badmonique Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No tak, teraz Cezarka kolej, w końcu ma ładne fotki do ogłoszeń to niech idzie!:) Quote
badmonique Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Wrzuciłam zdjęcie batonika jeszcze na bolec.info:) Mówie wam,tę ich radość było widać dosłownie cały czas.Może dlatego, ze nie szły w wielkim stadzie tylko po 2 psy, był czas sie wybiegać i na drapanko za uchem i jeszcze na fotki:) Misio nawet z 20 min kopał nory i tropił jakieś stworzonka:) To tak z nim stałam i stałam, bo żal mi było go odciagać jak już sie czymś zainteresował :) Mika to się tak cieszyła, że pół spaceru na nas skakała, a potem nawet na Boryska z tej radości:) Fado z Misiem juz w kojcu jak się do siebie przytulali:)Słodkie to było, a potem się okazało, że chyba wiosne do siebie poczuli:P Sobota juz blisko:) Quote
aanka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A Tygrys potulnieje :eviltong:... cieszymy się oboje z tych spacerów .. reaguje pomału na zawołanie .. klepię go po bokach - podoba mu się . :evil_lol:. wariat lubi ryć kagańcem w trawie ... dziś smyczą się bawił - złapał ją przez kaganiec jakoś ancymon .. Demon ciągnie mocno, jak się już wraca , ale fajny jest ...... . bandziorek też się tarzał w trawie .. . ino nie mogłam sama zdjęć porobić :roll:........... Quote
dorota k. Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 W sobotę zawsze pędzimy. Może faktycznie na mniejsze grupy się podzielić i więcej czasu dla psiaków by było. One ten tydzień z Wami miały przeszczęśliwy :) A Wam pewnie masażysta by się przydał:evil_lol: Zgłaszać się kto w sobotę będzie, bo jakoś musimy rozplanować. A w lecznicy dwa wyrzucone szczeniaczki:-( http://www.bolec.info/index.php?op=ads&act=showad&ad=100619 Aniu a jak suczka - mam nadzieję, że w ogolony brzuchol nie marznie. Quote
aanka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nie , nie marznie . d ostała jedzonko . , poszwędała się , połasiła .. teraz śpi .. obok mnie :diabloti::evil_lol:, wszystkie spią , ale zaraz wstanę coś do picia zrobić i cała banda za mną idzie zawsze :eviltong:. jakby 10 było , to by wszystkie 10 szło :diabloti:............. Quote
Laura:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 szkoda tych szczeniaków teraz to wetrynarz ma zajecie :) Quote
Laura:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=329 Quote
dorota k. Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Laura - proszę nie spamuj. Jak chcesz coś dopisać do posta to można go edytować dopisać i zapisać zmiany. To jest ta bernardynka o której pisałam :( Quote
dorota k. Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Skończyłam obierać kurczaka na jutro. Musimy rozplanować jazdę. Kasia dzwoniła, że będzie Ania i Amanda. P.Basia będzie. Zgłaszać się bo nie wiem ile kursów muszę zrobić. Najpierw pełnoletni :) Mam już pierwszych chętnych:) o 9:30 jestem koło Basi , 9:40 Monika i Patryk, i jedno miejsce wolne . Aniu dasz radę być na parkingu koło krzyża o 9:45. Ustalone 9:45 jestem i zabieram Anię. Aanka dzisiaj wcześniej do wyrka:) Proszę o punktulaność, bo jutro ma być pani z gazety. Ok. 10:00 jestem koło Stokrotki - zabieram Kasię, Anię i Amandę:) Jedno miejsce wolne. Laura a jak Ty? Teraz muszę iść na spacer ze swoim psiakiem później będę i doczytam :) Quote
kasia8579 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 P.Doroto , właśnie przed chwilą dzwoniła do mnie Ania , i się pytała czy Ewa by też mogła..?bo jeżeli nie ma pani miejsca to nie.. Quote
dorota k. Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Kasiu - mam, bo narazie Laura się nie oddzywa jak z dojazdem. Więc mogę zabrać Waszą czwórkę:) Bądźcie o 10-tej koło stokrotki. Najwyżej zrobię trzeci kurs:) Quote
