Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

argusiowa napisał(a):
dziękuję za wpłaty od Javeny i camisowej :) post rozliczeniwoy zaktualizowany

W PIERWSZYM POŚCIE NIE MAM ZAZNCZONEJ WPŁTY ZA LISTOPAD,A WPŁCAŁAM 9 LIST.Może znowu nicku nie było? Wpłata była na nazwisko Jadwiga Ż. Spawdzcie to prosze.

Posted

argusiowa napisał(a):
mam problem, dostałam wpłatę 10zł ale nie wiem od kogo...p. J. Żyła pisze na przelewie poproszę o ujawnienie sie na pw :D

NO WŁASNIE.
TO JEST TO. Wybaczcie ,ze tak rzadko tu jestem ale tyle sie dzieje na dogo ,że brakuje czasu na wszystkie psiaczki.:shake:

Napewno znowu nie było nicku.Taki mam problem z naszą pocztą.Napisany był bo mam kopie .To nie jest pierwszy raz.

Posted

Argusiowa do tablicy...Javena wzywa...już ją informuję bo pewnie zapracowana...chyba,ze wydaje Twoja deklarację na Florcię na prezenty świąteczne...oj,Argusiowa...

Posted

Javena napisał(a):
W PIERWSZYM POŚCIE NIE MAM ZAZNCZONEJ WPŁTY ZA LISTOPAD,A WPŁCAŁAM 9 LIST.Może znowu nicku nie było? Wpłata była na nazwisko Jadwiga Ż. Spawdzcie to prosze.

masz rację Javenko będę poprawki nanosić wieczorem, wczoraj odhaczałam wszystkie wpłaty i Twoją za listopad muszę dopisać, ale zrobie to wieczorem żebym znowu sobie nic nie pomyliła :)

Posted

mając 4 psy i kilka bazarków po drodze nie korzystam już z własnego konta :) właśnie sprawdzam wszystkie przelewy od początku maja, poprawki naniosę wieczorem bo teraz jestem w pracy :)

Posted

argusiowa napisał(a):
ha i tu Cię zaskoczę bo wykryłam ze to od Ciebie wczoraj wieczorem :)

To nawet nie takie trudne.Po włosku vena ,to żyła.:loveu::loveu:

Posted

Wczoraj Sylwia była w lecznicy po leki dla Florci ,koszt leków 55zł,Sylwia ,potwierdz na wątku.Jutro Argusiowa zapłaci za leki w lecznicy,już ją powiadomiłam.