Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Wieści od Kiry - teraz nazywa się Mia

Dzień dobry 🙋‍♀️ 

Mała spała dobrze przyszła w nocy do nas do łóżka weszła w moje ramiona przytuliła się i zasnęła . Jest cudowna straszna przytulanka . Mimo tego ze u nas teraz dużo ludzi przygotowania do sylwestra , prócz tego 3 pieski i kotek to ona świetnie się odnajduje jest bardzo towarzyska i niczego się nie boi .

W poniedziałek już jedziemy do domu . Lekarza już znalazłam zobaczymy co da się zrobić . Teraz mała nazywa się Mia , nowe imię nowe życie ❤️

IMG-20221231-WA0001.jpg

IMG-20221231-WA0000.jpg

• Like 4
Posted

Założyłam osobny wątek dla czarnej koteczki która jest na BDT u guccio do czasu ogarnięcia spraw weterynaryjnych, później ma miejsce w azylu dla białaczkowych w Otwocku; naturalnie jeśli w międzyczasie znalazłby się jakimś cudem domek mogłaby bezpośrednio tam trafić. Zapraszam:

Posted

Rozliczenie za grudzień:

BIANKA, JASIEK, TUSIA,RIKO i VERA

Stan konta na 30 listopad: -920 zł

-1240 zł hotelowanie Bianki, Jaśka, Riko i Very 1-31.12

-70 zł hotelowanie Tusi 4-10.12

-50 zł transport Tusi do Biłgoraja

-50 zł koszt przejazdu Tusi busem do Krakowa

+150 zł Dora

+185 zł AlfaLS (bazarek)

+200 zł Dora

+500 zł sue

+30 zł Świat

Stan konta na 31 grudzień wynosi -1265 zł

PUSZKA

Stan konta na 30 listopad wynosił -430 zł

-372 zł hotelowanie 1-31.12

+430 zł wiolhelm170

Stan konta na 31 grudzień wynosi -370 zł

Hotelowanie Czerni i Serduszka opłacił już p. Mariusz.

10 stycznia zaplanowana jest kastracja Riko, Serduszka ora sterylizacja Czerni. Na zabieg pojedzie także kocurek od ali123.

Posted

Dziś Riko i Serduszko miały kastrację, a Czerni sterylizację. Kotki czują się dobrze 🙂

Nowe nabytki z Izbicy (bura kotka 2 lata i kocurek 5-6 miesięczny) są bardzo fajne, zwłaszcza koteczka nie może się nacieszyć wszystkim i sama nie wie czy ma się ocierać o nogi, mruczeć, jeść czy bawić się ☺️

Czekam na trochę mniej pochmurny dzień (bo słoneczka to się chyba nie uświadczy), żeby porobić im fotki.

• Like 5
Posted

Z braku wątku naszej tymczasowiczki szczebrzeszynskiej szylkreci chcialam pokazać tu rozliczenie z bazarków, z których ona tez skorzystała. Bazarek Isiak 50 zl+ bazarek Aska7  25 zł + bazarek Poker 20 zł = 95 zł. Kupilam za to teraz 24 puszki mokrej karmy. Bardzo dziękuję darczyńcom.

Resized_20230112_105407.jpeg

• Like 2
Posted

To ta bura koteczka z Izbicy. Zastanawiałam się dlaczego tak fantastycznie przytulaśny kot ma wpisane w książeczce imię Gryźka 😆 ale z czasem zrozumiałam 😅 ona jest niesamowicie przymilna, ociera się, mruczy, ale jak się za bardzo nakręci to potrafi ugryźć w rękę 😅 nie do krwi, ale boleśnie. Brzuszka też nie wolno tykać 😉 poza tym koteczka jest świetna, wesoła, zabawowa, uwielbia głaskanie. 

gryzka.jpg

gryzka1.jpg

gryzka2.jpg

gryzka3.jpg

• Like 2