Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nescca, głowa do góry i nie przejmuj się jakimś anonimowym babsztylem. Wniosek na przyszłość: nie podejmować rozmowy z osobami, które nie podają swoich personaliów.
To wniosek dla nas wszystkich, ale teraz to pewnie wszyscy bylibyśmy tacy mądrzy...

A to, co robisz dla Zulusa, jest wielką sprawą...:Rose:

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nescca bardzo mi przykro że musiałaś rozmawiać z jakąś pełną nienawiści babą, której pewnie nie na rękę jest że Zulus tak dobrze się u Was czuje i każdego dnia ma się lepiej, my w każdym razie jesteśmy Wam wdzięczne tak bardzo, że nie potrafię tego wyrazić:) Super z Was kobiety i nie przejmuj się, najważniejsze jest dobro psiaka. A tak przy okazji, czy wyświetlił Ci się jej nr?

Posted

Tak Tula....wyświetlił mi się numer. Ta kobieta po dłuższym naciskaniu z mojej strony o przedstawienie się rzuciła jakieś nazwisko (zachowałam je w pamięci) domyśliłam się ,że jest fałszywe. Wrzuciłam ten nr. w google i okazało się ,że ta pani to ktoś po ASP (i oczywiście nosi inne nazwisko) Więc tym bardziej sie dziwię.... Skoro ludzie wykształceni tak się zachowują..... ech....szkoda gadać ,ale dzięki za wszystko co mi tu piszecie.....

Posted

anhata napisał(a):
A skąd mogła mieć do Ciebie numer ?

Mam Zuluska na zdjęciu głównym na NK....i niestety jest tam mój numer tel.... podejrzewam ,że tylko stąd ,bo nigdzie indziej go nie umieszczałam, gdzie było by zdjęcie Zula.

Posted

Boze dlaczego tak jest ze jedni wypruwaja sobie zyły żeby uratować te biedne zwierzeta a inny tak poprostu opluwaja ich , co za........
Podczytuję wątek od samego poczatku Nescca jestes niesamowita , dziekuje Ci z a tak wspaniałą opieke jaką ma Zulusek
głowa do góry
Pozdrawim Marzena

Posted

dzien dobry Zulusku:)
jak dobrze, ze żyjesz nieświadomy, niestety na głupotę nie ma póki co lekarstwa:)
róbmy swoje, bo szczesliwa Zuluskowa morda wynagradza takie durne telefony

Posted

Kaskadaffik.... ja nie chcę pomników,choć to miłe co piszesz....chciałabym tylko ,aby ludzie którzy nie mają pojęcia o realiach w polskich schroniskach....o psich tragediach a tym bardziej o naszej pracy (bezinteresownej pracy) nie zabierali głosu i nie oczerniali nas i tego co robimy. Niech sami wezma się za coś, za co nikt im nie zaplaci. Ciekawe czy wtedy będą tak pyskować.

Posted

Nescca, wiem że takie telefony wkurzają, ale nie pozostaje nic innego, jak nie reagować, kobieta chyba nie z tej ziemi jest. Zulusek ma piękne włoski na glówce, postępy w leczeniu ogromne.

Posted

Kiedy skonczyłam Go myć..... umyłam ręce i założyłam na palec pierscionek ktory wczesniej zdjęłam. Usiadłam na huśtawce i przyglądam się naszemu przystojniakowi....gadam do Niego jakieś głupoty.... a ten drań podszedł do mnie....złapał w zęby tkwiący na palcu pierścionek i nie chce puścić. Fukam na Niego i tłumaczę mu ,że to od mojego TZ i mimo ,że Go kocham (Zula) to i tak pierścionka mu nie dam. Wiecie ,że ten wariat i tak go nie puscil tylko merdał ogonem jak głupi. Zabawa trwała w najlepsze a ja sobie wytlumaczyłam ,że ten pierscionek skojarzyl mu sie z końcem mycia... a to mycie Mu sie tak straaasznie podobało. To przemądry i przezabawny pies.... jak zapomni o bólu to wstępuje w Niego klaun. Myślę ,że On świetnie zna się na żartach. To nie byle Kto.... ten Zul.....

Posted

fantastyczna historia :evil_lol:
moze zulus jest o ciebie zazdrosny? ;)
wie, ze to od tz'a ten pierscionek i dlatego chcial go sciagnac, zeby cie miec na wylacznosc :)