Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lepsze 2 tygodnie niż życie z guzem.
Dzięki za allegro.

Oczywiście, że lepsze 2 tygodnie i życie bez guza to nie podlega żadnej dyskusji tylko żal serce ściska, jak myślę o przyszłość, która się nieuchronnie zbliża

Posted

A ja już miałam pierwszy telefon.
Gaja miałaby zamiszkaćw centrum Bytomia, z 4 dzieciaczków. Państwo niedawno pożegnali się z 17 letnim rezydentem.
Gaja nie zostawałaby sama w domu.
Przeraża mnie tylko wiek dzieciaczków, 1,5 roku, 4 latka, 12 i 17 lat.
Wiem, że Gaja tych calkiem małych może nie strawić. Tzn. nie jest agresywna,ale dziecko 2 letnie od koleżanki chwytała za nogawki jak za długo się kręciło obok mnie.
Dzisiaj siedze w lecznicy - pisze oczywiscie stąd.
Przed chwila miałam telefon z domu, żeGaja ulokowała się w MOIM łożku, na MOJEJ poduszce i ani w głowie jej odinstalowanie się, bo wszak pani w domu nie ma i ona tęskni... :|

Jutro wizyta. A ostatnio słyszałam, żemam szczęsliwą ręke do ogłoszeń, ale żeby aż taką?;P

Posted

schronisko sosnowiec, kto jak to,aleja nie zmarnuje okazji. Najwyżej pójdzie inny psiaczek. Jutro wizyta, jade z Gajcią.
Gaja jest fajnym pisakiem.

Posted

BoUnTy napisał(a):
A ja już miałam pierwszy telefon.
Gaja miałaby zamiszkaćw centrum Bytomia, z 4 dzieciaczków. Państwo niedawno pożegnali się z 17 letnim rezydentem.
Gaja nie zostawałaby sama w domu.
Przeraża mnie tylko wiek dzieciaczków, 1,5 roku, 4 latka, 12 i 17 lat.
Wiem, że Gaja tych calkiem małych może nie strawić. Tzn. nie jest agresywna,ale dziecko 2 letnie od koleżanki chwytała za nogawki jak za długo się kręciło obok mnie.
Dzisiaj siedze w lecznicy - pisze oczywiscie stąd.
Przed chwila miałam telefon z domu, żeGaja ulokowała się w MOIM łożku, na MOJEJ poduszce i ani w głowie jej odinstalowanie się, bo wszak pani w domu nie ma i ona tęskni... :|

Jutro wizyta. A ostatnio słyszałam, żemam szczęsliwą ręke do ogłoszeń, ale żeby aż taką?;P

Trzymamy kciuki :thumbs::thumbs::thumbs:.