Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pokerek w świetnej formie, spaceruje w tempie starszego pana, ale bez problemów. I nalega na czesanie :evil_lol: a byłyśmy nie przygotowane, bo grzebień zostawilam w domu :mad:. Amantowi odrasta wystrzyżona na jesieni sierść i robi się coraz przystojniejszy :multi:

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beat2010']Pokerek w świetnej formie, spaceruje w tempie starszego pana, ale bez problemów. I nalega na czesanie :evil_lol: a byłyśmy nie przygotowane, bo grzebień zostawilam w domu :mad:. Amantowi odrasta wystrzyżona na jesieni sierść i robi się coraz przystojniejszy :multi:[/QUOTE]

Jakas kwota wstepnie sie kroi - tak bysmy chcialy chociaz jednego z nich wyslac na zasluzony odpoczynek do przytulnego, domowego hoteliku.

• 2 weeks later...
Posted

Pokerek doczekal się-w weekend spacer. Bardzo mało możemy mu dać:-( , a on taki cudowny, z tymi swoimi wielkimi łapami, łagodnością i dobrocią.
Iwonka, moze wpisz w 1-szym poście deklarowane kwoty, a tylule, ze zbieramy i ile jeszcze brakuje, bo tak to nikt nie wie, że coś chodzi nam po głowie. :evil_lol:. Mało komu chce się przebrnąc przez wątek.....

Posted

melduje się na wątku ;) też miałam okazję poznać dostojne starsze towarzystwo!
ja mogę wesprzeć fantami bazarkowymi, np mam tabletki Wita-Vetu - 240 szt. na piękną i zdrową sierść :)

(Alina)

Posted

[quote name='Beat2010']Witaj Alina, super, że jesteś.
A coś na stawy lub reumatyzm? bo z sierścią to można poczekać:diabloti:
Może dorzucisz sie stała deklaracją na hotelik?[/QUOTE]

powiem Ci, że chętnie bym się zadeklarowała jednakże na chwile obecną szukam sobie jakiejś pracy więc sama nie bardzo mam się z czego deklarować :( jak tylko znajde to deklaracja się pojawi! teraz mogę jedynie poratować tym co już mam, czy to w formie fantów bazarkowych (tabletki można sprzedać na bazarku i kupić coś na stawy) czy do zużycia przez psiaki! :) hm, nic na stawy nie mam :( ale siarczany chondroityny i glukozaminy z ludzkich aptek nie są drogie, no i te dla koni też wychodzą całkiem tanio - moja ciotka ma gończego z pourazowym zwyrodnieniem stawu biodrowego i właśnie to jej lekarz polecił bo kompilacja substancji czynnych faktycznie jest o największym spektrum i w sporym stężeniu więc ekonomicznie - i już widać efekty. także podpytam co i jak i dam znać :)

Posted

popytaj, a ja trzymam kciuki, żebyś znalazła pracę :evil_lol:
A , to nie zrozumiałam, chcesz to na sierść dać ma bazarek dla psiaka? to super, pieniadze będą potrzebne na badania u weta, dzięki wielkie!!! ale oczekajmy aż będzie decyzja....i kasa

Posted

Po ostatniej sobocie i spacerze z boksem Pokerka widac, ze niestety ale jego forma jest coraz gorsza, tylne lapki odmawiaja posluszenstwa.
POKER musi byc zabrany ze schroniska - chociaz do hoteliku, gdzie bedzie mial indywidualna opieke, leki podawane na czas i sprawdzone, ze faktycznie je przyjal.
Zaraz zrobie przeglad wstepnych deklaracji , uzupelnie pierwszy post.
Zaczynamy zbiorke dekalarcji stalych i innych.

Sprawdze hotelik - czy jest jeszcze miejsce i czy cena 370,- za miesiac nie ulegla zmianie.

Posted

Jeszcze nie mam odpowiedzi hoteliku, ale po przejzeniu watku zauwazylam, ze byly jeszcze 2 deklaracje od znajomych Beaty - Mikolaja i Tamary M.

Betako - sprawdz prosze, czy jeszcze aktualne - jesli tak to potwierdz prosze i dolaczamy deklarantow do pierwszego watku.:evil_lol:

Posted

Mamy potwierdzenienie hoteliku za 370 zl miesiecznie
Hotelik jest gotowy na przyjecie POKERKA - do dyspozycji miejsce w "wiatrolapie" i spacery po podworku pod warunkiem dogadania sie z rezydentem - jesli nie, wygodny boksik - jedynka, oczywiscie ze spacerami i calodobowa opieka.

Posted

[quote name='APSA']Zdradzisz, gdzie to takie luksusy? :)
Czy w cenie jest wyżywienie, czy karma osobno?[/QUOTE]

Chyba u nas:) tylko musi dogadać się z Miszą, pamiętasz go?

Posted

[quote name='APSA']Miszy nie da się nie pamiętać :-)
On miał już u Was styczność z innymi dużymi samcami?
Trzymam kciuki, żeby sie chłopaki dogadały :)[/QUOTE]

Generalnie to Misza nie ma agresji do psów, które są potulne i z nim nie zadzierają. Mamy owczarkowatego hotelowicza, który przyjeżdża do nas na wakacje i Misza nic do niego nie ma. Ale on jest z wiekiem coraz bardziej humorzasty, nieprzywidywanym i terytorialny także nie jestem w stanie za niego ręczyć. Przejdziemy się z nim na spacer, puścimy na wybieg i zobaczymy.

Posted

Oj zapowiada sie nieco dymu - ale trzeba sprobowac - to jest wielka szansa dla POKERA.
Beatka sie spreza - ja tez, ale u niej juz sa wyniki - ja czekam jeszcze na moje trzy kolezanki - jesli sie nie odezwa bede do nich dzwonic jutro lub w poniedzialek.
Linki dostaly, zeby sie zapoznac z tematem.
Boimy sie zastartowac bez wiekszosci kwoty - bo mamy juz jednego psiunka w platnym hoteliku i jesli sie zdubluja niedoplaty bedzie nam ciezko sie wyrobic

Posted

Jeszcze za wcześnie, damy sygnał jak już będzie u Meggi lub chwilkę wcześniej, dzięki za pomoc dla Pokerka, to naprawdę super owczarek i należy mu sie lepsze życie na stare lata.

Posted

Może już będą nowe foremnki ( Rencia-dzięki ) ,z duża ilością ras psów ( jamnikow zabraklo :-( ), może dzikie zwierzęta albo coś innego, a może tradycyjnie kręcone przez maszynkę, jak znajdę maszynkę :evil_lol:
Jakas podpowiedz?

Posted

Nie bylo mnie tylko pol dnia w pracy a tu takie wiesci.:multi::multi::multi:
Mamy jeszcze jedna deklaracje od Grazynki spoza dogomanii 20 zl. Dziekujemy - zdaje sie ze POKEREK moze powoli zegnac sie z przyjaciolmi z boksu:lol:,
Szkoda ze oni nie moga jeszcze opuscic schroniska:shake: