Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11362zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

A ja mam kłopot. Bo jestem głupia. TŻ strasznie się wkurzył za nowe koty. Powiedział, że nie taka była umowa (ma rację) i że nam jeszcze nie zeszły tamte koty. O kasie i chorym Radku nie wspominam... :lookarou:

Nic, kotki są, jak obiecałam - pomogę. Ale muszę porządnie pomyśleć następnym razem. jedzenie dla nich mam na początek - to czego megi nie chce jeść, żwirku nakupowałam, teraz kwestia leczenia, sterylek, testów. 

Posted

Ja po prośbie - pisałam już na innym wątku ale nie ma reakcji... Ala123 możesz wreszcie odblokowac skrzynkę? Już 8 razy chciałam Ci wysłać PW z rozliczeniem bazarku i nie mogę. Tylko Ty mi zostałaś - chcę wreszcie skończyć ten bazarek. Link do bazarku w moim podpisie...  Sama robisz dużo bazarków,  wiesz jakie to ważne wszystko w miarę szybko porozliczać...

Jak nie bedzie reakcji  do soboty to unieważniam tą licytację - ksiązki będą wystawione na kolejnym bazarku...

Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie wątku...

Posted

Ja po prośbie - pisałam już na innym wątku ale nie ma reakcji... Ala123 możesz wreszcie odblokowac skrzynkę? Już 8 razy chciałam Ci wysłać PW z rozliczeniem bazarku i nie mogę. Tylko Ty mi zostałaś - chcę wreszcie skończyć ten bazarek. Link do bazarku w moim podpisie...  Sama robisz dużo bazarków,  wiesz jakie to ważne wszystko w miarę szybko porozliczać...

Jak nie bedzie reakcji  do soboty to unieważniam tą licytację - ksiązki będą wystawione na kolejnym bazarku...

Jeszcze raz przepraszam za zaśmiecanie wątku...

Wydawało mi się,że już oczyściłam skrzynkę,ale w takim razie zaraz jeszcze pousuwam trochę wiadomości.

Mój adres mailowy (na wszelki wypadek): [email protected]

Posted

AlfaLS - może w profilu ali wpisz info, bo z zaglądaniem na wątki różnie bywa

Pisałam, pisałam  :fadein: .

No oczyściłam skrzynkę,powinno być OK

A widzisz a ja ciągle mam komunkat, ze nie możesz otrzymywać wiadomości. Może Ty masz nie włączony komunikator po prostu? Wysłałam wiadomosć na adres mejlowy. Dziękuję, ze się odezwałaś :grins: . 

Posted

Dora prosze o numer konta!

U mnie jest jeszcze 37zł pozostałość po pieniążkach Muszki oraz 12,50zł za bazarek.

Na pewno się przyda szczebrzeszyniaczkom.

Posted

Bardzo sie ciesze :)

Na marginesie, wyslalam puszki dla Pikusia (u P. Krystyny) takie jak kiedys. Dzieki Dora ze mi dalas znac ze on tego nie chcial jesc tych ostatnich

Dziekuje Ingrid:) Zapytam Krystyne jak mu smakowaly,kiedys mowila,ze bardzo mu smakuja i nie chce ich jesc mieszanych z kasza czy makaronem,tylko same wpylal:)

Posted

Na ogłoszenia Daszy nie ma odzewu z Polski,jedynie na lokalne czasem ktoś zadzwoni,ale nie ma nawet o czym mówić :(

Ostatnio kilka razy dzwoniła kobieta z naszego województwa,nawet brzmiała rozsądnie,ale niestety jest ledwie chodzi,nie ma nikogo,a pies miałby być jedynym przyjacielem. Wiadomo,że ani Dasza,ani żaden inny pies tam nie może zostać oddany.

Martwię się,bo zima nadciąga wielkimi krokami,a domu ani widu,ani słychu.

Dobrze,że chociaż Koko nie będzie już marzł. Mam nadzieję,ze wszystko u  niego w porządku...

Posted

Tez sie martwie o Dasze i Pole,za dlugo siedza na tym tymczasie,i tak to jest z pomoca,pomoz,a pozniej martw sie co dalej,skad wziac pieniadze na ,jedzenie,na transport jak psinka znajdzie dom,nie mowie juz o szczepieniu,odpchlaniu ,odrobaczaniu

oj nie maja latwo osoby pomagajace zwierzetam :lookarou:

Dziekuje ali123 za puszki dla kotkow :shiny: tak sie ciesze jak mam czym zwierzaki karmic.

Posted

Rodzinie patologicznej zostal odebrany 2 miesieczny szczeniak.

W taki sposob,ze jedna dziewczyna zagadywala,a druga uciekala ze szczeniakiem

poniewaz osoba chora umyslowo i w dodatku pijana nie chciala go oddac

szczeniak zostal zabrany od suni jak mial miesiac

prawo jest u nas takie jakie jest,kto ma walczyc z takimi ludzmi????Kraj bez praw/i/a i sprawiedliwosci....

teraz jest u wetow ,do godz.15.30

od rana dzwonia i kaza go zabierac,psina wyje,ludzie nie moga pracowac

a gdzie ja mam go zabrac? co mam z nim zrobic?jak mam mu pomoc?

A moze trzeba bylo go u tych ludzi zostawic?Na smierc,ale przeciez on nie pierwszy i nie ostatni.......

Wetka mowi,ze ze szczeniaczkiem nie wszyskto jest w porzadku,ze jest jakis dziwny,skrzywdzony przez ludzi

wymaga pomocy behawiorysty,a ma DOPIERO 2 miesiace........

zdjecia ma mi wyslac na maila...............

Posted

Dora, wyślij mi proszę na PW kwoty do przelewu za wiadome sprawy, bo coś mi mail szwankuje. I przy okazji numer konta, bo gdzieś zagubiłam.

Ja od dziś jestem w domu już. Potwierdzam, że zdrową kotkę mogę się zająć, co do tej 2 popytam w fundacjach. Btw, która w końcu jest chora i na co?

Z mocnymi pozdrowieniami

Madi