oktawia6 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Szczurosława napisał(a): Czyli masz w domu szpital....:shake: tak:roll:-ale każdy musi byc obłsużony na tip top-pracy jest bardzo dużo-samych kropli 18 razy dziennie w tym momencie-bo doszła Liszka z jednym okiem-2 x dz. po 2 rodz. kropli. Viktoria znosi dobrze podawanie i płukanie ucha-ale zakładam oczywicie kaganiec:cool1:. Dyzio ma kąpiele lecznicze-ale to już co 2 tygodnie-nie w takim natężeniu jak miał co 2-gi dzień. mam też kilka zdjęc dziadunia Dyzia z dzisiaj-ktoś chętny?:razz:tak na poprawkę nastroju Quote
Charly Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ja chce zobaczyc. na poprawe nastroju:multi: a nie masz nowych zdjec Vilaski?:oops: Quote
oktawia6 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='Charly'] ja chce zobaczyc. na poprawe nastroju:multi: a nie masz nowych zdjec Vilaski?:oops: qurcza szybka fanka:loveu:Dzyia a Villaska będzie jutro;). Dzisiaj Jacunio dostał dar do spania-bo tamte z wieku wagi jak ważył 3 kg za maleńkie już:shake:, od razy wysłałam i kto pierwszy tu wlazł?:mad:: dla porównania w tym spały Jacusio i i Agacia i jeszcze full miejsca miały-ale jak ważyły po 2 kg....:oops:nie ponad 11 i ciągle rośnie: tu w tym Villas urzęduje-a ona waży 6.5 kg a jak wejdzie wypełnia całe w sumie. Teraz Dyziunio poszedł do swego-jego własne:lol:wszystko unromowane oraz mega Jacusio:) Quote
Charly Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 :evil_lol::evil_lol: te fotki sa suuuper. hahaha. Ja nic za to nie moge. Ale Liszka jest moją faworytką. Zawsze smiech jak widze jej zdjecia. Jest swietna. Jacenty jak zawsze piekny. Dyziek- szacunek..dla krzyczkowego weterana:lol::multi: Quote
oktawia6 Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Masz jeszcze Lisię Charly: z Jacusiem-w ten czwartek ma malutka zabieg-zrobię z gabinetu zdjęcie-to goowno stale rośnie:crazyeye::shake:-ale tylko do czwartku. na kolejny front idzie Viktoria.Obecnie ma kurację na ucho-z tym już jest poprawa-regularnie jej płukam i zapuszczam po tym krople. Quote
egradska Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 w takim razie pełna mobilizacja kciukow na czwartek, żeby wszystko dobrze poszło;) a zdjecia psiakow jak zwykle urocze:loveu: Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Już po zabiegu-mała biedna Liszka:placz:ale miała na wziewie-ma arytmię, płaskonosa do tego, wyprzeń zrobiona i kamień: Quote
egradska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oktawio kochana, sprezentuj trojana osobie, ktora doniosla na Brajlusiową Edytkę:angryy: A za Liszkę trzymamy kciuki, by szybko wrocila do formy:loveu: Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='egradska'] Oktawio kochana, sprezentuj trojana osobie, ktora doniosla na Brajlusiową Edytkę:angryy: A za Liszkę trzymamy kciuki, by szybko wrocila do formy:loveu: a kto co to zrobił?:crazyeye:co zrobił i jak śmiał? co za pomiotło i ścierwo!:angryy: muszę wejśc na wątek Braila dziękuję Ci-Lisia gdy pójdę spac będzie musiała nosic kołnierz-teraz mam ją na oku więc jest bezpieczna ale jak się wyłączę założę jej dla bezpieczeństwa kołnierz-ma założone szwy. jeszcze Vikotria - jej oczy:shake: Quote
oktawia6 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 czy ktoś zauważył, że zmieniałam tytuł?:mad: Quote
egradska Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 oktawia6 napisał(a):czy ktoś zauważył, że zmieniałam tytuł?:mad: Właśnie widzę, Oktawio;) i te zdjęcia Jacusia wkomponowanego w resztę Rodzinki:loveu: czy Ty nam chcesz przez to coś powiedzieć?:cool3: Quote
Korenia Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Oktawio, czy to znaczy, że na zawsze powiększa się Wam rodzinka :loveu:? Quote
