dorota k. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Laura - nic się nie martw. Ja nie będę dzwoniła do P.Herbuta - on jest dorosły , wie co robi i odpowiada za siebie. My będziemy robić dalej to co robimy, tylko postaramy się jakoś przeorganizwać. Quote
Natalia97 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 a po co do pana herbuta dzwonic on doskonale wie co ma robic dlatego zostal tym prezesem tego stowarzyszenia :cool3::p Quote
Laura:) Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 tak żeby sie nie okazało że nie bedziemy chodzic do psów Quote
badmonique Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Tak jak pani Ania mówi- ja tez juz bym gotowanym nie karmiła tym bardziej, ze ludzie z zp mówili,. zeby tego nie robic , bo psy wymiotowały.Więc możemy dokarmiać dobra karmą i kiełbaską na deser:) No i jak pani Ania zostaje sama to cięzko na pewno jej jest i słome donieśc i posprzatac I jedzenie dać i jeszcze łobuzy te duże wyprowadzić. Najlepiej własnie jakby 2 osoby zostawały. A i ja wyrzuciłabym jeszcze te wszystkie smycze, które juz się nie nadają- nie ma sensu tego magazynować.Pani Dorota ostatnio kupiła 2 takie porządne więc te tasmowe i te starocie popsute trza by było po prostu wyrzucić. Bo i tak nikt ich nie bierze, a tylko miejsce zajmują. A i ja bym była za tym ,żeby spacerki nie były krótsze niż godzinne:) Quote
dorota k. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Z gotowanym już ostatnio było ustalone, że nie będzie i wczoraj już nie było. Bedę wysyłać babce teksty do gazety o Leoni i Misiu. Piszcie cio poprawić i co nie tak. Leon - nieduży kilkuletni kudłaty psiak. Znaleziony 14 marca na ul.Gdńskiej. Jest spokojny i grzeczny . Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Mamy nadzieję, że odnajdzie się właściciel. jeśli nie to szukamy Leonowi nowego domu. Misiu - średniej wielkości około 10 - letni psiak. Znany wielu mieszkańcom Bolesławca. Misiu czy słońce, czy śnieg przemierzał ze swoim panem ulice naszego miasta. Pan zmarł Misiu trafił do przechowalni. Czeka na swojego Pana, bo Pan zawsze po niego wracał. Misiu nie wie, że pan już nigdy po niego wróci. Może znajdzie się ktoś kto pokoch Misia i da mu dom. Quote
aanka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Wstawiam tu wątek podobnego przytuliska , jak nasze ......można podpatrzeć , jak dzialają np .....http://www.dogomania.pl/threads/149096-Przytulisko-quot-Cztery-%C5%81apy-quot-Boguchwa%C5%82a-prosimy-o-1-podatku/page12 Quote
dorota k. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Później popatrzę. Bardzo proszę o uwagi co mam zmienić w tekście Misia i Leona, bo do wieczora muszę wysłać. Quote
aanka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/27776-W-kt%C3%B3rych-schroniskach-praktykuje-sie-spacery-a-w-ktorych-nie/page2 Tu o wolontariacie , spacery , itd........ Quote
aanka Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 zalożyłam wątek moskiewskiej psince:eviltong::evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/204480-Suczka-w-typie-Moskiewski-pies-str%C3%B3%C5%BCuj%C4%85cy-w-boles%C5%82awieckiej-przechowalni-....... Moze wstawcie jej to drugie zdjęcie z Moniką na spacerze - bo ja nie umiem sierota .:cool3:.:diabloti::mad: Quote
Natalia97 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 łądna jest ta bianca a zkim ona siedzi w boksie ? laura wejdz na gg :evil_lol: Quote
Natalia97 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 a co z cyrkowka ? nie ma juz depresji ? :shake: Quote
dorota k. Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Trzymam kciukasy za Cezarka i Fado. Oby dzięki tym ludziom co się odezwali na bolec info któryś z Chłopaków domek znalazł:) Wczoraj wysłałam tej babce z gazety Misia i Leona. W najbliższej gazecie powinne się kolejne psiaki pokazać. Quote
Laura:) Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Mam nadzieje że którys z psiaków znajdzie domek Quote
Natalia97 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 juz kiedys jak mieszkalam w boleslawcu ti byla gazetka z brunem i pan herbut sie mnie pytal czy bruna oddalam :lol::evil_lol: Quote
Laura:) Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 są już jakieś wiadomosci o cezarze i fadzie ? Quote
dorota k. Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Hej. P.Monika wspominała o czwartku ale ja niestety raczej nie dam rady - dzisiaj dopiero wróciłam. Czekamy jak P.Monika i P.Ania. Quote
Laura:) Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 a nie lepiej w czwartek a dzisiaj spotkałam p.Anię z hasiorkiem :):):) Quote
Laura:) Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 A P.Moniko a pani bedzie jechać autobusem ?? Quote
badmonique Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jeszcze nie wiem czy będę mogła w tym tyg.Dziś wieczorem dam znać to się ewentualnie na jutro umówimy. Quote
badmonique Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Cezarkiem interesuje się ta Pani co pisała na bolec.info. Mówiła, ze na początku kwietnia mogłaby go wziąć. Wpadł jej w oko tez Fado,ale jak z nią rozmawiałam to mówiłam, że Fado na pewno znajdzie dom, bo duzo osób sie nim interesowało. A Cezarkiem nikt:( I chyba właśnie Cezarka wezmą:) Ale bym była szczęścliwa!:):):) Bo ta Pani bardzo konkretna była i dużo wiedziała o psach. Myślę, że bardzo dobrze by Cezarek trafił, trzymajmy kciuki, żeby się udało:) Quote
Recommended Posts