Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
hehe, jak nasz Miszczu Podkoldernikowy? Czy raczy wychodzic z lózka na koopé, czy woli robic w salone?

Nie jest już podkołdernikowy, tylko Miszczu, bo mu Kissi nie pozwala, a on czuje przed nią respekt. Powód widać ;). Niespotykany widok był, jak mała jakoś z łóżka spadla nocą i poszła przez pół pokoju do Oskara. Rano wstaję, a tu 30 dkg Dudusia lezy wtulona w Oskara i śpią razem w najlepsze.

Posted

Jaaga napisał(a):
Niespotykany widok był, jak mała jakoś z łóżka spadla nocą i poszła przez pół pokoju do Oskara. Rano wstaję, a tu 30 dkg Dudusia lezy wtulona w Oskara i śpią razem w najlepsze.

Kochany jest :loveu:
Moja Saruśka też przepada za małymi psiakami, jak spotkamy jakiegoś na spacerze to nie odejdzie dopóki się nie przywita. Co śmieszniejsze pozwala im na wszystko, mogą się nawet wdrapywać na mordkę:)

Posted

Kochany, kochany, zwlaszcza że juz jednak zakradł się na łózko i wczoraj cały dzień w nim spał. Za to dwie noce z rzędu znowu wpadki były.
WiosnaA, dzięki za bazarek, już zaglądam.

Posted

Jaaga napisał(a):
Kochany, kochany, zwlaszcza że juz jednak zakradł się na łózko i wczoraj cały dzień w nim spał.

Wczoraj to chyba jakiś "śpiący" dzień był. Moja psica też większość dnia przespała:)

Posted

[quote name='Jaaga']Nie jest już podkołdernikowy, tylko Miszczu, bo mu Kissi nie pozwala, a on czuje przed nią respekt. Powód widać ;). Niespotykany widok był, jak mała jakoś z łóżka spadla nocą i poszła przez pół pokoju do Oskara. Rano wstaję, a tu 30 dkg Dudusia lezy wtulona w Oskara i śpią razem w najlepsze.

A to Miszczu i matka w jednym ;p No a jak juz udalo mu sié wejsc do lózka to w nim biedak siedzial az sié rozpadl i popuscil :p pilnowac lózka Miszczu musial!
Jaago, to bylaby bezcena fotka jak tak spali we dwójké z dzieckiem. Zlap jak Ci sié kiedys uda plssss :)

Posted

Wczoraj zakończył się mój bazarek dla Oskarka:),z którego powinno być 453zł :loveu:
[SIZE=2]Bardzo proszę o podanie mi nr.konta na które mam później przesłać Oskarkowe pieniążki:smile::smile:

Posted

Dopiero dzisiaj podałam WiosnaA nr konta Oskarkowego , jak dojdzie wpłata potwierdzę i uzupełnię rozliczenie:).
A wpłata Linssi - 125 zł już doszła:).

Linssi, WiosnaA , wielkie dzięki!:iloveyou::Rose::calus:

Oskarek rzeczywiście juz będzie bliski wyjścia na finansową prostą;).

Posted

Poproszę konto Oskara, zakończył się mój debiutancki bazarek kartkowy. Saba pojechała już do ds (i mam nadzieję, że w nim zostanie) więc cały dochód 148 zł wędruje dla Oskara:)

Posted

Aniu, już wysłałam, bardzo dziekujemy:). To się Oskarkowi ostatnio powodzi:).

Jak dojdą wpłaty, uzupełnię rozliczenie w pierwszym poście.

Posted

[B]Z bazarku dla Oskarka na konto erki przelałam dziś sumę [SIZE=5][U][COLOR=red]482zł[/COLOR][/U][/SIZE][/B][SIZE=5] [/SIZE]:loveu::loveu::loveu:

[B]Zdrowiej Oskarku,nie choruj już więcej!!![/B]:):):)

Bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku jak dotrą pieniążki :smile:

Posted

[COLOR=blue][B]WiosnaA, wpłynęła już Twoja wpłata 482 zł oraz wpłata Radka 10 zł:).[/B][/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue][B]Bardzo serdecznie dziękujemy w imieniu Oskarka:modla:[/B][/COLOR]:iloveyou::Rose:

[URL=http://smajliki.ru/smilie-165585351.html][IMG]http://s2.rimg.info/cf65fbd779e9375fcd0f90047bf0f9dd.gif[/IMG][/URL]

Przelałam dzisiaj 200 zł do Jaagi na potrzeby dt na grudzień.

Po raz pierwszy od dłuższego czasu Oskarek bez długów i ma na koncie [B]108,36 zł[/B]:multi::multi:.