Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 798
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane cioteczki nasza mała hesia zamieszka jednak w Sulejówku. Tak jak pisałam wcześniej miałyśmy parę domków na tzw "oku " dla hesi i w pierwszej kolejności była ropatrywana ania z poznania , która nie wątpliwie była by cudownym domkiem i pierwotnie mała miała u niej zamieszkać, ale jednak doszłyśmy do wniosku, że hesia zamieszka nie daleko Warszawy, bo w sulejówku !!! domek jest cudowny i sprawdzony w 100 procentach, przez ciotkę KAGO. Oczywiście ta decyzja była podjęta w porozumieniu z Anią, która zaakceptowała naszą decyzję i ją poparła.
Mam nadzieję, że wszystkie ciotki również zgodzą się z naszą decyzją, dodam tylko, że Hesiula będzie w dalszym ciągu pod czujnymi skrzydłami ciotki Kago, która w pielęgnację malucha włożyła całe swoje serducho.

Posted

Heśkowata wczoraj zamieszkała wraz z jamniczka szorstkowłosą i starszym panem w typie ratlera - wygląda przy niej na ogromnego faceta:)
Próbowała jamniorę zachęcać do zabawy, ale to taka psica 'nakolankowa", więc na razie bardzo się Heśka spracowała i udało jej się z nową koleżanką przebiec 1,5 metra.
Musiałam strzelić wykład z nieprzekarmiania pieska, bo od razu był grany indyczek... nie zrobiłam fotek, bo padł mi telefonio, ale zrobię lada chwilka, bo będę odbierała transporterek, w którym ja zataszczyłam.
Żona nowego pańcia wychrzani z chałupy jak tak dalej pójdzie, bo juz wczoraj była zazdrosna o czułości pod adresem Hesiulki...:)

Posted

Nie wiem czy sa jeszcze zbierane wpłaty na Hesie. Kilka razy prosiłam o dane do wpłat ale nikt nie miał, nie mógł odnaleźć :( Jesli Hesi wciąż sa potrzebne pieniążki, to prosze o dane do przelewu na PW:)

Posted

amica napisał(a):
Nie wiem czy sa jeszcze zbierane wpłaty na Hesie. Kilka razy prosiłam o dane do wpłat ale nikt nie miał, nie mógł odnaleźć :( Jesli Hesi wciąż sa potrzebne pieniążki, to prosze o dane do przelewu na PW:)

Ale Hesia już w domku :)