Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znaczy się Bubulek nie ma guziaków i tych takich tam drobiazgów kobiecych i wszystko ok ze szwami. I niestety wraca za kratki. No co dalej z sunią. Już nie pamiętam czy sunia ma ogłoszenia?

Posted

A wiec relacja umierającego Batona...
Zaszczepiłam na wszystko, wypiękniłam, wypachniłam, nauczyłam w 2 dni przybijać piątkę... i... no i Gaja dzisiaj pojechała do domku w Katowicach.
Młodzi ludzie, ale bardzo fajni.
Pierwsza relacja:
"Dojechaliśmy do domu bez sensacji. w autobusie-jakby całe życie jeździła. Wychłeptała miske wody, przegryzła coś i poszły [ona i pani] teraz na okolice. W domu obszukała katy, ale jeszcze swojego nie znalazła. Póki co-jest ok. Będziemy w kontakcie."

Posted

Witam. To właśnie ja jestem jedną z nowych właścicieli Gai. Narazie musi się zaaklimatyzować i miejmy nadzieję że spodoba jej się nowy dom, bo my nie chcemy jej oddawać. Obecnie słodko śpi i pochrapuje :) pozdrawiam

Posted

weronic napisał(a):
Witam. To właśnie ja jestem jedną z nowych właścicieli Gai. Narazie musi się zaaklimatyzować i miejmy nadzieję że spodoba jej się nowy dom, bo my nie chcemy jej oddawać. Obecnie słodko śpi i pochrapuje :) pozdrawiam

Witam szczęśliwca, który adoptował Bubę vel Gaję!:multi:
Czekamy na relacje i zdjęcia.
A zarazem trzymamy kciuki:razz:

Posted

no ludu pracujący miast i wsi :-) cud mniemanologii stosowanej :-). Bubulku ciotki nie było jeden dzień u ciebie a ty z piersią dumnie wypiętą dałaś nogę do nowej pańci :-) no to przybij piątkę suniu :-)

Posted

Secia napisał(a):
pytanie do Sosnowieckie Schronisko :-) na koncie Bubulki zostało +50 na jaka kolejna bidulkę przechodzi?

Na astkę Jagę z ropomaciczem, akbo na kolejną sunię z guzem, jeszcze pomyślimy :)