AGA35 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nasza hesia jednak zamieszka u ani z poznania . Cioteczki się dziś zdzwoniły i wszytko ustaliły :-) Quote
mala_czarna Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ania z Poznania to z Dogo, prawda? Kojarzę nick :) No i super, czyli, że Hesia do Niemiec nie pojedzie. Wiadomo. Patriotą trzeba być, a nie emigrować! ;) Quote
AGA35 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 ania jest z dogo :-) a teraz kolejna foto relacja Quote
mala_czarna Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Chyba zaczęła przysypiać na tych kolankach :evil_lol: Quote
phase Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AGA35 napisał(a):nasza hesia jednak zamieszka u ani z poznania . Cioteczki się dziś zdzwoniły i wszytko ustaliły :-) To kiedy Hesia będzie już w swoim domku?. :) Zdjęcia cudne. ;) Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zdjęcia CUDO!!! Łapki wyglądają pięknie, a maleńka :loveu::loveu::loveu: Ania z poznania ale Ci się udało, pewnie przeszłaś niezły sprawdzian:evil_lol: Quote
AGA35 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 hesia pojedzie do ani pod koniec pażdziernika :-) Ponieważ ania ma bardzo dobrą opinie na dogo ten " egzamin ' był troszkę lżejszy ale napewno ciotka katarzyna troszke przemaglowała anie :-) Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zakochałam się w tym małym nietoperku od samego początku, ale ze względu na moje zwariowane trzy suczydła nie mogłam nawet próbować:shake: Wymiziaj proszę tego słodziaka ode mnie :loveu: Quote
AGA35 Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 od tego mojego i mony miziania mała zaczeła przysypiać :-) Quote
rozyczqa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przepraszam za offa, ale mały kundelek Czaruś prosi o pomoc inaczej grozi mu schronisko... http://www.dogomania.pl/threads/193973-Pomoc-potrzebna-miesiac-na-ulicy-teraz-schronisko?p=15491328#post15491328 Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 AGA35 napisał(a):od tego mojego i mony miziania mała zaczeła przysypiać :-) Kochany maluszek:loveu: Quote
Basia Z. Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Żałuję, że nie powalczyłam o Hesię ale ona była pod tak dobrą opieką i była do niej kolejka... a ja raczej się wzruszam starszymi sierotkami, których nikt nie chce. Szukam takiej właśnie pinczerusi (ze ślicznym cienkim ogonkiem i długimi cienkimi łapkami)tylko wolałabym, żeby miała czarne plecki i trochę oklapnięte uszka. Gdyby ktoś wiedział w której psiej budzie w jakimś schronisku się taka poniewiera to proszę o wiadomość. Hesi i jej opiekunom duzo miłości i wszystkiego dobrego i prośba: obetnijcie jej pazurki, bo ją bolą paluszki od chodzenia na takich szponach. Wystarczy do takich cieniutkich pazurków zwykła "ludzka" obcinaczka do paznokci i po 1 cm albo chociaż po pół z każdego śmiało można uciąć, nie bać się krew na pewno nie poleci. Quote
paulinken Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Basia Z. napisał(a):Żałuję, że nie powalczyłam o Hesię ale ona była pod tak dobrą opieką i była do niej kolejka... a ja raczej się wzruszam starszymi sierotkami, których nikt nie chce. Szukam takiej właśnie pinczerusi (ze ślicznym cienkim ogonkiem i długimi cienkimi łapkami)tylko wolałabym, żeby miała czarne plecki i trochę oklapnięte uszka. Gdyby ktoś wiedział w której psiej budzie w jakimś schronisku się taka poniewiera to proszę o wiadomość. Hesi i jej opiekunom duzo miłości i wszystkiego dobrego i prośba: obetnijcie jej pazurki, bo ją bolą paluszki od chodzenia na takich szponach. Wystarczy do takich cieniutkich pazurków zwykła "ludzka" obcinaczka do paznokci i po 1 cm albo chociaż po pół z każdego śmiało można uciąć, nie bać się krew na pewno nie poleci. Ja bym się jednak bała tyle uciąć. Lepiej zacząć delikatnie, przecież te jej pazurki są na pewno krótkie, bo i ona maleńka :) Quote
ania z poznania Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-10/c6cbb34f.jpg Jaka ona jest cudna..... A czy ten kumpel to 13kg szczeniaczek-czasowicz, czy któryś z rezydentów Kago? 1cm z pazurków to za dużo!!!!! Czarne są w dodatku, nie widać, gdzie zaczyna się miazga, ja bym w ogóle sama tego nie robiła..... Quote
baster i lusi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='AGA35']hesia pojedzie do ani pod koniec pażdziernika :-) Ponieważ ania ma bardzo dobrą opinie na dogo ten " egzamin ' był troszkę lżejszy ale napewno ciotka katarzyna troszke przemaglowała anie :-) Toś cię Anie maglowały:mad:.Jej to można psiaka oddać w ciemno:multi: Quote
lilk_a Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 jaka zgrabniutkie maleństwo :loveu: cudna jest naprawdę :loveu: Quote
KaL Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cieszę się, że Hesia jest w dobrej kodycji i ma dom. Ale jest mi bardzo przykro, że po 2 miesiącach czekania i mailach wysłanych w sprawie adopcji małej (byłam wymieniona na forum jako potencjalny domek) nie zasłużyłam nawet na kilka słów informacji o dokonanym wyborze i jego powodach. A mamy 6 adoptowanych zwierzaków z różnych for (np. z miau) na 3 domy (ja i moje 2 dorosłe córki) i zawsze jakieś względy o tym decydowały. A tu dowiaduję się, że juz po! I nie wiem dlaczego. Quote
memory Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jest inna kruszynka równie urodziwa, która bardzo potrzebuje kogoś, kto zapewniłby jej miłość i bezpieczeństwo. http://www.dogomania.pl/threads/193913 I równie biedna. Hesiunia najgorsze ma już za sobą, ta maleńka nie wie co ją czeka. Quote
Basia Z. Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 No z tym centymetrem to pewno przesadziłam, nie widzę na żywo więc źle oceniłam. Powiem inaczej 2/3 zostawić a 1/3 obciąć. Tą drugą sunię widziałam, śliczna jest, obserwuję ją. Quote
ania z poznania Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Basia Z. napisał(a):Tą drugą sunię widziałam, śliczna jest, obserwuję ją. Basiu, a może na dt chociaż byś ją wzięła, co? Quote
Basia Z. Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ania z poznania napisał(a):Basiu, a może na dt chociaż byś ją wzięła, co? Czy to poważna propozycja :) ? Może bym i wzięła ale myśle jeszcze o tej mikrusiej starszej suni z Pabianic i nie wiem co robić... jak wezmę to będzie ze mną spała w łóżku i raczej nie oddam Quote
Recommended Posts