Murka Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 Very trochę więcej, bo ona najmniej była focona do tej pory 1 Quote
DORA1020 Posted December 4, 2022 Author Posted December 4, 2022 O matuchno,jakie śliczności:) 2 Quote
Murka Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Kolejne 🙂 Obydwa są cudne, miziaste, mruczące i w ogóle super. Czarnulka 2 Quote
Murka Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Całe stadko, na szczęście kotki są zgodne. Puszka była bardzo oburzona nowym towarzystwem, ale dziś w końcu przestała burczeć na wszystko dookoła. 3 Quote
Murka Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 Bianeczka lubi jedną pozę, więc jej tylko jedną fotkę zrobiłam. Już nie chowa się za fotel, pozwala podejść i daje się głaskać 🙂 3 Quote
Murka Posted December 8, 2022 Posted December 8, 2022 A ta pięknotka jedzie w sobotę na DT z opcją DS do Krakowa 3 Quote
sue Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Moje Maleństwo odeszło wczoraj o 23 😞 FIP 😞 Quote
Tianku Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Dnia 9.12.2022 o 09:09, sue napisał: Moje Maleństwo odeszło wczoraj o 23 😞 FIP 😞 przykro mi 😪 Quote
DORA1020 Posted December 9, 2022 Author Posted December 9, 2022 Cudne:) kochane:) tylko BIaneczka niestety widać,że czuje sie niepewnie,znam ja widzę po zdjęciu eh.......... Jasiek od razu pojawił się ,i do miziania gotowy,Bianeczka niestety Cudny Jasiek,ładne zdjęcia:) Tusia pojedzie/może jutro/ do dt pewnie razniej byłoby jej w grupie,ale być może będzie miała własny domek,jak nie to będziemy ogłaszać dalej zgłosił sie kolejny dt ale musimy zabrać z lecznicy dwa dzikuski,nie mają szans na adopcję,dzikuski,w klatce,nie ma zdjęć a tak będą zdjęcia,ogłosimy,może znajda dom,będą tam mogły zostac do czasu znalezienia domu Isabel dzisiaj zrobi wizytę dziekuję jej za wszystkie wizyty zrobiła już dla Tosi /jest obecnie w dt w Szczebrzeszynie/ dla Tusi i dzisiaj zrobi kolejną bardzo dziekuję💚 Quote
DORA1020 Posted December 9, 2022 Author Posted December 9, 2022 Dnia 9.12.2022 o 09:09, sue napisał: Moje Maleństwo odeszło wczoraj o 23 😞 FIP 😞 Biedny kotek,tyle wycierpiał:( taki był kochany szkoda,że się nie udało:( ale ten fip jest taki zdradliwy współczuję,bardzo Maleństwo[*]:( Quote
Jaaga Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Szylkretka po sterylce jest jakby mniej dzika, biega przy mnie z kotami, nie ucieka, tylko nie daje się dotykać. Wczoraj do DS pojechała zamojska Arabika, jej rówieśnica. Wcześniej druga koteczka, z którą młoda się przyjaźniła. Została z naszymi starszymi kotami. Myślę, że zrobię jej zdjecia, bo może jednak ktoś się znajdzie chętny na dokocenie. Z kotami ma rewelacyjne relacje. Śpi na łóżku, korzysta z kuwety, nie ma najmniejszych zapedów do wychodzenia. Jak uda mi sie zrobić zdjecia, to ogłosicie ją? 1 Quote
Tyśka) Posted December 9, 2022 Posted December 9, 2022 Czy ktoś może zrobić zestawienie ogłoszeń kto jaki kot ma? Mogę dorobić z 2-3 kotkom, które np sa u Murki najbardziej adopcyjne. Wszystkim nie dam rady zrobić, ale 2 czy 3 tak. Do tego potrzebuje po prostu podpowiedzi gdzie i jaki kotek jest ogłaszany, z jakimi zdjęciami i jakim tekstem. Quote
Recommended Posts