aanka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Dorota , mnie nie musisz zabierać jutro . Dzwoniła ta pani z bolec forum -pinto . Jej syn ma za zadanie zrobić jakiś reportaż - szkołA zleciła . i wybrali sobie temat z kolegą o bolesł. przechowalni dla psiaków :eviltong:- wiec ona mi zaproponawała ,ze mnie podwiezie .:evil_lol::razz:. będzie czekać na przystanku na mnie . powiedziała m,ze jeszce z gazety ktoś będzie ,,..może damy radę :-o,, tylko psy będa nerwowsze .. :cool3::diabloti:......Ale luda będzie ..:crazyeye: Quote
dorota k. Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Niestety, o zgodę pytać musimy i pani z gazety ją ma. ... nie wiem jak ze szkołą:oops: Ja już dzisiaj znikam . Jutro się zdzwonimy. Quote
aanka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 pewnie się zgodzą - tak myślę - bo jakby to wyglądało -mlodziezy odmówić i szkole .To przeca edukacja ...:diabloti: ona dzwoniła dziś wieczór dopiero ...... Quote
badmonique Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 BATONIK Około 6-letni psi indywidualista, o pięknej długiej sierści i migdałowym spojrzeniu. Zdarza mu się nie tolerować innych psów. Uwielbia "kąpiele" w trawie. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Długo czeka na kochający dom! CYRKÓWKA Kilkuletnia, lekko szorstkowłosa suczka, która najdłużej przebywa w przechowalni. Przeurocza, uwielbia pieszczoty. Wpatrzona w człowieka. Pies idealny, a nadal czeka na ten jeden jedyny dzień, w którym ktoś zabierze ją do siebie... CEZAR To taki owczarek na krótkich łapkach. Spędził już spory kawałek swego psiego życia za kratami, a to dopiero szczeniak. Na spacerach jest przeszczęśliwy, cieszy się całym sobą. Cezarek to super psiak! I na pewno zasługuje na trochę ciepła, własny kąt i swojego człowieka! MISIO To starszy, około 10-letni psiak, ale jeszcze pełen życia! Nie wymaga dużo,nie sprawia problemów. Jest niezwykle przyjacielski do zwierząt i ludzi. Czasem zachowuje się jak szczeniak:) TYGRYS Bardzo długo nie wychodził z boksu. Musi kogoś dobrze poznać, by zaufać. Na pewno warto dać mu szansę na normalne życie. Potrzebuje doświadczonego opiekuna i mądrego prowadzenia zanim trafi do adopcji. FADO Młody psiak o pięknych, jasnych oczach. Uległy wobec innych psów, lubi dzieci. Spokojny i opanowany. Bardzo radosny w kontakcie z człowiekiem. Będzie wymarzonym psem rodzinnym, choć potrzebującym sporej dawki ruchu. Quote
badmonique Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MURZYNEK Psiak ok 14-letni. Potrzebuje opieki, bardzo słabo widzi. Nie poradzi sobie w schronisku. Wystarczy mu tylko ciepły kąt do końca swoich dni, których wcale tak dużo już nie zostało... BORYS Silny, mocno zbudowany, ale łagodny pies. Około 2-letni, krótkowłosy. Bardzo brakuje mu ruchu, ale w boksie jest nadzwyczaj spokojny. Borys byłby idealnym towarzyszem osoby aktywnej. KAJTEK Łagodny psiak o nietypowej urodzie.Ma około 2 lata. Na początku był bardzo zestresowany i trochę nieufny. Teraz towarzyski i spragniony kontaktu z człowiekiem . Na spacery wychodzi w grupie z innymi psiakami. DANIO Niewielki, młody piesek. Bardzo energiczny. Lubi dominować, ale w stosunku do człowieka łagodny jak baranek. Dogaduje się też z suczkami. Quote
badmonique Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 MIKA Średniej wielkości suczka. Jeszcze nie odnalazła się w schroniskowej rzeczywistości. Bardzo tęskni za domem. Ułożona i posłuszna. Bardzo radosna na spacerze. Przebywanie w boksie jest dla niej koszmarem. LUTEK( to ten nowy maniuniek:)) Malutki, kilkuletni piesek. Od niedawna w przechowalni. Bardzo wystraszony, garnie się do człowieka. Na spacerze ożywa i jest radosnym kompanem. BIANKA Suczka o wyjątkowej urodzie. Podobna do Bernardyna. Przyjazna wobec wszystkich naokoło. Idealnie chodzi na smyczy. Bardzo łagodna. Quote
aanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Super Monika , .piorunem Ci to idzie:evil_lol:............... Quote
badmonique Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Taa....piorunem to szło, a teraz został mi jeszcze Demon(Dante), Kazan, i Bandzior i tu sie zaczynaja schody:) chyba potrzebuje pomocy:P Quote
Recommended Posts