AlKil Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Witajcie!! Piękna pannica wyrosła z tej puchatej kuleczki...:loveu: Quote
Alicja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :loveu:nio cudna panna wyrosła A kocik maleńki ...miodzio:loveu: Quote
Carolcia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 hej!!!:multi: Dzieki za posta w mojej galerii i za rade!!!:) Sliczna panienka;) :loveu: Quote
eria Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :loveu: pewnie slyszysz to na codzień, więc oryginalna nie będę - PRZEPIĘKNA !! :loveu: Quote
Dobcia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='barbara.h'] Piękna suczka!!! Super galeria;) A ta fotka z kotką jest świetna:cool3: Jak sunia na nią patrzy:loveu: Quote
Pysia Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Śliczna dziewczyna :loveu: Tak sobie tu czajnikowałam ale tym razem nie wytrzymałam :) Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 cieszę się że,się wam podoba moja dziewczynka :loveu: a ten kaweler też niczego sobie? prawda? :mad: Atos w słońcu,zeby nie było tak ponuro! Atos bez łapek.. Atos bez głowy.. Quote
Dobcia Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='barbara.h'] Jaki odważny pies!:cool3: Ani śladu lęku wysokości:p Super fotki!!!:loveu: Quote
barbara.h Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 a to ja jeszcze pokażę wam,jak towarzystwo jechało na spotkanko :evil_lol::evil_lol: atak podróżowała Perełka to nie ja!! to nie ja czy wiecie kto Inezkę obejmował za szyję??;);) Quote
nomu Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Qrcze i miejsca w aucie nie ma. To trzeba już jakiegoś vana chyba :cool3: Quote
eria Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Muszę przyznać że Waszą galerię oglądam z dużą przyjemnością :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='barbara.h'] czy wiecie kto Inezkę obejmował za szyję??;);) no właśnie miałam pytać co to za łapa :evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 olekg18 napisał(a):Tofika napewno Tofika :D zgadłeś Olek :lol: to narzeczony Tofi :evil_lol::evil_lol: Quote
barbara.h Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 jeszcze kilka fotek z wyjazdu inegracyjnego Wykopki... prace zostały wynagrodzone niestety myszka nie przeżyła ukąszeń ząbkami Tofika,a na koniec wsadził ją do dołka i zakopał :roll: Quote
AlKil Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witam Was Babeczki i wyciągam z otchłani 11-tej strony... Widzę, że u Was też kiepsko z czasem...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marlena924 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ekstra fotki :multi: :multi: :multi: :multi: Biedna myszka Oj Tofiku, Tofiku... :eviltong: :eviltong: Quote
Evelina Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 barbara.h napisał(a):bardzo przepraszam,czy teraz już nie ma za dużych fotek? :oops:Przejrzalam te stosy przepieknych zdjec urzekajacych uroda modeli i z wielka przyjemnoscia chwale za rozmiar zdjec :loveu: :klacz: Quote
eria Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A może by tak jakieś jesienne foteczki na tle kolorowych liści co ?? :cool3: :cool3: :mad: Quote
Jupi Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 eria napisał(a):A może by tak jakieś jesienne foteczki na tle kolorowych liści co ?? :cool3: :cool3: :mad: właśnie, czekamy:lol: Quote
eria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Basiu, jak widzisz , nas tu więcej czeka na foty :mad: :mad: :mad: Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 kochnane moje:loveu: postaram się, ale u nas teraz ciapa chlapa i wiej jest okropnie! więc na spacer idę w rękawicach,potem i tak są mokre bo obślinione od piłek,może w niedzielę cosik się zrobi,cierpliwości :lol: napiszę wam jaki problem mamy,chociaż mój TZ nie tak dawno powiedział że, jak są trzy psy w domu!to nie ma mowy zeby jakiś kot się do nas przyplątał, oto dowód że, to nie prawda trzeba wywąchać ze wszystkich stron... o nie dwa to już zawiele.... kocica ma napewno powyżej 5 lat,jest czysta i grzeczna i jako jeden jedyny kot w domu wchodzi na kolana do męża bo tylko ona nie wie że,pan domu woli psy niestety jak psy przyjeły ją bardzo przyjaźnie to Mika z Buszmenem mocno ją gonią Quote
barbara.h Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 kocica tak się zadomowiła że,nawet jak ją Buszmen tłukł łapką (ona leżała na fotelu) to nie ruszyła się wcale cdn. Quote
Recommended Posts