Jump to content
Dogomania

Gryfik i Dandi,ślepa Viktoria, Liszka, staruszek Dyzio z Krzyczek&Jacuś z Krzyczek

Recommended Posts

Posted

jak pomysle ze on byl w Krzyczkach...:shake:..żadne zwierze nie powinno tam byc. Ale Dyzio..:-( Za co on tam robil? Za szmatę, miotłę do błota....:-(
szok normalnie..

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No prosze prosze :cool1: faktycznie popracowalas nad kompozycja kadru i jakoscia fotek i widze ze cykadelko Ci sluzy!Fajna glebia ostrosci i pozy :p podobaja mi sie i czekam na dalsze Twoje prace
Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich czworonoznych przyjaciol

Posted

Dziękuję Milky;)-doskonalę technikę fotografowania bo przecież nie mogę chały ciągle publicznie pokazywac i jeszcze się cieszyc z tego powodu!:evil_lol:
gdzie niegdzie-zostają czerwony oczy lub jedno-redukcja musi byc-kartka:cool1:
Charly a pamiętasz Dyziunia zdjęcia z Krzyczek? 3 tylko mam

Posted

dzięki Egradaska-dzisiaj drugi dzień po-jutro już lepiej będzie-chociaż naprawdę mając doświadczenie po takich zabiegach to biorąc pod uwagę jego wiek-samopoczucie po jest naprawdę niezłe z tego co Dyziunia oberwuje, rozkłada się na boczek jak go pogłaszczę, zagląda mi w kuchni jak zawsze:evil_lol:.

A dzisiaj na poprawę nastroju pokaż Liszkę w akcji-ona taką akcję musi zrobic codziennie, a jest po sterylizacji! niemożliwa jest:evil_lol::

P.S. oczy-niedopracowane na fotach-ale następnym razem postaram się by nie świeciły tak:)

Posted

Dzisiaj była łądna pogoda, ciepło i słonecznie Dyziunio szczęśliwy mógł sobie pooglądac trochę świata-to dla niego jak telewizja:lol::

kołnierz ma tylko kiedy śpię-nie interesuje się swoimi szwami, nie ma opuchlizny widzę, doskonale i fachowo przeprowadzony zabieg.
W ten piątek co będzie ba wizytę po kastracyjną-akurat 10 dni mija.

Posted

[quote name='oktawia6']Dzisiaj była łądna pogoda, ciepło i słonecznie Dyziunio szczęśliwy mógł sobie pooglądac trochę świata-to dla niego jak telewizja:lol::
http://img358.imageshack.us/img358/3475/tnp4050228ix0.jpg

Super,ze z Dyziuniem wszystko ok :).
Silny chłopak.Jak widać,nie tylko Tobie skradł serducho.Ma na dogo wielu fanów a wśród nich ja ;).Trzymam kciuki za Dyziulka nieustannie :kciuki: :calus:.Oczywiście o pozostałych też nie zapominam ;) :).

Posted

Dziękuję Ci Misiaczku!:lol:Dyzi jest przecudowny-oczywiście goni Jacusia 5 razy większego od niego-ostatnio jak Dyziunia czesłam to Jacuś oparł głowę na nim, na boczku-to było piękne.
jest taki delikatny, waży tylko 4.500 - kruchy aniołek:loveu:
cieszę się, że Dyziu ma swoich wiernych fanów:loveu:fan club Dyziowy można stworzyc:p:evil_lol:

Posted

to już 3 fanki! Wiem, że Piotrek również to 4! Ziutka też, czyli 5 fanów:cool3::eviltong:
jutro jedzie na wizytę pokastracyjną, Liszkę też biorę, Jacusia również.

Posted

olenka_f napisał(a):

i jak tam nasze płaskopyszczki po wizycie u weta?
wszystko dobrze pewnie ale wolę się upewnić ;)

Dziękuję Olenko: Jacuś ma nużycę, wynik moczu jutro, nie jest dobrze, Dyzio super zagojona ranka pokastacyjna, Liszka wyciśnięte zatoki odbytowe.

Egradasko przepraszam:ices_bla: jeszcze Ty!:loveu:
Czyli tutaj Fanki Dyziunia:p:

Misiaczek,
OlenkaF,
Kaerjot,
Egradaska,
Piotrek_b,
Ziutka,

Posted

Ale duży chłop z Jacentego wyrósł :).
Powoli ciepełko się robi to i życie balkonowe się zaczyna ;).
Moje też uwielbiają przesiadywać na balkonie.Tylko ze ja mam zabudowany i żeby widzieć co sie dzieje na zewnątrz,to muszą wskakiwać na parapet :evil_lol:.
A ta krata u Ciebie,to takie fajne okienko na świat ;).

Posted

dzięki Misiaczek:lol:to fakt-życie balkonowe kwitnie:lol:-tak krata to dobry punkt obserwacyjny-rozkładam im poduchy i mają radoszkę-Jacusio też zainteresowany-leżak dla mnie i TZ-a, do dla mnie fajna rzecz przy tak małym mieszkaniu i pranie szybko schnie i zapalic można:smokin:

Posted

W piątek zabieram też Lisię do weta, Jacusio jedzie na USG i profil nerkowy-podejrzenie wady wrodzonej do diagnostyki-zauważyłam na jej mordusi-na samych ustach-zgrubienie, narośl-pokryta strupkiem-żeby to nie był nowotwór złośliwy-ciekawe co na to powie weterynarz.

Posted

mój staruszek Dyzio z Krzyczek dla fanów na początek:

przeniosłam mu królestwo do kuchni-tam ma spokój, ma otwarte drzwi oczywiście-jak chce to sobie wyłazi, ma jeszcze mini budkę w pokoju-tam też może się skryc, broni kuchni jak cholera-jak Jacuś wchodzi do wrrr-Jacunio ewakuacja-ale ma prawo jest staruszkiem po przejściach.

Dzisiaj po wecie:
Liszka ma wyprzeń na pysiu-na wardze:roll:-ma zabieg na 24 kwietnia, będzie też miała zdejmowany kamień nazębny. Na tej zmianie zrobił się strup, wygląda to nieciekawie-ale wychwyciłam od razu-to świeża sprawa.
Gdyby zostawic samo sobie zrobiłby się kalafior-straszne cierpienie dla psa....będzie miała zabieg we wziewie bo ma arytmię sercową.

Sikoria ma stan zapalny ucha-płukanie 2 razy dziennie ze strzykawki, po osuszeniu Surolan, do tego bezwględnie zabieg sanacji-kamień zajął już dziąsło:shake:-będzie zaraz po Liszce. To spory koszt-również we wziewie-jest w zaawnansowanym wieku-wystawię bazarki, do tego oczy są do konsultacji u dr Garnarza-stan ich się pogorszył-mimo, że bierze 3 rodzaje kropel 3 razy dziennie w tym Cyclosporyna z Niemiec.

Jacuś miał zrobione USG u dr Marcińskiego oraz pobrany krew-pełen profil w tym nerkowy, potem ponownie potórzenie bad. moczu.
USG wyszło poprawne-jutro zaś będą wyniki krwii.