Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

U nas jest psiak uratowany z łańcucha, o którym tu Dora kiedyś pisała (nie mogę teraz znaleźć). Psiak nazywa się Fabio, jest średniej wielkości, ma coś z gończego i coś z labradora. Bardzo miły i sympatyczny piesek. Niestety nie jest już młody, ale mam nadzieję, że dobry charakter pomoże mu znaleźć dom.

• Like 2
Posted
Dnia 19.06.2020 o 08:19, DORA1020 napisał:

kolejna faktura 109zł

niestety dług teraz wynosi:435

chyba nigdy go nie spłacę:(

Poker wpłaciła z bazarku 268zł / 68zł przeznaczone na wyróżnienie ogłoszeń, 50zł  na odpchlanie i odrobaczanie małych kotków,które dzisiaj trafią na tymczas

150zł na spłatę długu za karmę

Pani Ania ze Szczekocin wpłaciła 100zł na zadłużenie 

Nuncek----20zł na dług

Serdecznie wszystkim dziękuję:):):)

Explore talas' photos on Flickr. talas has uploaded 1463 photos to Flickr. Kocham Koty, Urocze Koty, Sztuka Z Kotami, Koty I Kocięta, Kociaki, Piękne Koty, Słodkie Rysunki, Najsłodsze Zwierzęta, Śmieszne Kociaki

Do spłacenia zostało już niedużo:165zł

• Like 2
Posted
4 godziny temu, bakusiowa napisał:

Serdecznie zapraszam na bazarek cegiełkowy na opłacenie kosztów operacji połamanej kotki Esmeraldy.

LINK DO BAZARKU

Zapraszamy:) i bardzo dziękujemy bakusiowej za zrobienie bazarku:)

Esmeralda miała szczęście w nieszczęściu

spadła z 5 piętra:( ale przeżyła,już po operacji,wszystko będzie dobrze,we wtorek wraca do domu

niestety koszty operacji,pobytu,leczenia są duże dlatego bardzo prosimy o pomoc.

• Like 2
Posted

5c6f20b5b628330852535551fa322c75.jpg

cb57e6ce78e4dba81d7f6aec3f3a745f.jpg

Na razie zdjęcia zbiorcze, żeby kociaków nie stresować, informacyjne - do ogłoszeń zrobię na dniach.

4 kocurki aczkolwiek jeszcze sprawdzę, dwa w porządku (czarny i biało-bury większy). Dwa miały zaklejone oczka, jeden całkowicie (cały bury), drugi jedno (biało-bury mniejszy). Po przemyciu widać, że oczka są, ale wymagają zakrapiania. Kichania nie zauważyłam. Na razie dostały gentamycynę. Apetyt dopisuje, mokra i sucha wchodzi. 

Biało-bury mniejszy najbardziej biedny z gromadki, jest trochę przysiadający i chyba najbardziej się boi, bo trochę mi latał po pokoju, a po zamknięciu w klatce rzucał się na kraty. 

Zapchlone i pewnie zarobaczone, więc jutro pędem do weta ;)

• Like 2
Posted

498c9e179d93e5b30e70854417e7e2d9.jpg

Maleństwo

Leczymy oczka i jest już znacznie lepiej.

Maleństwo ma szansę na fajny domek - w końcu ktoś zadzwonił, od listopada miałam o niego tylko dwa telefony i to głupie :( A teraz pani się bardzo spodobał i właśnie siatkuje okna i balkon. 

2a84cc374594ae45fad710246aca1a6a.png

A Jowitka siedzi smutna bo o nią dalej nikt nie pyta :(

Posted
22 minuty temu, sue napisał:

Maleństwo

Maleństwo ma szansę na fajny domek - w końcu ktoś zadzwonił, od listopada miałam o niego tylko dwa telefony i to głupie :( A teraz pani się bardzo spodobał i właśnie siatkuje okna i balkon. 

Brawo dla Pani.

Posted

No właśnie, ja też od dłuższego czasu nie miałam telefonów w jej sprawie, a te, które były przedtem, to nie takie domy, jakich szukamy :(

Dobrze, że przynajmniej Maleństwu się uda :)

Posted
12 godzin temu, sue napisał:

Maleństwo

2a84cc374594ae45fad710246aca1a6a.png

a taka śliczna jestem:)