Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

U mnie nie ma problemu z kwiatkami, bo ich po prostu, z braku miejsca, nie mam. Natomiast musiałam pochować wszystkie rzeczy, które stały na półkach w zasięgu łapki Migotki, bo je strącała. W łazience też musiałam pochować wszystko, co mogłoby się rozbić, zostały tylko plastikowe butelki, które zrzuca razem ze szmatkami, gąbkami itp. do wanny. Ale to już jej wolno ;)

• Like 2
  • Upvote 1
Posted
22 minuty temu, DORA1020 napisał:

Szukam kogos do wizyty pa

Rożnów gmina  Grodek nad Dunajcem

daleko,ale dom raczej dobry

i adopcja w dwupaku

Mocno trzymam kciuki za powodzenie adopcji.U mnie dwupak świetnie się sprawdził.

Posted
41 minut temu, DORA1020 napisał:

Szukam kogos do wizyty pa

Rożnów gmina  Grodek nad Dunajcem

daleko,ale dom raczej dobry

i adopcja w dwupaku

Szami jest z Nowego Sącza jest to 20km od Gródka  nad Dunajcem.Jedzie się samochodem 23min.Są też autobusy.Jeżeli chcesz to podam Tobie nr.tel.

Jeszcze jest Diablica 8d.

Posted
11 godzin temu, Anula napisał:

Szami jest z Nowego Sącza jest to 20km od Gródka  nad Dunajcem.Jedzie się samochodem 23min.Są też autobusy.Jeżeli chcesz to podam Tobie nr.tel.

Jeszcze jest Diablica 8d.

Podaj proszę

adopcja i tak dopiero po 1 marca

Lulu musi byc zaszczepiona ,a Rysio wykastrowany

do jaola&tina tez napiszę

Posted
47 minut temu, Jo37 napisał:

Coś jest nie tak z tą zrzutką. Nie można wpłacić. Wygląda na to, że żądają założenia konta.  

Jak to wygląda? Ostatnio coś narzekali na zrzutkę ludzie, ale przycichło i myślałam, że jest już ok. Spróbowałam wylogować i udawać, że wpłacam, ale niby przepuściło mnie aż do logowania do banku -błąd jest gdzieś dalej?

Nikt jeszcze nie zgłaszał problemów, ale też nikt jeszcze nie wpłacił. Może trzeba będzie zmienić portal.

Posted

A nie lepiej , żeby osoby z dogo wpłacały na prywatne konto?  Przecież zarówno Zrzutka jak i Siepomaga pobierają prowizję. Szkoda każdego grosza.

• Like 1
Posted
19 minut temu, Poker napisał:

A nie lepiej , żeby osoby z dogo wpłacały na prywatne konto?  Przecież zarówno Zrzutka jak i Siepomaga pobierają prowizję. Szkoda każdego grosza.

No nie wiem czy z dogo uzbierałby tak dużą kwotę

Posted
18 minut temu, Poker napisał:

Może tak być, jeśli ktoś życzy sobie wpłacić na konto, podam konto i będę tutaj wpisywać kwotę pomniejszoną o wszystkie wpłaty (na konto i ze zrzutki). Już tak się zdarzyło bodajże przy zbiórce na grzejnik, ale tam była malutka kwota.

Posted
2 godziny temu, DORA1020 napisał:

No nie wiem czy z dogo uzbierałby tak dużą kwotę

Przecież pisałam o osobach z dogo , a nie obcych. Obcy niech wpłacają na Zrzutkę czy gdzie indziej.

Posted

Radzio

82552470_1360788140790560_349324915842744320_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_ohc=2j7UUkjcxIUAX-qQ79Q&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=df87ada9691dd6963e769052e047e4a4&oe=5EF7B62B

Radzio nieźle bił się  z kotami bo na uszach miał wiele śladów po odpadniętych strupach. Bardzo brzydko to wyglądało. Teraz nie wiem kiedy wszystko zniknęło. Na uszach urosła sierść. Za uszami natomiast z tyłu były duże łyse placki. Zauważyłam je dopiero po upływie pewnego czasu bo ma dość gęste futro i były ukryte. Placki już zaczynają zarastać sierścią. To chyba było  od świerzbowców. 

• Like 3
  • Upvote 1
Posted

Melduję, ze mijają dwa lata od chwili przyjazdu dwóch kotek do nas :) A wydaje się, że są od wieków! Jeszcze raz dziękuję za nie, są cudowne!

• Like 4