Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Czyli priorytetem jest teraz dt?

DT się przyda jak najbardziej i jak najszybciej, ale zbieramy również fundusze, na operację, sterylkę itp.

Zawsze wariantem jest hotel, ale to też musiały by być deklaracje- stałe.

Posted

Secia napisał(a):
Ja deklaruję 20 i będę zaglądać i podnosić do góry :-) Buba jest the best do góry z psiną :-)

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu:

Basia dzięki, że zaglądasz.:loveu:

Posted

Dziękujemy za odwiedziny!:multi:

Secia myślę, że i tak jeszcze muszę porozmawiać z Anetą, więc numer konta podam jak uzbiera się pewna sumka.
Z charciego mamy jeszcze obiecaną sumkę, muszę porozmawiać z Anetą o szczegółach operacji itp.:roll:

Posted

Bubuś do góry kochana, szukaj domku i wychodź zza krat :multi: :multi:
Jak rozumiem nie dajecie w adopcję nie wysterylizowanych suczek? To jest głóny warunek?

Posted

Secia napisał(a):
Bubuś do góry kochana, szukaj domku i wychodź zza krat :multi: :multi:
Jak rozumiem nie dajecie w adopcję nie wysterylizowanych suczek? To jest głóny warunek?

Oczywiście że sosnowieckie schronisko daje nie wysterylizowane i tylko nie wysterylizowane suczki - bo raz nie ma pieniędzy na sterylki dwa nie ma gdzie suk po zabiegu przetrzymywać.

Kastrowane za to są psy.

No niestety zabiegi psich pań nie dość że są kosztowniejsze, to później trzeba im jeszcze w miarę sterylne warunki zapewnić.

Posted

no tak rozpędziłam się z tym co nieco infantylnym pytaniem w sparawie sterylizacji panienki. Teraz jasne i trzeba troszkę skarpetkę Bubulki zapełnić aby ją przygotować do dalszej drogi.......oby to był DS albo miły chotelik. podnoszę cię psinko

Posted

Dokąd Buba nie trafi do "wolnościowego" weta nie będzie nic wiadomo. Po zabiegu, wszystko jedno czy ze sterylizacją czy bez, musi mieć tymczas, przecież do schronu nie wróci. Hotel kosztuje i na dłuższa metę jak uczy doświadczenie utrzymać psa w hotelu trudno. Trzeba wszystko poskładać najpierw, a psa ze schronu wyciagać na gotowe.

Posted

Lepiej, żeby Buba była zoperowana, doszła do siebie przez 2 tyg u Bounty i wróciła do schronu, niż kolejne 4 lata czekała na cud.
Kasa na zabieg jest, czekam na odzew od Anety.

Byłam dzisiaj u Buby, tuliła się do dłoni i prosiła wzrokiem:shake::-(