Natalia97 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cezar mial niezbyt wyrazne zdjecia z tego co wiem ... trzeba miec zawsze aparat pod reka , bo nie wiadomo kiedy moze sie odpowiednio ustawic i wypasc na zdjeciu :p Quote
dorota k. Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Taa ja aparat zawsze mam, tylko jak się spaceruje z Borysem, to nie da rady w tym samym czasie zdjęcia zrobić. Suczka będzie wysterylizowana na koszt miasta. Mam wieści o Dziadziu (Astku) . Pierwsza noc po kastracji była ciężka - całą noc pojękiwał, a to dlatego, że Dziadzio na spacerze wyczuł suczkę z cieczką. Dzisiaj już spokojniejsza noc. W domu się nie załatwia. Ma ogromny apetyt , a jak Radek wraca z zakupami, to Dziadzio musi do wszystkich toreb pozaglądać :) Dostaje antybiotyk i lek na wzmocnienie stawów. Quote
Natalia97 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Laura:) Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a przecież na tej płycie co pani mi dała jest takie jedno ładne zdięcie Cazara :) Quote
Laura:) Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 http://www.bolec.info/index.php?op=gallery&cat=263 Quote
kasia8579 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Moja Tośka też tak robi :D Jak moja mama wraca z zakupów to Tosia też tam zagląda. :D Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Dziadzio ( nasz As) ma nowe imię PREZES:) Dziewczyny - czekamy na info jak tam dzisiaj. Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Troszkę zdjęć zrobiłysmy, w końcu borysek kochany jakos wyszedł:) Namęczyłysmy się strasznie, bo aż 4 tury chodziłysmy z psiakami, i wszyscy wyszli oprócz Owczarka, Demona, nawet Tygrys:) Najpierw filmik, który zrobiłyśmy:) He h Borysek nie do poznania:) I jeszcze tutaj, jakoś kiepska, bo komórką nagrywane ale popatrzcie jaka radość:) http://patrz.pl?1144066 I fotki: Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Podmieniłyście Borysa :) Normalnie nie do poznania:) Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 I jeszcze czarna sunia-ja na nią mówię Mika:) Quote
kasia8579 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Borys jest śliczny :D A na tym filmiku jak się łasi , ale co się dziwić , rzadko wychodzi na spacery i rzadko jest głaskany... :) Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Mika też śliczna ale ma smutną minkę. Czy ona dzisiaj też tak płakała. Widzę, że to Gosia fajne zdjęcia robi:) Może też wrzucić po jednym zdjątku psiaków na bolec info:razz: Właśnie zobaczyłam, że Mika już tam jest:) Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Mikę już wrzuciłam na bolec.info, strasznie się łasiła dzisiaj i jak Gośka pieszczochała Borysa to nawet zazdrosna była:) Troszkę płakała jak została sama w kojcu:( Ale miała dziś szczescie bo była 2 razy na spacerku:) Boryska zaraz wrzucę na bolec.info też. Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Urząd chce dać psiaki do gazety, ale jak dzisiaj z nimi rozmawiałam, to mówiłam, że nie mamy nowych zdjęć. A tutaj proszę - jakie śliczne :) i właśnie takie są najlepsze, jak psiaki się przytulają i dają głaskać :) Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 W czwartek też porobimy jakieś fotki, może tez coś ciekawego z tego wyjdzie:) Może się skupie własnie na Cezarku, bo on nie ma fajnych zdjęć w ogóle chyba. Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Byłoby super:) Ma może ze dwa, które od bidy dałoby się wybrać w tym jedno to jeszcze jak malutki był . Zdjęcia w ogłoszeniach są bardzo ważne. Quote
aanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 A ja swoją komórką chciałam coś zrobić , ale np. zamiast Bandziora , jak się łasi .. wyszła miska i kratk i:diabloti::mad:. .. muszę poćwiczyć - sierota .....Tygrys był całkiem grzeczny , na spacerze dziś .. ciagnął , ale znośnie - wziąwszy pod uwagę ,ze nie wychodził biedak wcale . .. :shake:.Byliśmy na łące . tarzał się w końcu w trawie .. chyba się cieszył :evil_lol:. a ja jeszce bardziej :p..... Pierwszy raz tak daleko był . .Na Ryjka zabrakło mi pary już .., ja padłam , na 2 godz. prawie .. . ale fajnie było .:lol:....Owczarek niestety jest zdenerwowany nieco , trzeba z przysmakiem podchodzić .. aby sie ułagodził i zaczął ufać .......Nie znamy go , nic nie wiemy .......ale po mału i ze spokojem , .. będzie lepiej ........... Quote
dorota k. Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Spoko Bandziora na tym zdjęciu możemy sobie wyobrazić:evil_lol::razz: A tak na serio - ciężko im zdjęcia zrobić bo one ruchliwe bardzo. Super, że Tygrys był na spacerku:) Owczarek na początku pobytu był spokojniejszy. Quote
badmonique Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Fajnie fajnie było, wszystko sprawnie poszło:) Chociaż w połowie drogi powrotnej myslałam, ze mi plecy odpadną:P zachciało mi się iść na piechote:) A ten Owczarek to jak na mnie patrzył to jakby cos go opetało:/ Musiał być w te pierwsze dni na jakis lekach... Quote
aanka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 a mówiłam ,żebyście jechały uparciuchy::diabloti::mad:........ Quote
Recommended Posts