Secia Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 i co będzie poprawka u BUBULKI? A można takie sprawy reklamowaĆ u veta albo list do izby weterynaryjnej smarnąć z fotkami?? Quote
Secia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 co to za cisza u Bubulki??? nikt nie wpadł z wizytą??? :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
sosiczka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Siedzi dalej u Bounty i łazi z nia do pracy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoUnTy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 i klientów straszy... ;> Przed chwila miała ściągane szwy... Quote
Secia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 znaczy się Bubulek nie ma guziaków i tych takich tam drobiazgów kobiecych i wszystko ok ze szwami. I niestety wraca za kratki. No co dalej z sunią. Już nie pamiętam czy sunia ma ogłoszenia? Quote
sosiczka Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Ma, Bounty jej robiła.:roll: Quote
sosiczka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 :multi::multi::multi:Normalnie aż łza się w oku kręci, ale ja nic nie zdradzam poczekajmy na relację Bounty:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
BoUnTy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A wiec relacja umierającego Batona... Zaszczepiłam na wszystko, wypiękniłam, wypachniłam, nauczyłam w 2 dni przybijać piątkę... i... no i Gaja dzisiaj pojechała do domku w Katowicach. Młodzi ludzie, ale bardzo fajni. Pierwsza relacja: "Dojechaliśmy do domu bez sensacji. w autobusie-jakby całe życie jeździła. Wychłeptała miske wody, przegryzła coś i poszły [ona i pani] teraz na okolice. W domu obszukała katy, ale jeszcze swojego nie znalazła. Póki co-jest ok. Będziemy w kontakcie." Quote
sosiczka Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 ...mmmm:loveu::loveu::loveu: obym teraz tylko nie obudziła się z tego pięknego snu...:loveu::loveu: Quote
soboz4 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 miejmy nadzieję, że sen okaże się rzeczywistością, taką na stałe!!! Quote
__Lara Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Wow, niesamowite!!!! :D Aga, Ty masz szczęście do domków!!! :D :D :D Quote
weronic Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Witam. To właśnie ja jestem jedną z nowych właścicieli Gai. Narazie musi się zaaklimatyzować i miejmy nadzieję że spodoba jej się nowy dom, bo my nie chcemy jej oddawać. Obecnie słodko śpi i pochrapuje :) pozdrawiam Quote
sosiczka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 weronic napisał(a):Witam. To właśnie ja jestem jedną z nowych właścicieli Gai. Narazie musi się zaaklimatyzować i miejmy nadzieję że spodoba jej się nowy dom, bo my nie chcemy jej oddawać. Obecnie słodko śpi i pochrapuje :) pozdrawiam Witam szczęśliwca, który adoptował Bubę vel Gaję!:multi: Czekamy na relacje i zdjęcia. A zarazem trzymamy kciuki:razz: Quote
BoUnTy Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zdjęcia z akcji: brzucholek:evil_lol: : Quote
Secia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 no ludu pracujący miast i wsi :-) cud mniemanologii stosowanej :-). Bubulku ciotki nie było jeden dzień u ciebie a ty z piersią dumnie wypiętą dałaś nogę do nowej pańci :-) no to przybij piątkę suniu :-) Quote
Secia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 pytanie do Sosnowieckie Schronisko :-) na koncie Bubulki zostało +50 na jaka kolejna bidulkę przechodzi? Quote
weronic Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Witam ponownie, Gaja się wyspała, pobiegała, mordka uśmiechnięta więc chyba jej się z nami podoba ;) Quote
__Lara Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Na pewno :D :D :D wspaniale, że ma domek :D Quote
sosiczka Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Secia napisał(a):pytanie do Sosnowieckie Schronisko :-) na koncie Bubulki zostało +50 na jaka kolejna bidulkę przechodzi? Na astkę Jagę z ropomaciczem, akbo na kolejną sunię z guzem, jeszcze pomyślimy :) Quote
maciaszek Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi:. Witamy właścicieli Gai na dogo i liczymy na dalsze relacje :)! Quote
Recommended Posts