Tyśka) Posted July 22, 2016 Posted July 22, 2016 Dora, mam ogłosić na fejsbuku, że szukamy im DT? Quote
DORA1020 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 4 godziny temu, Tyś napisał: Dora, mam ogłosić na fejsbuku, że szukamy im DT? Czarny boi sie ludzi,nie podchodzi blisko,wiec na razie nie ma szans a maly tez nie jest az tak oswojony,zeby mozna bylo go zabrac ale dla malego mozna szukac dt,moze jak ten dom sie znajdzie/oby nie taki jak dt dla kotkow w Sulejowku/ to uda sie zabrac psiaka Quote
DORA1020 Posted July 22, 2016 Author Posted July 22, 2016 Pilnie szukam transportu z Warszawy do Zamoscia lub Szczebrzedzyna Quote
Tyśka) Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 O raaany, jakie cudne! Ale sporo ich :( Te szylkrety to na 100% kotki, Doro uda Ci się je złapać na sterylke? Quote
DORA1020 Posted July 25, 2016 Author Posted July 25, 2016 13 godzin temu, Tyś napisał: O raaany, jakie cudne! Ale sporo ich :( Te szylkrety to na 100% kotki, Doro uda Ci się je złapać na sterylke? Oprocz jednej tri wszystkie kotki sa miziakami nie musze ich lapac,tylko ta jedna troche boi sie ludzi niestety nie mam auta,zeby je zawiezc na sterylke,ani miejsca,w ktorym moglyby byc po sterylce wiec szukam dla nich dt,co teraz raczej jest niemozliwe,dt w tej chwili dla kotow jest tylko marzeniem ale moze Tyska wrzuc te zdjecia na fb,moze ktos wypatrzy dla siebie kotka na razie chodze je dokarmiac,bo sa bardzo glodne Quote
DORA1020 Posted July 25, 2016 Author Posted July 25, 2016 dziekuje sharka,ze zdarzylas wstawic zdjecia:) Quote
DORA1020 Posted July 25, 2016 Author Posted July 25, 2016 brakuje rak do pracy......:( te 2 kotki z ostatnich zdjec tez potrzebuja dt,sa takie biedniutkie:( ta kobieta musi powiedziec skad przynosi te kotki,i trzeba wysterylizowac ta kotke Bardzo prosze osoby ze Szczebrzeszyna,ktore wchodza na ten watek/wiem,ze sa takie osoby/ o pomoc. Ja sama sobie nie poradze....zwierzaki cierpia i potrzebuja pomocy....moze kogos to wzruszy..... 1 Quote
Tyśka) Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 Wstawiłam psiaki i kotki na fejsbuka :( Ciocie, pozwolę sobie i tu zaspamować... Quote
ala123 Posted August 1, 2016 Posted August 1, 2016 Może ktos zna osoby z Białej Podlaskiej, potrzebna pilnie pomoc: http://olx.pl/oferta/pies-terier-niedaleko-bialej-podlaskiej-CID103-IDgQvwx.html Quote
andegawenka Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 10 godzin temu, ala123 napisał: Może ktos zna osoby z Białej Podlaskiej, potrzebna pilnie pomoc: http://olx.pl/oferta/pies-terier-niedaleko-bialej-podlaskiej-CID103-IDgQvwx.html Nie mam już siły. Co to znaczy ?: "Można trzymać na balkonie bo to pies myśliwski.? Tu Kinga i Danusia Quote
Anula Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Masakra,ciekawe ile jeszcze ma tych psiaków.Biedny psiak.Może pomoże kinga_kinga7 jest z Radzynia Podlaskiego. Quote
Tyśka) Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Dwoje kociąt z powyzszych zdjęć zgarnęła Dora i szuka im domu. Pilnie, bo to kochane kociaczki, a musi je trzymac w łazience. Quote
DORA1020 Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 Dziekuje Tyska za wstawienie zdjec:) dwa kotki z patologii/ zdjecie kotkow w oknie/ trafily do lecznicy,na cito szukaja dt lub ds wszystkim zrobilam wyroznione na olx-ie Quote
Tyśka) Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Mam nadzieję, że raz-dwa znajdą swoje domki. Quote
