Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

Witaj Edytko :) , konto wysłałam. RenW , musisz nam wybaczyć nadgorliwość , każdy się stara pomóc i takim sposobem nawet ja dostałam zaproszenie na wątek :evil_lol: . Danusiu ogromne dzięki za nocne czuwanie :) , mnie szybciej niż ciebie zmogło :oops: zmęczenie .
Sytuacja na dziś - Bimkowi brakuje 65 zł stałych deklaracji , na dozbieranie pozostało nam 6 dni.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nevada']stałej nie mogę teraz, ale 20 zł wyslę Bimkowi, przy tak gorliwych cioteczkach chłopak nie zginie :-)[/QUOTE]

Witaj :) , serdecznie dziękujemy :) , wysyłam konto.

Posted

Bimku już nie wiem , co jeszcze zrobić żeby dozbierać brakującą kwotę, :( wysłałam kilka setek zaproszeń , bylebyś był wreszcie zabezpieczony i mógł jechać :( .

Posted

[quote name='kado']Dziękuję za zaproszenie. Cioteczki w tej chwili tylko [B]10,00 zł stałej[/B] mogę dać
[B]Bimowi[/B] :loveu:[/QUOTE]

Dzieeeeekuuujjjeeemyyy :multi: i witamy na wątku :)

Posted

[quote name='kaa']Witaj u Bima :) , różnie można pomagać , Bim zbiera deklaracje tzn. comiesięczną opłatę na hotelik. Deklaruje się że będzie się wpłacać co miesiąc na psa określoną kwotę , tyle na ile kogo stać np. 5 zł , 10 zł , stała lub okresową np na kilka miesięcy , albo jednorazowo coś wpłacasz itd. Jak zadeklarujesz kwotę , wtedy przysyła ( przeważnie ten co zakładał wątek ) numer konta do wpłat i wpłacasz na psa , jeśli stała wpłata to do momentu aż znajdzie domek.[/QUOTE]

W październiku dopiero dostanę pensję za wrzesień, na razie w czasie wakacji nie zarabiam, tak więc finansowa pomoc z mojej strony odpada, przynajmniej do października. Potem się zorientuję, co i jak. Na razie jedyne co mogę, to wchodzić i reklamować... DT też nie zapewnię...

Posted

[quote name='monika083']to normalna cena dla psow dogomaniackich,w ''normalnych '' hotelikach koszt doby to nawet 50 zl..[/QUOTE]

To i tak dość drogo. Nie to, że krytykuję, naprawdę, bo sama nie mogę pomóc. Tylko, że mnie utrzymanie 4 psów i 6 kotów kosztuje nie więcej niż 400 zł miesięcznie. Pewnie nawet mniej. I one nie jedzą byle czego. Fakt, że nie karmię ich RC, tylko gotowanym kurczakiem i Dog i Cat chowem, ale moje zwierzęta chwalić Buddę są okazami zdrowia i urody (np. w zakresie sierści).

Posted

[quote name='Zuza35']To i tak dość drogo. Nie to, że krytykuję, naprawdę, bo sama nie mogę pomóc. Tylko, że mnie utrzymanie 4 psów i 6 kotów kosztuje nie więcej niż 400 zł miesięcznie. Pewnie nawet mniej. I one nie jedzą byle czego. Fakt, że nie karmię ich RC, tylko gotowanym kurczakiem i Dog i Cat chowem, ale moje zwierzęta chwalić Buddę są okazami zdrowia i urody (np. w zakresie sierści).[/QUOTE]

wiesz ,tylkoze co innego jest utrzymywac psy swoje ,a co innego miec hotelik i z tego zarabiac,oplacic czynsz.Hotelik to jest przeciez forma zarobku ,bo watpie ,ze jeszcze mozna pracowac zawodowo.Przez pierwsze dwa miesiace hotelik bedzie kosztowal 300 zl ,bo zostala karma po Kumpelku(*) ,takze wychodzi 10 zl na dzien( stawki godzinowej juz nie licze nawet) a psy u Ani maja swietna opieke ,socjalizacje.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Bimowi 40 zł jednorazowo.

Mocno trzymam kciuki za szybkie zebranie deklaracji stałych!!![/QUOTE]
Serdecznie dziękujemy Moniko za pomoc dla Bima.

[quote name='ataK']W październiku dopiero dostanę pensję za wrzesień, na razie w czasie wakacji nie zarabiam, tak więc finansowa pomoc z mojej strony odpada, przynajmniej do października. Potem się zorientuję, co i jak. Na razie jedyne co mogę, to wchodzić i reklamować... DT też nie zapewnię...[/QUOTE]
ataK, dziękujemy za chęć pomocy. Bądź z nami na wątku i pamiętaj o Bimie.Pozdrawiamy Cię i życzymy wielu miłych chwil na Dogo.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Wszystkim sympatykom Bima dziękujemy za podnoszenie wątku, obecność na nim, a wielu anonimowym pomocnikom w reklamowaniu psiaka- dziękujemy za pomoc.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wysłałam kochanemu Bimowi 40 zł jednorazowo.

Mocno trzymam kciuki za szybkie zebranie deklaracji stałych!!![/QUOTE]

Dziękuję Moniko :) Ty prawie wszystkim Rudziakom pomagasz , wielkie Bóg zapłać . Dzięki ataK , reklamuj nas jak najbardziej i bywaj u Bima.

A hoteliki bywają dużo droższe , Bim to duży chłopak . Będzie miał bardzo dobrą opiekę , socjalizację, zabawę ,spacery i opiekę weterynarza ( oby była nie potrzebna) . Ania bardzo dużo pisze o swoich podopiecznych , bardzo często są zdjęcia , no i robi dziewczyna to co kocha . Dla mnie większej rekomendacji nie trzeba . Z tego się żyje , więc to nie jest tylko za zwrot karmy .
Bardzo się cieszę że Bimowi akurat do Ani się udało trafić . Tylko czemu to tak daleko... ;)

Posted

już dwa razy prosiłam o numer konta dla Bima...nie wiem co mam robić - wpłacać już czy nie?

wpłacać teraz deklaracje jednorazowe, a stale jak już Bim będzie w hotelu? Obiecałam 50 zł jednorazowo i 10 miesięcznie...

czekam na jakieś klarowne info.

Posted

O nr konta dla wpłat stałych dopominają się wszyscy :)
Odpowiedź była taka:

[quote name='kaa']Konto będzie w pierwszym poście podane jak już przekroczymy 350 zł . :)[/QUOTE]