dorota k. Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Kasiu - wezmę, tylko później napiszę o której koło stokrotki, bo nie wiem kto jeszcze będzie. P.Ania nie bo chora. Już wiem , że będziue P.Monika :) Laura i Wera a Wy jak? Quote
dorota k. Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 OK:) Kasiu wysłałam sm-sa. Bądźcie z Anią koło stokrotki tak 9:50 - 9:55. Ja będę po P. Basię o 9:30, później podjadę po P.Monikę i nie wiemy do jutra rano, czy będzie P.Gosia - jak będzie to pojadę do zp i wrócę po Was, a jak nie będzie, to wrócę po Was w pierwszej turze. Quote
kasia8579 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Dobrze, będziemy punktualnie a nawet parę minut wcześniej ( jak zawsze ) :D Quote
dorota k. Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Tylko abyście na dzień dobry nie zmarzły:) Quote
kasia8579 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 nie zamarzniemy :D Będziemy grubo ubrane :) Quote
dorota k. Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 Do jutra :) A.. .dzisiaj ukazała się Gazeta Powiatowa i nie ukrywam, że jestem trochę rozczarowana. Nie ma całej strony, jest no może pół ostatniej i nie ma wszystkich psiaków:shake: Monika namęczyła się nad tekstami .... ale to nie ode mnie zależy, niestety. Jest Bandzior, Dante, Żwirek (odebrany przez właścicielkę), Batonik, Fado i Bianka. Szukamy dalej pomysłów jak i gdzie ogłaszać psiaki. Jutro będzie u nas z wizytą, a właściwie nie u nas tylko u psiaków Pani z miejscowoości Góra koło Rawicza oddalonej ok 100 km od nas. Quote
Laura:) Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 a co ta pani z gory kolo rawicza chce zadoptować jakiegoś psiaka ??????? Quote
aanka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 To , już chyba,, lepiej w naszym Ekspressie Bolesławieckim .. ostatnio Oskarka wypatrzyli tam , może ulotek trochę porobić , zawsze . mniej tuszu :cool3:. Quote
dorota k. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Mika z P.Agnieszką wyjechały dopiero około 16:30 z Bolesławca. Tyle czasu nietety trwało załatwianie formalności z naszą "życzliwą" sm:mad: Mam nadzieję, że coś do nich w końcu dotarło. Martwi mnie jak dojadą, bo w samochodzie Mika była niespokojna. jeszcze nie dzwoniłam, bo P.Agnieszka jak jedzie to nie odbierze. Zadzwonię po 19-tej i dam znać co i jak. Quote
dorota k. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dowiemy się po 19-tej. Aniu Expres bolesławiecki - już kiedyś z nimi próbowaliśmy - to nie dali psiaków w gazecie - tylko w internecie. Trzeba będzie urząd przycisnąć, bo to na ich , nie wiem, czy zlecenie, czy prośbę psiaki w gazecie były. Tyle się dzisiaj działo, że mam łeb 3 na 4 i dopiero teraz pewne rzeczy do mnie docierają. Dzwoniła Pani z Gazety Powiatowej, że dzisiaj nie może być, że jest 1/2 strony w gazecie, ale o tym to już wiemy. Miałam dzisiaj w samochodzie 3 egzemplarze, które kupiłam i zapomniałam Wam pokazać i dać. Pani z gazety Powiatowej ma być w następną sobotę. gazeta wychodzi raz na dwa tygodnie - chcą w każdym wydaniu pokazywać po kilka psiaków. Mają być z nami w kontakcie. Dziewczyny - mam nadzieję, że nie było w domu bury, że tak długo dzisiaj..... Quote
kasia8579 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Zdjęcia - niezbyt dobrej jakości , ale popatrzeć można :) Quote
dorota k. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Śliczne:) A ja się martwię, dzwonię do P.Agnieszki ale cały czas komunikat "abonent ma wyłączony telefon albo jest poza zasięgiem". Minęło ponad 3,5 godziny. Quote
dorota k. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Ufff.. dojechali szczęśliwie Pani Agnieszka jechała okrężną drogą aby Miki nie trzęsło a rozładował się jej telefon. Były na krótkim spacerze i jeszcze pójdą. Mika narazie zmęczona śpi. P. Agnieszka, też na pewno umęczona - mówiła, że nie. Nie chciałam za długo męczyć rozmową - jutro będę dzwoniła jak nocka minęła. P. Agnieszka mówiła, że jak mijały zp, to Mika się oglądała jakby znała miejsce. No i pachnie nieładnie...... . Jutro umówiłam się, że będę dzwoniła. Dam znać co i jak. Quote
kasia8579 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Mika miała szczęście :) Widać że ta pani lubi psy :) Mogłaby pani wstawić to zdjęcie Miki w abażurze ? Quote
dorota k. Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Pewnie:) Kasiu ale już jutro z rańca, bo dodawałm na fotosika i narazie ich nie ma. Nie wiem o co chodzi (abonament wykupiłam) :oops: Będę też chciała wysłać do P.Agnieszki. Jutro będę dzwonić i dzm znać:) A teraz już zmykam, bo od 5:30 rano jestem na nogach:) Quote
badmonique Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dobrze, że dojechały bezpiecznie:) P.Doroto-jak pani dzwoniła to mi sie tel rozładował i nie zdążyłam odebrać, a ładowarka nie wiadomo gdzie:) Quote
Laura:) Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Fajnie że Mika jest w nowym domu ciekawe jak przezyje noc Quote
dorota k. Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Co do środy, to będziemy się umawiać tutaj na dogo. Monika nie ma sprawy. A ten wczorajszy telefon to ja myślę, że tym ludziom o szczeniaczka chodziło ale właśnie ze schronu , a nie od kogoś, ale zobaczymy. Nr telefonu podałam. Ciekawa jestem bardzo jak Mika, ale jeszcze za wcześnie na telefon. A tutaj jej wczorajsze zdjęcia Quote
Recommended Posts