Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno było ogłoszenie na bolec info o zaginięciu cocker - spaniela młodego , o żołtym umaszczeniu - to pewnie ten ,to .........wlaściciel powinien go odebrać ze Straży M., mam nadzieję .

Posted

Od wczoraj zaczęłłam robić nowe ogloszenia .Na razie Batonik ma na Zinfo.pl . , dogomania.pl-dział ogłoszeń . . ., adopcja psa.pl , szerlok.pl , psiamania.pl . . Kajtuś , na razie - Zinfo.pl, adopcja psa., gumtree. , szerlok.pl . Na Zinfo.pl ma większosć psów ,ale cisza choinka - - wkółko odświeżam i nic...........Borys tez ma na dogomania .pl - w dziale ogloszeń , psiamania . ...Podorabiam na gumtree, przygarnij zwierzaka , pajęczyna ,morusek , cafeanimal np......... zarejestrowałam się na Allegro .pl ,ale czekam od nich na list , w sprawie aktywacji - pocztą wysyłają:cool3:...............

Posted

Po prostu ręce opadają :( Aż się boję mówić.. czy faktycznie "ludzie'' na Brody nie podrzucają.... i ciekawe gdzie te psiaki wsadzili.
Ja niestety jutro nie dam rady. Monice podrzuciłam smycze .
Aniu - super z tymi ogłoszeniami i jednak najlepiej gdzieś na portalach w pobliżu. Z wykupionych ogłoszeń Cyrki i Cezarka - ani jednego telefonu :( Na ogłoszenia Batonika czekamy.
Nic mi dzisiaj nie wychodziło...
Jedyna dobra wiadomość z dzisiejszego dnia to rozmowa z P.Agnieszką od Miki. Mikunia wczoraj miała zdjęte szwy. Wszystko jest ok:) Nawet nie potrafię tego wszystkiego co mówiła P.Agnieszka powtórzyć. Mika po prostu trafiła do nieba. Oby wszystkie nasze psiaczki taki dom znalazły.

Posted

Kurcze zasnęłam po południu i sie teraz obudziłam dopiero:)
Bedziemy jechać tym samym autobusem co wczesniej., czyli o 15.51 z przystanku Chrobrego.(w czwartek:))

Napiszcie kto będzie.

Posted

Nowe suczki są małe...Milka czyli ta szara to jest niższa od Dania ale troszkę mocniej zbudowana:)

A cocker spanielka to tez maniunia , wyrosła jak narazie gdzies do połowy swojej normlanej wielkości. Juz dostała imię- Luna:)
Suńki są przyjazne bardzo:)

Ale fajnie było, pomijajać , że przejechałysmy przystanek:P
Leoś sie otworzył, bardzo radosny był dzisiaj, miziac się chciał:)
A Cezar tak bardzo wode lubi , że chciał się taplać w deszczówce w porzuconej wielkiej oponie;)

Miałysmy też spotkanie z dziwnym wielkim, grubym labradorem i Misiu nowy chyba chciał nas bronić, bo warczał na tego labradora.Także z niego tez może być zadziora.

Do soboty ! :):):)

Posted

Trochę padłyśmy po spacerach :diabloti:. Wyszły wszystkie oprócz Dantego - brakło mi siły już :shake:. i Owczarka - szczeka ancymon i trochę wurczy , ale ostatni weszłam i nic .. uspokoił się . Trzeba do niego z przysmakiem wchodzić . . Powinno być jakies odgrodzenie miedzy boksami .. przynajmniej u tych , co się nie darzą sympatią :diabloti::cool3:. Bandzior z Tygrysem . np. . Nowe psiaki to ta spanielkowata suczka - i malutka szara taka psinka - wystraszona nieco :roll:. - moze właściciele się zgłoszą po nie . Te wielkoludy mnie wykończyły -Badzior ciągnie :mad: ,a Tygrys jakiś dzisiaj niekumaty - i rozkojarzony :evil_lol:. Misiu robi do budy siusiu i kupki chyba - wywaliłam tą obsiusianą słomę - bo smierdziało :cool3:..... Jakaś kobita była sprawdzić ,czy ta suczka z Trzebienia nie trafiła tu , bo facet do niej nie oddzwonił . . .. .on ma 2 yorki jeszcze ... Może odezwie się na Bolec info ....