Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Jakoś sceptycznie jestem nastawiona do kotów w szelkach od czasu jak moja Solcia "wypraskała" sobą o ziemię i z szelek niezdejmowalnych się wyswobodziła. Ale może to tylko Solcia taka zdolna ;)

Posted
Dnia 26.03.2019 o 14:51, Madie napisał:

Pogadam z TZtem. Może by się go dało na DT dać do niego (ale niestety dopiero po świętach wielkanocnych) skoro Bosmanek ma DT

Madie,czy aktualne?

Kotek nadal pod sklepem:(

Miał biedak juz sporo kleszczy:(

Kocurek jest juz wykastorany,testy ujemne,zaszczpiony.

Może uda sie go jakos zaopiekować do świąt

Posted
Dnia 11.12.2018 o 09:57, terra napisał:

zdjęcia od DORA1020

Maciuś

m1.jpg.13d4e06c535ba2a21a624417f4201b5e.jpgm2.jpg.1bbb123e78df6e6bfa694b912f41e0ba.jpgm3.jpg.aadae5f7a5a797933da9b8684483d0be.jpgm4.jpg.6ee46d01ee2f17d0b94a89b3491dbd96.jpg

Złapany Maciuś dzisiaj

dziękuję sue,ze pomogła mi go wnieśc na 4 piętro,sama nie dałabym rady

Macius jest w opłakanym stanie,pogryziony przez kocury:(

Posted

Nie miałam jak zaglądać tu, mam odnowione ogłoszenie biało-burego kocurka z dłuższym włosem. Czy on nadal szuka domu, czy usunąć ogłoszenie?

Posted
15 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

:(( Maciuś. Wiadomo jaka jest jego hsitoria? skąd się wziął? Przepraszam, nie mam czasu przeszukiwać wątku.

To kocurek,którego dokarmiam od ok.6- 7 lat

do tej pory sobie radził,teraz jest starszy,więc wiadomo

Maciuś przyjażnił sie z Czarną Perełka,bardzo się lubili,przychodzili razem na żarełko

to bardzo miły kocurek

teraz pojechał do lecznicy,szkoda mi go że będzie siedział w klatce,ale innego wyjścia nie ma

Maciuś będzie potrzebował grosik na leczenie

ale juz ogłoszę go,nie chcę,żeby długo przebywał w lecznicy

na razie jest umęczony tułaczką,pogryziony,taki smutny bidulek:(

ale po wyleczeniu chciałabym,zeby znalazł swoja przystań

Posted
5 minut temu, Jaaga napisał:

Nie miałam jak zaglądać tu, mam odnowione ogłoszenie biało-burego kocurka z dłuższym włosem. Czy on nadal szuka domu, czy usunąć ogłoszenie?

Kurcze....nie wiem który

ale chyba takiego juz nie mamy

Posted
4 godziny temu, Baltimoore napisał:

Będą wizyty pa dla 4 kotkow z Izbicy: Czarnej Zielonookiej, burego kota Kacpra/Widmo oraz rodzeństwa Marcysi i Telesfora (razem)

Trzymam kciuki za dobre domki :) 

Posted

Trzymam kciuki za domki dla koteczków.

Na konto Baltimoore przelałam dla Bosmanka 25 zł. z bazarku Galeria z lustrem...

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

Posted
12 godzin temu, terra napisał:

Trzymam kciuki za domki dla koteczków.

Na konto Baltimoore przelałam dla Bosmanka 25 zł. z bazarku Galeria z lustrem...

Jak pieniążki dojdą, proszę o potwierdzenie na wątku bazarkowym, link w podpisie.

Terra bardzo dziękujemy :) Pieniążki są już na koncie.

Pieniążki te pójdą do skarpety Bosmankowej, odkładam je na dalsze wydatki na leczenie.

Na razie podesłałam pieniądze do DT Bosmanka na jedzenie i żwirek  na kwiecień- utrzymanie Bosmanka w DT biorę na siebie.

Bosmankowi w DT jest naprawdę super.

• Upvote 1