Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaja już u mnie. W sobotę wraca do schroniska, musze pilnie wyjechać, niestety DT, które dla niej miałam na dni wyjazdu odpada, bo po doświadczeniach z tym domkiem nie dam jej do osoby z małymi dzieciaczkami...
Szwy już ok. W sobotę będa do ściągnięcia, także to spróbuje sama załatwić...

Posted

oczywiście z adopcją się nie poddajemy - wiemy już o Gaji na tyle, aby wiedzieć, ze nie jest nieadopcyjna, potrzebuje tylko DOROSŁYCH właścicieli.

Posted

Szkoda:( Ja to już w ogóle jak ktoś pyta o psa i słyszę o dzieciach w domu, od razu się obawiam powrotu - ostatnio miałam tego przykłady. Tylko, że zwykle to wcale nie jest wina psa!

Szkoda, że Buba wraca do schronu, ale może się jakoś w nim odnajdzie.. na razie. Oby z jak najmniejszym stresem. No i może ktoś lepszy się dla niej trafi.

Posted

Niestety tutaj była wina psa. Ja miałam obawy, że wróci ją zostawiając, dlatego nic nie pisałam, bo Gaja już przy mnie 'rzucała' się na nogawki dzieci, ale ja ją stopowałam, ale wiadomo - ja patrzyłam na nią cały czas, a to chwila nieuwagi, wyjście do toalety itp.
Gaja warczała na dzieci, gdy te wchodziły do pokoju, bo byłą zazdrosna o panią... Jednym słowem pies jednego właściciela.

Posted

czytam i widzę, że to jakiś sensowny domek się trafił i nie boją się psiaków ze schronu. Trzeba to wykorzystać. Sensownych psiaków do zaoferowania nie brakuje.
a Bubulka dostanie w pupaka za złe zachowanie. Co dalej z suczką?:shake::sad::shake::sad::shake::sad::shake::sad::shake::sad:

Posted

Historia była taka, że Gaja miała w sobotę wrócić do schroniska. Ja niestety musiałam pilnie wyjechać, a mama nie chciała się nią zająć, ale po obejrzeniu szwów doszłyśmy do wniosku, że w takim stanie jej nie oddamy.

Posted

Chyba coraz bardziej kocham niektórych weterynarzy, zwłaszcza tych, co przejmują się swoimi zadaniami wprost "do bólu":mad:. Buba nie jest, niestety, jedyna z tego typu zaniedbaniem (bo tu nawet trudno mówić o pomyłce) :oops:.