danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Melduję się na nocnym dyżurze u Bima. Może dzisiaj przybędą do niego aniołki...niosąc brakującą kwotę, która umożliwi pieskowi wyjście ze schroniska. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [B]Wpływy dla Bima:[/B] +30zł Memory +200zł Lunaka +10zł Ala123 +30zł Vasco +100zł Ghakima +30zł Izabela 1234 +20zł Izabela124 +100zł Malibo57 [COLOR=DarkOrchid][B]Razem jest : + 520zł[/B][/COLOR] Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='bico']już dwa razy prosiłam o numer konta dla Bima...nie wiem co mam robić - wpłacać już czy nie? wpłacać teraz deklaracje jednorazowe, a stale jak już Bim będzie w hotelu? Obiecałam 50 zł jednorazowo i 10 miesięcznie... czekam na jakieś klarowne info.[/QUOTE] Konto do wpłat już podaje w pierwszym poście ;) już was dłużej nie trzymam bez konta , można wpłacać jednorazowe , jeśli komuś konta nie podałam i za sierpień. Tylko dopisujcie ,,dla Bima " Quote
Ola la Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 O rany przepiękne borajstwo nooo........:( ja chętnie przewioze biedaka do hoteliku -ze zwrotem kosztow za paliwo -dodam tez od siebie 50 zl na takowe..... Nie wiem jak stoi z deklaracjami? Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Ola la']O rany przepiękne borajstwo nooo........:( ja chętnie przewioze biedaka do hoteliku -ze zwrotem kosztow za paliwo -dodam tez od siebie 50 zl na takowe..... Nie wiem jak stoi z deklaracjami?[/QUOTE] Transport już mamy załatwiony, będzie darmo albo półdarmo, zobaczymy, na palkiwo też już jest . Tego co mu teraz najbardziej brakuje to deklaracji stałych, choć 5 złotowych. Do hoteliku brakuje 55 zł dek. stałych. Quote
Ola la Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 to ja deklaruje od wrzesnia skromne 5 zl....nie wysuplam wiecej ;( Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Ola la']to ja deklaruje od wrzesnia skromne 5 zl....nie wysuplam wiecej ;([/QUOTE] Olu bardzo dziękujemy, :) numer konta jest w pierwszym poście . Quote
Poker Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Ściągnęła mnie tu kaa.W imieniu moich przyjaciół ,Julka i Niny deklaruję co miesiąc 20 zł na razie przez 5 miesięcy. Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='Poker']Ściągnęła mnie tu kaa.W imieniu moich przyjaciół ,Julka i Niny deklaruję co miesiąc 20 zł na razie przez 5 miesięcy.[/QUOTE] Serdecznie witamy i dziękujemy :) , nocną porą :multi: , dobrym duszom i pozdrawiamy Julka i Ninę . :loveu: Quote
danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A jednak są anioły opiekuńcze, które przybiegają do Bima. Bardzo potrzebujemy ich. Przybywajcie tutaj wszystkie, bo Bim bardzo was potrzebuje. No, może nie wszystkie, bo są też inne pieski w potrzebie..[URL="http://c16.wrzuta.pl/wm13523/f05264b9001de801474c6b09/aniol"][IMG]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:62ueXGGUkKaFBM:http://c16.wrzuta.pl/wm13523/f05264b9001de801474c6b09/aniol[/IMG][/URL] Wszystkom aniołkom- darczyńcom serdecznie dziękujemy. Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dołączam się do podziękowań, :loveu: jeszcze tylko 20 zł brakuje żeby zabezpieczyć Bimusia do końca roku. Bardzo prosimy za i dla tego Biedaka :Rose: . Quote
kaa Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Dziękuję Ci Danusiu za wspólne czuwanie , :) ja chyba nie jestem przyzwyczajona do takiej pory , ledwo monitor widzę , a Bimka już tak niewiele dzieli od szczęścia . Życzę wszystkim dobrej nocki :) Quote
