Jump to content
Dogomania

Mika maleńka psia iskierka, JUŻ BEZPIECZNA W DOMU!!!! :)))))))))))))))

Recommended Posts

Posted

To tak jak z moją Megi, też z niej taki strachulec, jedne psy lubi, a innych, zwłaszcza dużych, boi się. Ale za to kochamy nasze psiaki - że są takie bezbronne, niewinne, a my stajemy w ich obronie :)

Ja też nigdy nie zapomnę tej łapanki - dobrze, że to się wtedy tak skończyło :)

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
  • 3 months later...
Posted

No niezupełnie braciszka. Fargo jest u nas na krótkich wczasach, bo jego właściciele wyjechali na wakacje.
Mikusia na ten czas wyjechała do moich rodziców, kórzy kochają ją miłością wzajemną - szczególnie mama :) Obawiałam się, że Fargo ją zamęczy, bo nie jest kastrowany, no i same wiecie :) Do tego jest 2 razy większy od Miki, więc bidulka nie miałaby szans się bronić. Sytuacja z Fargiem była podbramkowa, bo w ostatniej chwili nie wypalił domek, który miał się nim zająć i tak trafił do nas.
Ale muszę przyznać, że w porównaniu do niego, moja Mikusia to prawdziwy psi aniołek :) Delikatna, cichutka, posłuszna i naprawdę baaardzo mądra :) Nawet mój mąż, który co prawda zaakceptował Mikulę, ale zwolennikiem psów nie jest, docenia, że mamy taki mały skarb.

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Ciepłych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia,

Niejednego przełamanego opłatka,

Mrozu na Pasterce,

Łask Dzieciątka narodzonego w Betlejem,

Niech obficie darzy Was pozytywną energią na Nowy 2013 Rok.

Życzy Mikusia z Rodziną :)

• 6 months later...
Posted

Witajcie :)

U nas w sumie nic nowego, życie toczy się monotonnie :) Jesteśmy po wizycie u weterynarza (szczepienia), Mikula waży 9 kg, więc trzyma formę :) Zdrówko jej dopisuje, czeka nas tylko czyszczenie zębów, ale to plan na jesień. Pozdrawiamy wakacyjnie i przedstawiamy modelkę w całej okazałości :)