badmonique Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Super!:) Im nas więcej tym lepiej i tym więcej ruchu dla psiaków:) Późnije napiszę , którym dokładnie autobusem będziemy jechać. Quote
kasia8579 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Bandzior i Tygrys tam czekają na panią Anie :) Quote
dorota k. Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Ja postaram się też jutro dojechać ale nic na 100% narazie nie mogę obiecać. Jak tam z oświetleniem to nie wiem niestety, więc lepiej wcześniej póki nie jest ciemno, to jest jednak bardzo ruchliwa ulica. P.Basi jutro nie będzie. Monice smycze przekazałam. Ciekawe co z Misiem i z tym kudłaczem ze strony sm, ale oni mają taki zapłon i bałagan, że szkoda gadać. A tutaj wczorajszy mail od P.Agnieszki: "dzisiaj kolejny dzień Mika poczyniła nowe znajomości z psiakami. Była dzisiaj na ogrodzie, uczyła się chodzić przy nodze nie ciągnąc i wszystko byłoby dobrze gdyby nie kot. Szał. Mika zaczeła fruwać na lince. Ma nową. Wszyscy się śmieją, że można samochód holować na niej. Jutro odbieram długą taśmę dla Miki będzie mogła pobiegać po polu, ponieważ rano chodzimy na ok. 1,3 godzinny spacer i dzisiaj już chciała pobiegać, ale smycz się skończyła. Na cały dzień pies wymordowany. Kupka ma ładny kolor i dzisiaj rano już jadła kaszę z kaczką i chrupkami podlane rosołem. Pies jakby całe życie jedzenia nie widział. Wszystko zniknęło expresem. Na obiad ten sam zestaw tylko zamiast kaszy ryż. Też pasuje. Na początek karmię ją w małych porcjach i często. Dzisiaj miałam fajne zajęcie na spacerach - obserwacja kupek Miki. Jest świetnie. Jutro zwiększamy porcje i dokładam warzywa. Myslę, że do końca tygodnia opanujemy jedzenie. Proszę napisać na jaki adres mam odesłać smycz, którą wziełam od Pani Ani - skórzana. Oczywiście potwierdzę jak przyjdzie książeczka Miki. Dziękuję za pozdrowienia. Proszę pozdrowić dziewczyny od nas. Mika będzie zagłaskana ale chyba jej to nie przeszkadza. Pozdrawiam Agnieszka" Dobrze, niech malutka je, bo można jej było żebra policzyć. Aniu - potrzebna Ci ta skórzana smyczka? Quote
Laura:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja będe na 100% a na która godzine 16 czy 17 Quote
dorota k. Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Laura P.Monika napisze o której będą jechały. Quote
kasia8579 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ja jutro z Anią będziemy :) Musimy się jakoś z P.Moniką umówić ... Quote
badmonique Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Laura a z Tobą ktos będzie jeszcze jechał? Jutro o 15:51 jest autobus z Chrobrego.I tym będziemy jechać, a powrotny o 18:31.Chyba, że Pani Dorota do nas dołączy to wtedy wrócimy z nią. W tych godzinach nie za bardzo można się stamtąd wydostać:/ Ale bedziemy kombinować. Psiaki najwazniejsze!:) Quote
Laura:) Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja tak bede 16 a jak ze smyczami ?? ja wyprowadzam FADA :):):):):):) Ja moge wźąśc jedną smycz bo inne to juz zbytnio nie będą pasować Quote
dorota k. Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Smycze są u P. Moniki. Postaram się dołączyć. A to niestety jest Miso tego Pana Bezdomnego :( który zmarł:( <Msia znamy :( http://sm.boleslawiec.pl/zaopiekujsie.php?id=331 Quote
kasia8579 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Biedak :( P.Moniko to ja i Ania będziemy na chrobrego o 15:51 :) Quote
badmonique Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Ok- to będe na Was czekać:) Smycze mam:) A teraz zapraszam na wątek Cezarka, który okazał się być całkiem fotogeniczny:P Wrzuciałam też jego nowe zdjęcia:) http://www.dogomania.pl/threads/204171-CEZAR-z-Bolesławca-Psiak-nietypowy!-Szukamy-domku!-)?p=16502804&posted=1#post16502804 Quote
weronika12 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ja niestety nie mogę ,muszę do dentysty:shake: Quote
dorota k. Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 mam małe opóźnionko z przekazywaniem info :oops: To wczorajsza wiadomość od P.Agnieszki :) "Dzisiejsze menu Miki takie jak wczoraj. Lubi wskakiwać łapami na blat i stół w kuchni. Na wszelki wypadek wszystkie rzeczy trzeba daleko odsuwać. Dzisiaj zaczełyśmy naukę pt. "jak Pani gotuje w kuchni, Mika jest na swoim posłaniu", najbardziej boję się, że ściągnie sobie na głowę gorący garnek z wywarem i będzie kłopot. Dzisiaj zakupiłam drugą smycz-taśmę 10 m, więc jutro nareszcie Mika pobiega na polach. Wdomu już biega. Wszystkie noce do tej pory spędziła w kolarze, ucieka od niego ale nie ma rady. Oczywiście ostentacyjnie demonstruje swoje niezadowolenie. Szew po zabiegu wygląda bardzo ładnie. Mika jak dojdzie do siebie psychiczni i fizycznie to będzie z niej przeurocza łobuzica. Acha książeczka zdrowia wraz z notatkami dotarła dzisiaj. Dziękuję. Pozdrawiam Agnieszka" P.Ania pewnie dotarła mokra do domu:cool3: Quote
dorota k. Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Niewiele z siebie dzisiaj wykrzesam bo jestem jak dętka... Kudłacz - potrzebne imię - fajny psiak, cichy, trochę zaniedbany.... MISIO :( on jest taki radosny... pewnie myśli.... Chcemy dla psiaków jak najlepiej... i robimy to co, w naszym pojęciu jest najlepsze.... ale czy tak jest.... Quote
Laura:) Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 Ładne zdiecia a tym dwóm psom trzeba nadać imiona :):) ??????? Quote
badmonique Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dla Kudłacza Leon tudzież pieszczotliwe Leoś:) Quote
Laura:) Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Dziśaj zebranie stowarzyszeni o godzinie 16.30 Quote
weronika12 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 ktoś będzie na zebraniu stowarzyszenia ?? Quote
Recommended Posts