Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

badmonique napisał(a):
Ale on nie wygląda na 11 lat.

Dziewczyna z powiatowej potwierdziła, ze otrzymała maile ode mnie.

Też mówiłam, że nie wygląda, ale tak powiedziała jego pani - rozpoznała go na zdjęciu, to koło ogonka to mówiła, że przebiałkowany. Ponoć uciekł ze smyczą i obróżką, ale w zp. niczego nie miał.

Laura - gazeta będzie w czwartek . Pani mówiła, że można ją kupić w Kolporterze w Kauflandzie. Mówiła też że w sobotę podrzuci kilka egzemplarzy, ale nie wiem ile.

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aha :):):) A prosze pani mój kolega chce wźąść psa z zp ale on jest biedny a nawt rodziców się jeszcze nie pytał a z reszta jego rodzice otruli jego poprzedniego psa a on odał kota bu mu jeszcze urodziła sie siostra więc mówie lepiej nie ryzykować !! W razie czego on ma na nazwisko Koszczewski więc lepiej nie dawać mu psa do ADOPCJI !!!!!

Posted

Tak to Mika, ale ten co ją znalazł oddał do zp :(
Laura - nie zawsze, a najczęściej nie mamy wpływu na to kto bierze psiaka z zp.
Jeśli się pisze takie rzeczy to trzeba mieć podstawy, nie można nikogo bezpodstawnie oskarżać. Porozmawiaj na ten temat szefem waszego Stowarzyszenia.

Posted

PIESKI DO ADOPCJI!!!

Kto bierze psa w opiekę, ten winiem jest mu zapewnić odpowiednie warunkui bytowe,
jedzenie i traktowanie. Kto nie może spełnić tych warunków w należyty sposób,
nie powinien podejmować się opieki nad psem.

Posted

nie mam obecnie głowy na nic -choruję:shake:. .nie wiem , jak z sobotą u mnie będzie . jak trzeba sama opłacę sterylkę - nie mam ochoty gadać z urzędem - mogą to potem wykorzystac . ,ze niby od nich wyciągam kasę.:mad:. a na dodatek hasia się przywiązałaa do mnie - :-(. , w marcu przyjedzie moja ciot. siostra - zobaczymy - co powie - jej suczka umarła :-(:-( w tym tyg .i mi też jest smutno - częst oz nią przyjeżdżała , lubiły się z Szyszką :-(:........

Posted

Aniu - jak ze zdrówkiem. Jeśli chodzi o sterylkę, to aktualne to co mówiłam- jak nie chcesz rozmawiać z urzędem - robimy zrzutę. Im dłużej Sunia jest u Ciebie - tym bardziej się przyzwyczaja. Jest u Ciebie i Ty decydujesz co dalej robić. Ogłaszać, sterylizować ... . Pisz lub dzwoń (tylko plissss nie o 1:30 w nocy :evil_lol: ).

Gazety dzisiaj nie było - może będzie jutro.
Szczeniaczka z lecznicy już też w nowym super domku:)

Posted

P.Doroto widziała pani co się działo koło stokrotki ?
Jechał facet samochodem a za nim jakiś inny samochód i moi rodzice usłyszeli pisk opon - zobaczyli przez okno , a tam facet ucieka z pierwszego auta , a za nim facet z drugiego auta goni go , tam stała policja ( chyba się na niego już czaili )... mój tato poszedł tam zobaczyć , tamte auto było ukradzione z niemiecką rejestracją... złodzieja nie złapali ...
Jeszcze tam stoi policja , i to auto , właśnie przed chwilą brali odciski palców...
i najlepsze że to auto z którego wysiadł złodziej jeszcze jechało , i dopiero policjanci zatrzymali ten samochód

Posted

Szłam z Czarkiem na spacer i widziałam, że koło Stokrotki coś się dzieje ale nie podchodziłam blisko, więc nie wiem o co chodziło. Pewnie w internecie przeczytamy.
Jutro umawiamy się na sobotę. P.Ania chora, więc nie będzie. Będzie Basia, ja. Chętnych zabiorę tylko umówimy się co do godziny.