Jump to content
Dogomania

Na chwilę obecną 11194zł długu.Bardzo prosimy jeśli ktoś może nam pomóc.Długi w lecznicy,w hoteliku,za karmę.....Bezdomne szczebrzeszyniaki PROSZA O POMOC

Recommended Posts

Posted

Hmmm, a jakby zasponsorować mu na święta budę. Myślisz, że postałaby? W sensie że nie rozbiorą, nie spalą i nie sprzedadzą?

Mysle,ze tak.Tzn...postoi.....

Chociaz rok temu ala123 dala im drewniany podest,zeby  psiak nie lezal na betonie to spalili'

Ale 6 lat temu dostali ta bude,ktora widac na zdjeciu i nie spalili.

Posted

Tej zimy to ta buda sie rozleci,te jasne deski to sami przymocowali,a dach ja latalam przez kilka lat.

A teraz to juz nic nie jest do poprawienia,bo wszystko stare ,zgnite,rozpadajace sie.

rZmHFNG.jpg

Posted

Dobra dora, jak duża ta buda musi być? I daj na PW adres do wysyłki. Ja budę zakupię. 

Eh  Madie......dobra duszyczko...:)

jutro zmierze i dam Ci znac

dzieki bardzo....:)

Posted

Tak jeszcze sobie pomyślałam, może im powiedzieć, że buda jest dla psa :wypożyczona" i że ma być w dobrym stanie jakby nie daj Boże psu się coś stało...Żeby nie było tak, że pies umrze za rok czy dwa, a buda zostanie porąbana na kawałki i spalona...

I jeszcze jedno, przeglądałam sobie budy różne, są naprawdę super i relatywnie tanie ALE większość do samodzielnego aczkowiek prostego montażu. Myślicie, że Ci ludzie dadzą radę w kilka minut złożyć taką budę? Chyba, że Doro macie jakiś sklep/fachowca na miejscu co taką budę by zrobił i od razy "zamontował"?

Posted

Tak jeszcze sobie pomyślałam, może im powiedzieć, że buda jest dla psa :wypożyczona" i że ma być w dobrym stanie jakby nie daj Boże psu się coś stało...Żeby nie było tak, że pies umrze za rok czy dwa, a buda zostanie porąbana na kawałki i spalona...

I jeszcze jedno, przeglądałam sobie budy różne, są naprawdę super i relatywnie tanie ALE większość do samodzielnego aczkowiek prostego montażu. Myślicie, że Ci ludzie dadzą radę w kilka minut złożyć taką budę? Chyba, że Doro macie jakiś sklep/fachowca na miejscu co taką budę by zrobił i od razy "zamontował"?

Ocvzywiscie,moge im powiedziec,ze wypozyczona.

Ale sa to osoby niezaradne zyciowo/lagodnie mowiac/ i czasami o cos prosze,a oni maja to  gdzies.

Drewniany podest tez mial sluzyc latami,a juz dawno go nie ma.

Podarowana buda jakos stoi,wiec moze i ta bedzie stala.

To bardzo trudna rodzina,matka tej kobiety zle traktuje zwierzeta,nie przezyl tam zaden pies ani kot...:(

teraz tez sa tam zwierzaki,ale nie wiemy jakie

Kiesys bylysmy z funia i Krystyna,zeby pomoc,to nas wyzwala,oplula i pokazala cztery litery.

Ale jej corka ze wzgledu na to,ze jej pomagam od lat pewnie poslucha co do niej mowie.

Chociaz dwa lata temu kazala mi zabiereac psiaka.

Rowniez w tym czasie byl u niego wet,i stawierdzil,ze ma chore stawy.Dostal wtedy leki,ale to bylo dawno,a wiadomo,ze z wiekiem choroba postepuje,a nie odwrotnie.

To duzy psiak,wielkoscia ON-ka,wiec buda tez musi byc duza

dl 100cm,szer.80cm i wys.80cm

No i z montazem bedzie problem,oni tego nie zrobia

kobieta mieszka sama i 2 dzieci

bede musiala wynajac kogos,kto zlozy ta bude.

Posted

Miejmy nadzieję, że nie znudzi się po świętach

Dom porządnie sprawdzony, jest od początku na wydarzeniu Kenzo i  starał się  od początku o jego adopcje. Przeszedł wszystkie procedury pozytywnie i czekał na to, by Kenzo wyzdrowiał ;) Myślę, że to dobry dom.

• Upvote 1
Posted

Ludka,bardzo dziekuje za wstawienie zdjec... :) Karma puszki dla kotkow,ktora dostalam od Madie juz dawno sie skonczyla. Czy moglby ktos zasponsorowac jedzenie kotkom?

Mruczek w tm kolnierzu jest sliczny:)

ale nie tylko w kolnierzu ,szukam mu dt

Posted

Sharka,bardzo Ci dziekuje za paczke.....:)

Napisalas,ze przyslesz troszke,wiec czekalam z niecierpliwoscia,bo kotki nie maja co jesc.

Otworzylam paczke...i patrze...patrze.....wyciagam kawe ,herbate,slodycze....kosmetyki.....

To bardzo mile z Twojej strony......bylam troche zaskoczona,chociaz chyba nie powinnam...

w ubieglym roku rowniez dostalam od Ciebie paczuszke.

Ciesze sie i bardzo Ci dziekuje.......)

• Upvote 1