Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taa ja aparat zawsze mam, tylko jak się spaceruje z Borysem, to nie da rady w tym samym czasie zdjęcia zrobić.
Suczka będzie wysterylizowana na koszt miasta.
Mam wieści o Dziadziu (Astku) . Pierwsza noc po kastracji była ciężka - całą noc pojękiwał, a to dlatego, że Dziadzio na spacerze wyczuł suczkę z cieczką. Dzisiaj już spokojniejsza noc. W domu się nie załatwia. Ma ogromny apetyt , a jak Radek wraca z zakupami, to Dziadzio musi do wszystkich toreb pozaglądać :) Dostaje antybiotyk i lek na wzmocnienie stawów.

Posted

Troszkę zdjęć zrobiłysmy, w końcu borysek kochany jakos wyszedł:)
Namęczyłysmy się strasznie, bo aż 4 tury chodziłysmy z psiakami, i wszyscy wyszli oprócz Owczarka, Demona, nawet Tygrys:)

Najpierw filmik, który zrobiłyśmy:)
He h Borysek nie do poznania:)
I jeszcze tutaj, jakoś kiepska, bo komórką nagrywane ale popatrzcie jaka radość:)
http://patrz.pl?1144066
I fotki:

Posted

Mika też śliczna ale ma smutną minkę. Czy ona dzisiaj też tak płakała.
Widzę, że to Gosia fajne zdjęcia robi:)
Może też wrzucić po jednym zdjątku psiaków na bolec info:razz: Właśnie zobaczyłam, że Mika już tam jest:)

Posted

Mikę już wrzuciłam na bolec.info, strasznie się łasiła dzisiaj i jak Gośka pieszczochała Borysa to nawet zazdrosna była:)
Troszkę płakała jak została sama w kojcu:(
Ale miała dziś szczescie bo była 2 razy na spacerku:)
Boryska zaraz wrzucę na bolec.info też.

Posted

Urząd chce dać psiaki do gazety, ale jak dzisiaj z nimi rozmawiałam, to mówiłam, że nie mamy nowych zdjęć. A tutaj proszę - jakie śliczne :) i właśnie takie są najlepsze, jak psiaki się przytulają i dają głaskać :)

Posted

A ja swoją komórką chciałam coś zrobić , ale np. zamiast Bandziora , jak się łasi .. wyszła miska i kratk i:diabloti::mad:. .. muszę poćwiczyć - sierota .....Tygrys był całkiem grzeczny , na spacerze dziś .. ciagnął , ale znośnie - wziąwszy pod uwagę ,ze nie wychodził biedak wcale . .. :shake:.Byliśmy na łące . tarzał się w końcu w trawie .. chyba się cieszył :evil_lol:. a ja jeszce bardziej :p..... Pierwszy raz tak daleko był . .Na Ryjka zabrakło mi pary już .., ja padłam , na 2 godz. prawie .. . ale fajnie było .:lol:....Owczarek niestety jest zdenerwowany nieco , trzeba z przysmakiem podchodzić .. aby sie ułagodził i zaczął ufać .......Nie znamy go , nic nie wiemy .......ale po mału i ze spokojem , .. będzie lepiej ...........

Posted

Spoko Bandziora na tym zdjęciu możemy sobie wyobrazić:evil_lol::razz:
A tak na serio - ciężko im zdjęcia zrobić bo one ruchliwe bardzo.
Super, że Tygrys był na spacerku:)
Owczarek na początku pobytu był spokojniejszy.

Posted

Fajnie fajnie było, wszystko sprawnie poszło:)
Chociaż w połowie drogi powrotnej myslałam, ze mi plecy odpadną:P zachciało mi się iść na piechote:)

A ten Owczarek to jak na mnie patrzył to jakby cos go opetało:/
Musiał być w te pierwsze dni na jakis lekach...