Aneta220978 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Melduję się na wątku. Danka dwa razy zaproszenie mi wysłała nie sposób zlekceważyć. W tej chwili finansowo pomóc nie mogę(niestety obecnie nie mam pracy:-(:-(). A mój Tz po dzisiejszym bazarku u ANETTTA troszkę zły i na nic się nie da już namówić jak na razie:evil_lol::evil_lol:.. Obecność na wątku i podnoszenie chłopaka gwarantowane... Quote
danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='Aneta220978']Melduję się na wątku. Danka dwa razy zaproszenie mi wysłała nie sposób zlekceważyć. W tej chwili finansowo pomóc nie mogę(niestety obecnie nie mam pracy:-(:-(). A mój Tz po dzisiejszym bazarku u ANETTTA troszkę zły i [U]na nic się nie da już namówić[/U] jak na razie:evil_lol::evil_lol:.. Obecność na wątku i podnoszenie chłopaka gwarantowane...[/QUOTE] Dzieki Aniołku- Aneto za przybycie do Bima. Przepraszamy za tak natarczywe zaproszenie:evil_lol:, ale sama widzisz, że psiak lubi towarzystwo.:multi: Rozrywkowy taki jakiś chłopak :multi: :evil_lol: :multi: Bywaj u nas i u Bima. Czy TZ nie da się na nic już namówić...??:evil_lol: :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='kaa']Dołączam się do podziękowań, :loveu: jeszcze tylko 20 zł brakuje żeby zabezpieczyć Bimusia do końca roku. Bardzo prosimy za i dla tego Biedaka :Rose: .[/QUOTE]Jeszzce tylko 20 zł brakuje????:o No to lada chwilka-będzie szczęsliwy moment- jestem tego pewna:):) Bimek- pakuj walizeczki i jazda po nowe zycie!!!:) Quote
danka4u1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Zjechac, to ja zaraz zjadę.:shake: Jakoś dziś wcześniej dopadła mnie senność. Aniołki chyba już dziś nie przyjdą do Bima. Też należy im się odpoczynek po trudach na Dogo. Zatem wszystkim mówię dobranoc. Jutro też bedzie dzień i to lepszy:multi: Quote
AlfaLS Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='danka4u1']Zjechac, to ja zaraz zjadę.:shake: Jakoś dziś wcześniej dopadła mnie senność. Aniołki chyba już dziś nie przyjdą do Bima. Też należy im się odpoczynek po trudach na Dogo. Zatem wszystkim mówię dobranoc. Jutro też bedzie dzień i to lepszy:multi:[/QUOTE] To ja sobie u Bima jeszcze troszkę posiedzę i pozapraszam kilka kolejnych osób do niego, w końcu nocna zmiana to nocna zmiana:evil_lol:. Musimy się tu uzupełniać - jak [B]danka4u1[/B] nie może, to inni sobie poczuwają u Bima - bo w końcu chłopak nie może mieć takiej samotnej nocki ;). Quote
danka4u1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Spokojnie, ja padam powoli:evil_lol: jeszcze jestem w pionie- no prawie w pionie-:evil_lol: ale nie lubię sama tak siedzieć- aniołki są niewidoczne- a Bim już śpi i trzeba uszanować sen steranego zyciem psa. Ale jestem z drugiej strony monitora, z doskoku, ale jestem. Quote
danka4u1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [IMG]http://i35.tinypic.com/2qn39yx.jpg[/IMG] Bim czeka na posag na nową drogę życia.[B][U]Jeszcze tylko 20 złotych[/U] [/B]stałych deklaracji potrzeba psiakowi, by mógł pakować walizki. [B][U]Dziękujemy wszystkim za pomoc i prosimy: nie zapominajcie o Bimie.[/U][/B] Quote
baldek2 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala. Quote
Havanka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE] Taka wiadomość z samego rana w poniedziałek !!!!! [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20love/56BE8F6.gif[/IMG]Ależ się cieszę !!!!!! Quote
alice midnight Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='baldek2']NIech Bim pakuje walichy -daje te dwie dychy .Jest to deklaracja stala.[/QUOTE] super :multi: Quote
monika083 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 hehe wiecie co ,to chyba rekord dogo ,zeby w kilka dni uzbierac tyle stalych :) dziekujemy wszystkim:Rose: Bimusiu ,jeszcze tylko 5 dni i juz tylko lepiej bedzie .. Quote
Recommended Posts