UBOCZE Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nescca, głowa do góry i nie przejmuj się jakimś anonimowym babsztylem. Wniosek na przyszłość: nie podejmować rozmowy z osobami, które nie podają swoich personaliów. To wniosek dla nas wszystkich, ale teraz to pewnie wszyscy bylibyśmy tacy mądrzy... A to, co robisz dla Zulusa, jest wielką sprawą...:Rose: Quote
tula Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nescca bardzo mi przykro że musiałaś rozmawiać z jakąś pełną nienawiści babą, której pewnie nie na rękę jest że Zulus tak dobrze się u Was czuje i każdego dnia ma się lepiej, my w każdym razie jesteśmy Wam wdzięczne tak bardzo, że nie potrafię tego wyrazić:) Super z Was kobiety i nie przejmuj się, najważniejsze jest dobro psiaka. A tak przy okazji, czy wyświetlił Ci się jej nr? Quote
nescca Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tak Tula....wyświetlił mi się numer. Ta kobieta po dłuższym naciskaniu z mojej strony o przedstawienie się rzuciła jakieś nazwisko (zachowałam je w pamięci) domyśliłam się ,że jest fałszywe. Wrzuciłam ten nr. w google i okazało się ,że ta pani to ktoś po ASP (i oczywiście nosi inne nazwisko) Więc tym bardziej sie dziwię.... Skoro ludzie wykształceni tak się zachowują..... ech....szkoda gadać ,ale dzięki za wszystko co mi tu piszecie..... Quote
Igiełka Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ciotka głowa do góry i się nie przejmuj i rób swoje. :lol: Quote
nescca Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 anhata napisał(a):A skąd mogła mieć do Ciebie numer ? Mam Zuluska na zdjęciu głównym na NK....i niestety jest tam mój numer tel.... podejrzewam ,że tylko stąd ,bo nigdzie indziej go nie umieszczałam, gdzie było by zdjęcie Zula. Quote
marzenkap Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Boze dlaczego tak jest ze jedni wypruwaja sobie zyły żeby uratować te biedne zwierzeta a inny tak poprostu opluwaja ich , co za........ Podczytuję wątek od samego poczatku Nescca jestes niesamowita , dziekuje Ci z a tak wspaniałą opieke jaką ma Zulusek głowa do góry Pozdrawim Marzena Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 dzien dobry Zulusku:) jak dobrze, ze żyjesz nieświadomy, niestety na głupotę nie ma póki co lekarstwa:) róbmy swoje, bo szczesliwa Zuluskowa morda wynagradza takie durne telefony Quote
Igiełka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zulusek biegnij ile sił w łpakach na samą górę. :lol: Lu_Gosiak dobrze powiedziane. :lol: Quote
kaskadaffik Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Szkoda gadać i się przejmować 'chorymi ' ludźmi, za to co robicie powinnyście mieć pomnik wystawiony !!! :) Quote
nescca Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kaskadaffik.... ja nie chcę pomników,choć to miłe co piszesz....chciałabym tylko ,aby ludzie którzy nie mają pojęcia o realiach w polskich schroniskach....o psich tragediach a tym bardziej o naszej pracy (bezinteresownej pracy) nie zabierali głosu i nie oczerniali nas i tego co robimy. Niech sami wezma się za coś, za co nikt im nie zaplaci. Ciekawe czy wtedy będą tak pyskować. Quote
red Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Nescca, wiem że takie telefony wkurzają, ale nie pozostaje nic innego, jak nie reagować, kobieta chyba nie z tej ziemi jest. Zulusek ma piękne włoski na glówce, postępy w leczeniu ogromne. Quote
Aimez_moi Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 I pyszczek ma juz zupelnie inny......:):) Quote
pati851 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Nie ma co się przejmować ludźmi chorymi na głowę. Quote
Lu_Gosiak Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 zajrzyjcie:) moze znajdziecie cos ciekawego:) http://www.dogomania.pl/threads/191491-Ciuchy-bi%C5%BCu-ksi%C4%85%C5%BCki-farby-na-leczenie-i-utrzymanie-Leo-do-31.08.-W-BUDOWIE?p=15250577#post15250577 Quote
pati851 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Zapraszam serdecznie!!!! http://www.dogomania.pl/threads/191399-Bazarek-na-psiaki-z-Radomskiego-Schroniska-do-5.09-godz.-22?p=15240998#post15240998 Quote
nescca Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kiedy skonczyłam Go myć..... umyłam ręce i założyłam na palec pierscionek ktory wczesniej zdjęłam. Usiadłam na huśtawce i przyglądam się naszemu przystojniakowi....gadam do Niego jakieś głupoty.... a ten drań podszedł do mnie....złapał w zęby tkwiący na palcu pierścionek i nie chce puścić. Fukam na Niego i tłumaczę mu ,że to od mojego TZ i mimo ,że Go kocham (Zula) to i tak pierścionka mu nie dam. Wiecie ,że ten wariat i tak go nie puscil tylko merdał ogonem jak głupi. Zabawa trwała w najlepsze a ja sobie wytlumaczyłam ,że ten pierscionek skojarzyl mu sie z końcem mycia... a to mycie Mu sie tak straaasznie podobało. To przemądry i przezabawny pies.... jak zapomni o bólu to wstępuje w Niego klaun. Myślę ,że On świetnie zna się na żartach. To nie byle Kto.... ten Zul..... Quote
kakadu Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 fantastyczna historia :evil_lol: moze zulus jest o ciebie zazdrosny? ;) wie, ze to od tz'a ten pierscionek i dlatego chcial go sciagnac, zeby cie miec na wylacznosc :) Quote
kaskadaffik Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Lu_Gosiak'] Ale ogromny :) :) Miłość nie wybiera, wybiera Zulus!!!! Quote
agaga21 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 http://i814.photobucket.com/albums/zz61/gotych/IMG_1809.jpg miło widzieć uśmiechniety pycholek :) zapisuję sobie temat i po cichutku będę kibicować zulkowi:loveu: Quote
wawer Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zulusik w takiej eleganckiej altance, na kocyku... Superowo! :loveu: Śliczny piesek, nawet bez całych uszu przystojniacha! :evil_lol: Quote
Recommended Posts