Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cieszę się że,się wam podoba moja dziewczynka :loveu: a ten kaweler też niczego sobie? prawda? :mad:

Atos w słońcu,zeby nie było tak ponuro!

Atos bez łapek..

Atos bez głowy..

Posted

a to ja jeszcze pokażę wam,jak towarzystwo jechało na spotkanko :evil_lol::evil_lol:

atak podróżowała Perełka

to nie ja!! to nie ja

czy wiecie kto Inezkę obejmował za szyję??;);)

Posted

jeszcze kilka fotek z wyjazdu inegracyjnego

Wykopki...

prace zostały wynagrodzone

niestety myszka nie przeżyła ukąszeń ząbkami Tofika,a na koniec wsadził ją do dołka i zakopał :roll:

• 2 weeks later...
Posted

barbara.h napisał(a):
bardzo przepraszam,czy teraz już nie ma za dużych fotek? :oops:
Przejrzalam te stosy przepieknych zdjec urzekajacych uroda modeli i z wielka przyjemnoscia chwale za rozmiar zdjec :loveu: :klacz:

Posted

kochnane moje:loveu: postaram się, ale u nas teraz ciapa chlapa i wiej jest okropnie! więc na spacer idę w rękawicach,potem i tak są mokre bo obślinione od piłek,może w niedzielę cosik się zrobi,cierpliwości :lol:

napiszę wam jaki problem mamy,chociaż mój TZ nie tak dawno powiedział że, jak są trzy psy w domu!to nie ma mowy zeby jakiś kot się do nas przyplątał,

oto dowód że, to nie prawda

trzeba wywąchać ze wszystkich stron...

o nie dwa to już zawiele....

kocica ma napewno powyżej 5 lat,jest czysta i grzeczna i jako jeden jedyny kot w domu wchodzi na kolana do męża bo tylko ona nie wie że,pan domu woli psy

niestety jak psy przyjeły ją bardzo przyjaźnie to Mika z Buszmenem mocno ją gonią