DORA1020 Posted August 3, 2016 Author Posted August 3, 2016 17 godzin temu, Tyś napisał: Mam nadzieję, że raz-dwa znajdą swoje domki. No niestety nie jest to raz ...dwa... bo juz tydzien sa u mnie rudzielec juz znalazl dom....pojedzie docelowa do Holandii ale mam go dowiezc do Krakowa w zwiazku z czym szukam transportu do Krakowa i prosze o pomoc w oplaceniu transportu,jesli ktos moze dorzucic grosik bede wdzieczna. Quote
Tyśka) Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 O matko, jaki światowy. Domek jest sprawdzony mam nadzieję? I właściciele dopłacą do transportu? Quote
Ambar Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Dora zajrzyj na miau, na swój wątek dziewczyny z funduszu immunologicznego szukają z Tobą kontaktu. Quote
ludka Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 20 godzin temu, Tyś napisał: O matko, jaki światowy. Domek jest sprawdzony mam nadzieję? I właściciele dopłacą do transportu? Dobre pytania. Dora, nie oddawaj na podstawie tylko rozmowy telefonicznej, bo łatwo się naciąć. Rudy ma czarno w uszach, pewnie świerzb. Leczysz? Informujesz zainteresowanych? Mnie się zdarzyło, że ktoś zrezygnował z kota z powodu świerzbu. I dobrze, że zrezygnował, bo jeśli to jest problemem, to szkoda kota do takiego domu. Quote
ewkar Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Sporo tych kociąt.Co z ich mamusiami? Jedynym sposobem, aby nie pojawiało się ich aż tyle jest sterylizacja. Quote
DORA1020 Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 O 3.08.2016 o 17:07, DORA1020 napisał: No niestety nie jest to raz ...dwa... bo juz tydzien sa u mnie rudzielec juz znalazl dom....pojedzie docelowa do Holandii ale mam go dowiezc do Krakowa w zwiazku z czym szukam transportu do Krakowa i prosze o pomoc w oplaceniu transportu,jesli ktos moze dorzucic grosik bede wdzieczna. Prosze o pomoc w pomaganiu..... za wszystkie rady co mam robic i jak pomagac bardzo dziekuje. 1 Quote
DORA1020 Posted August 6, 2016 Author Posted August 6, 2016 12 godzin temu, ewkar napisał: Sporo tych kociąt.Co z ich mamusiami? Jedynym sposobem, aby nie pojawiało się ich aż tyle jest sterylizacja. To,ze jedynym sposobem jest sterylizacja dobrze wiem mamusie sa i wymagaja sterylizacji mam do zabrania jeszcze rudego malego kotka,oczywiscie z patologii jeszcze osoba chora umyslowo prosila,zebym zabrala od niej dwa male kotki a cztery kotki,ktorym pomoglam nadal czekaja na domy potrzebuja jedzenia,zwirku,odrobaczania,odpchlania,kosztow transportu,zeby mogly dojechac do swoich domow,koszty ogloszen wyroznionych A za wszystkie rady co mam robic tak jak wczesniej napisalam bardzo dziekuje. Jesli bede potrzebowala rady napewno o nia tutaj poprosze. 1 Quote
Baltimoore Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 30 minut temu, DORA1020 napisał: To,ze jedynym sposobem jest sterylizacja dobrze wiem mamusie sa i wymagaja sterylizacji mam do zabrania jeszcze rudego malego kotka,oczywiscie z patologii jeszcze osoba chora umyslowo prosila,zebym zabrala od niej dwa male kotki a cztery kotki,ktorym pomoglam nadal czekaja na domy potrzebuja jedzenia,zwirku,odrobaczania,odpchlania,kosztow transportu,zeby mogly dojechac do swoich domow,koszty ogloszen wyroznionych A za wszystkie rady co mam robic tak jak wczesniej napisalam bardzo dziekuje. Jesli bede potrzebowala rady napewno o nia tutaj poprosze. Podsumowanie trafione w sedno :) Quote
ala123 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Pozwolę sobie zaprosić na bazarek puzelkowy : Quote
Recommended Posts