monika083 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bimus witaj :) juz niedlugo pojedziesz do Ani chlopie. Quote
Nikus Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 tak....ale jeszcze brakuje nam kasy:( dogaduję właśnie szczegóły transportu,ale bez deklaracji....:shake: no nie da się... Quote
monika083 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Nikus']tak....ale jeszcze brakuje nam kasy:( dogaduję właśnie szczegóły transportu,ale bez deklaracji....:shake: no nie da się...[/QUOTE] spoko! w cztery dni udalo sie uzbierac 250 stalych to w ponad tydzien jeszcze 150 dozbieramy ,pozy tym pierwsze dwa miesiace u Ani beda za 300 zl bo karma zostala po Kumpelku(*) Quote
Nikus Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='monika083']spoko! w cztery dni udalo sie uzbierac 250 stalych to w ponad tydzien jeszcze 150 dozbieramy ,pozy tym pierwsze dwa miesiace u Ani beda za 300 zl bo karma zostala po Kumpelku(*)[/QUOTE] weźmiemy jeszcze "trochę" karmy jak zwykle :) Quote
Javena Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Witam Bima ,pieknego chłopaka. Podnosimy sie trochę ,zeby nie spaść. Tak bardzo chciałabym sie dołozyć do stałych ,ale cóz kieszeń mnie nie pusci. Jak obiecałam cos wyśle po 15-tym. Jest mi ogromnie smutno z tego powodu.Trzymaj sie chłopaku ,bo jestem pewna,że domek szybko znajdziesz. Quote
phase Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 `. Musi być dobrze !. Dzień dobry Bim. :buzi: Quote
tayga Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bim... pamiętam książkę "Biały Bim, Czarne Ucho" jakiegoś rosyjskiego autora. Miałam z 8 lat jak to czytałam. To było daaaawno temu. Wyłam wtedy strasznie. Zdobyłam tę książkę teraz, przed urlopem, ale leży w pracy. Powinnam z niej zrobić specjalny bazarek dla biedaka. Od siebie po zakończeniu trwającego bazarku coś wpłacę na Bima. Jednorazowo niestety. To ten bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190311-Masa-ciuchów-na-Fuksa-i-półślepego-ONka-oraz-na-sterylki.-do-16.08?p=15131394#post15131394"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1903...4#post15131394[/COLOR][/URL] Quote
monika083 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 a tu co tak pusto ?? juz 40 minut nikogo u Bimusia nie bylo???:) Quote
zuzlikowa Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Pokazujemy się...pomoc bardzo potrzebna!!! Quote
Zuza35 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Mam parę rzeczy, które można sprzedać, ale kompletnie nie umiem się tym zająć. Mogę oddać na ten cel na przykład bluetootha kompletnie nieużywanego - nowy taki kosztuje jakieś 250 zł, pendriva reklamowego co prawda, ale o pojemności 4 GB, używany tablet w bardzo dobrym stanie... jeżeli ktoś się zajmie spieniężeniem to proszę. Quote
majka12741 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Bimusiu kochany jak sie dziś masz? Cioteczki prześlijcie dane do przelewu. Quote
Nikus Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Majka na razie wysyłamy konto dla tych co dają jednorazówki...deklaracje stałe jak zbierzemy ilość taką ,że wiadomo będzie ,że psiak pojedzie..na ten moment jest ich jeszcze za mało:( Quote
Mysza2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Zuza35']Mam parę rzeczy, które można sprzedać, ale kompletnie nie umiem się tym zająć. Mogę oddać na ten cel na przykład bluetootha kompletnie nieużywanego - nowy taki kosztuje jakieś 250 zł, pendriva reklamowego co prawda, ale o pojemności 4 GB, używany tablet w bardzo dobrym stanie... jeżeli ktoś się zajmie spieniężeniem to proszę.[/QUOTE] Ja będę robić bazarek jak mi cioteczki Lika1771 i Renatalan prześlą fanty, a paulinken zdjęcia (przypominam się bo jeszcze nic nie dostałam). Jak możesz te rzeczy ofiarować to prześlij mi zdjęcia , a ja je wystawię (jak zostaną sprzedane to będziesz musiała je wysłać do kupujących po wpłacie przez nich kaski) Na pw prześlę ci zaraz maila na który możesz wysłać zdjęcia (wpisz na mailu swój nick i dla BIMA bo mam jeszcze 2 inne bazarki i może mi się pochrzanić:) Quote
lika1771 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Myszko przesle rzeczy w poniedziałek,bo dopiero wracam do domu:lol: Quote
kaa Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 No to trochę dobrych wiadomości, :) Hawanka zadeklarowała 10 zł m-c przez 5 m-c , potem deklarację przejmie Jusstyna85 , czyli mamy kolejną stałą , oraz P. Jola z nad morza, która pomaga mi na watku Kitki i Czarnego , zadeklarowała 20 zł m-c , serdecznie dziękuję Pani Jolu :loveu::multi: . Czyli brakuje 120 zł stałych deklaracji . Słoneczko jeszcze troszkę . Bimuś ciągle robi postępy dziś pierwszy raz słyszałam że on szczeka, :) dopominał się żebym do niego podeszła jak mnie zobaczył . Trochę więcej o nim napiszę później . Quote
Mysza2 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Zuza35']Mysza, skrzynkę masz zapchaną :)[/QUOTE] już opróżniłam :) Quote
Zuza35 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A ja wysłałam maila, bo mi całkiem wywaliło przeglądarkę :) Quote
andegawenka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Mysza2']Ja będę robić bazarek jak mi cioteczki Lika1771 i Renatalan prześlą fanty, a paulinken zdjęcia (przypominam się bo jeszcze nic nie dostałam). Jak możesz te rzeczy ofiarować to prześlij mi zdjęcia , a ja je wystawię (jak zostaną sprzedane to będziesz musiała je wysłać do kupujących po wpłacie przez nich kaski) Na pw prześlę ci zaraz maila na który możesz wysłać zdjęcia (wpisz na mailu swój nick i dla BIMA bo mam jeszcze 2 inne bazarki i może mi się pochrzanić:)[/QUOTE] Myszko jak ja Ciebie kocham....bardzo, bardzo,bardzo mocno...:kiss_2: masz:Rose: Quote
phase Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='kaa']Bimuś ciągle robi postępy dziś pierwszy raz słyszałam że on szczeka, :) dopominał się żebym do niego podeszła jak mnie zobaczył . Trochę więcej o nim napiszę później .[/QUOTE] `. Super. ;);) Oby było już TYLKO lepiej !. Quote
tayga Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Nikus']Majka na razie wysyłamy konto dla tych co dają jednorazówki...deklaracje stałe jak zbierzemy ilość taką ,że wiadomo będzie ,że psiak pojedzie..na ten moment jest ich jeszcze za mało:([/QUOTE] Nikus... pamiętasz Skrzata? On pojechał do hoteliku prawie bez deklaracji stałych. Było jednorazowych na 2 miesiące utrzymania. Pojawiły się później stałe, jednorazowe, bazarki... Podałam swój nr konta na wątku wtedy i wpływała kasa nie wiadomo skąd, nawet od osób niezarejestrowanych na dogo, tylko podczytujących. Jakoś daliśmy radę, więc z Bimem też się uda! Quote
Recommended Posts