oktawia6 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 ja?:oops:zmieniłam bo jak mogę nie dodać imienia Jacusia jak śpi z nami i wogóle:placz:dziewczęta no same pomyślcie jak tak można! Jacusia kocham bardzo, mój TZ również-qurcze....:placz: pokażę Wam zdjęcia na szybko zrobione z dzisiaj z dworku: na dobranoc: Lisia w kołnierzu ochronnym-biedulka tak na mnie patrzy za niego:placz:ale nie mogę pozwolic by bez zabezpieczenia chodziła-ma szwy, na ok. 5 cm zaczyna swędziec, poję ją strzykawką regularnie, karmę namaczam i ziarnko po ziarnku dostaje. Dyzio walczny do Jacusia-wkurza się na niego-Jacuś jest bardzo grzeczny do niego-ładnie odczytuje jego żądania (Dyzio nie prosi tylko żąda:diabloti:) Grysio został dzisiaj wylizany po uszku i szyjce przez Jacusia-stał jak słup i mrużył oczy:eviltong:. Jacuszej jest mądry: jakby sam wiedział że nie można zaczepiać Liszki bo ma kołnierz i jest niedysponowana-tylko ją obwącha raz na dzień. Quote
egradska Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 wszystkie zdjecia są super, ale to ostatnie - powalające:loveu: Quote
Korenia Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A Jacek radzi sobie z nużeńcem? Na przed ostatniej fotce widać dość spory ubytek sierści, a na pierwszych jakby cały zarośniety;) Nie boisz się spuszczać go ze smyczy? Quote
oktawia6 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Korenia napisał(a): A Jacek radzi sobie z nużeńcem? Na przed ostatniej fotce widać dość spory ubytek sierści, a na pierwszych jakby cały zarośniety;) Nie boisz się spuszczać go ze smyczy? te miejsce powoli zaczyna porastać meszkiem włosowym-ale jeszcze widac:shake: spuszczam go przed blokiem-na tej trawce, nie może byc stale na smyczy bo musi się wybiegac-oczy mam dookoła głowy, dalej na polanie nie mogę bo on od razu kłus do domu-już goniłam go raz, jak gnał pod blok, 2 kroki obok jest las ale kłusowałam sprintem ma uraz by go ktoś nie wziął odemnie:-(. Quote
oktawia6 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 zapraszam na bazarek dla Viktorii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110574 ===================================================== proszę-koniecznie zajrzyjcie tutaj!!! do 3 kg Orzeszka!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110520: Quote
oktawia6 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 dla wszystkich fanów staruszek Dyziunio:loveu:: Quote
oktawia6 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 oraz sesja z dzisiaj staruszka Dyziunia kochanego maluszka:loveu:: oraz młodzież i dzieci: Quote
Szczurosława Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://img403.imageshack.us/img403/8849/tnp5010355tf6.jpg Dyziowe kudełki to się chowają przy Liszkowych;) Quote
oktawia6 Posted May 2, 2008 Author Posted May 2, 2008 Szczurosława napisał(a): http://img403.imageshack.us/img403/8849/tnp5010355tf6.jpg Dyziowe kudełki to się chowają przy Liszkowych;) Dyzio też ma co nieco ale nie tyle co Lisia, stracił prawie wszystkie pod gardłem przy ZKŁ:-(-jest po długiej kuracji ale ważne że leczenie przyniosło kojące dla niego efekty i poprawę jego samopoczucia-to mnie bardzo cieszy!:loveu: Jacuś zostaje u mnie na stałe-gdyby ktoś nie zaglądał na stałe do jego wątku, a podpis jeszcze w banerku noszę bo nie mogę go zmienic-coś w panelu zawala:comp26: Quote
Vectra Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 oktawia6 napisał(a): Jacuś zostaje u mnie na stałe-gdyby ktoś nie zaglądał na stałe do jego wątku, a podpis jeszcze w banerku noszę bo nie mogę go zmienic-coś w panelu zawala:comp26: Z wielką przyjemnością wycięłam Jacusia z twojego podpisu :multi: :multi: Ekstra , że zostaje z Wami :loveu: :loveu: ja tak coś czułam :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts