dorota k. Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 No to musiałyście nieźle w d.... dostać, jak już chcecie słuchać :) Quote
badmonique Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [FONT=Arial]Linia nr 7(dzień roboczy)[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial]JELENIOGÓRSKA- KAROLA MIARKI-CHROBREGO - SĄDOWA - DWORZEC PKS - DOLNE MŁYNY - WRÓBLEWSKIEGO - STASZICA - GÓRALSKA - KOŚCIUSZKI - ŁĄKA[/FONT] Z ul. Chrobrego autobus odjeżdza o 10:39 oraz 11:48. Z ul. Jeleniogórskiej odjeżdza o 10:34 i 11:43 Ja proponuję jechać tym przed 11. Czyli P.Ania wsiada sobie na Jeleniogórskiej, a my dołączamy na Chrobrego.Może być?:) I jesczcze Lila miała być, prawda? To ona ma najbliżej do przystanku na Chrobrego. Quote
dorota k. Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 Oj chciałabym i ja do tego autobusa.... . Quote
kasia8579 Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/182492-Pomocy-zgine%C5%82a-tosia.-Biszkoptowa-labladorka.ganina-gniezno! - to dość stare ogłoszenie , ale czy ona nie przypomina czasem tej labradorki co była na stronie sm w kolczatce ? Wiem że Gniezno a Bolesławiec to daleko ... mi się zdaje że jest podobna... Quote
badmonique Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nawet całkiem ładna sesja dziś wyszła:):):) Psiaki przeszczęsliwe dziś były:) Ide spać, bo PADAM:) Quote
kasia8579 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Boskie zdjęcia :) A psiaki jakie szczęśliwe ! Cezar na tym trzecim zdjęciu wygląda jak prawdziwy owczarek niemiecki.:diabloti::razz::p Quote
Natalia97 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A fado na 2 zdjeciu tez wyglada jak owczarek niemiecki :p a kajtus tak ladnie tez wyszedl na 2 zdjeciu .... ogolnie świetne zdjęcia !!! :multi::diabloti::p:cool3: Quote
Laura:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 tak odrazu nata owczarek niemiecki a bruno to ajsza !!!!!!!!!! bardzo podobny Quote
dorota k. Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Zdjęcia super:) Dziewczyny wymęczone po spacerze a psiaki przeszczęśliwe :) W sobotę ma być pani z Gazety Powiatowej - chce zrobić reportaż o naszych psiakach. Quote
Laura:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 http://allegro.pl/cegielka-na-ratowanie-zwierzat-ekostraz-wroclaw-i1465766563.html Quote
Laura:) Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 fajnie ze pani bedzie z gazety :):):) a kto bedzie w sobote Quote
Natalia97 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 fado na 2 zdjeciu wyglada jak owczarek ja tak twierdze bo tak jest Quote
badmonique Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Tekst dla Cezarka do ogłoszeń: CEZAR - PSIAK NIETYPOWY ! To taki owczarek na krótkich łapkach. Spędził już spory kawałek swego psiego życia za kratami, a to dopiero szczeniak:( Jest nieduży, ale mocno zbudowany. Uwielbia zabawy, pieszczoty. Na spacerach jest przeszczęśliwy, radosny, cieszy się całym sobą. Niestety takie spacerki to dla niego rzadkość:( A to przecież tak niewiele! Cezarek to super psiak:) I na pewno zasługuje na trochę ciepła, własny kąt i swojego człowieka! PROSIMY o kochający dom dla niego! Więcej informacji pod nr tel. Jeśli będzie trzeba pomożemy w transporcie. Quote
dorota k. Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Niezły , super:) Narazie mam wykupione jeszcze dwa pakiety ogłoszeń , czyli co jeden z nich to Cezar? Quote
Recommended Posts