posts