Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Laura - nic się nie martw. Ja nie będę dzwoniła do P.Herbuta - on jest dorosły , wie co robi i odpowiada za siebie. My będziemy robić dalej to co robimy, tylko postaramy się jakoś przeorganizwać.

Posted

Tak jak pani Ania mówi- ja tez juz bym gotowanym nie karmiła tym bardziej, ze ludzie z zp mówili,. zeby tego nie robic , bo psy wymiotowały.Więc możemy dokarmiać dobra karmą i kiełbaską na deser:)

No i jak pani Ania zostaje sama to cięzko na pewno jej jest i słome donieśc i posprzatac I jedzenie dać i jeszcze łobuzy te duże wyprowadzić.
Najlepiej własnie jakby 2 osoby zostawały.

A i ja wyrzuciłabym jeszcze te wszystkie smycze, które juz się nie nadają- nie ma sensu tego magazynować.Pani Dorota ostatnio kupiła 2 takie porządne więc te tasmowe i te starocie popsute trza by było po prostu wyrzucić. Bo i tak nikt ich nie bierze, a tylko miejsce zajmują.

A i ja bym była za tym ,żeby spacerki nie były krótsze niż godzinne:)

Posted

Z gotowanym już ostatnio było ustalone, że nie będzie i wczoraj już nie było.
Bedę wysyłać babce teksty do gazety o Leoni i Misiu. Piszcie cio poprawić i co nie tak.

Leon - nieduży kilkuletni kudłaty psiak. Znaleziony 14 marca na ul.Gdńskiej. Jest spokojny i grzeczny . Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Mamy nadzieję, że odnajdzie się właściciel. jeśli nie to szukamy Leonowi nowego domu.

Misiu - średniej wielkości około 10 - letni psiak. Znany wielu mieszkańcom Bolesławca. Misiu czy słońce, czy śnieg przemierzał ze swoim panem ulice naszego miasta. Pan zmarł Misiu trafił do przechowalni. Czeka na swojego Pana, bo Pan zawsze po niego wracał. Misiu nie wie, że pan już nigdy po niego wróci. Może znajdzie się ktoś kto pokoch Misia i da mu dom.

Posted

Trzymam kciukasy za Cezarka i Fado. Oby dzięki tym ludziom co się odezwali na bolec info któryś z Chłopaków domek znalazł:) Wczoraj wysłałam tej babce z gazety Misia i Leona. W najbliższej gazecie powinne się kolejne psiaki pokazać.

Posted

Cezarkiem interesuje się ta Pani co pisała na bolec.info.
Mówiła, ze na początku kwietnia mogłaby go wziąć.
Wpadł jej w oko tez Fado,ale jak z nią rozmawiałam to mówiłam, że Fado na pewno znajdzie dom, bo duzo osób sie nim interesowało.
A Cezarkiem nikt:(
I chyba właśnie Cezarka wezmą:)
Ale bym była szczęścliwa!:):):)
Bo ta Pani bardzo konkretna była i dużo wiedziała o psach.
Myślę, że bardzo dobrze by Cezarek trafił, trzymajmy kciuki, żeby się udało:)