__Lara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Black dorian, a gdzie Wy mieszkacie, jaka dzielnica w Tychach ? Quote
Istar19 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 jeju nie wiem co powiedzieć :( biedna Mikusia....mam nadzieję że się odnajdzie... Quote
majqa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Oplakatujcie (fota, info, dane kontaktowe) spory rejon Waszego domu i miejsca zaginięcia, punkty skupisk ludzkich, gabinety weterynaryjne, przystanki, sklepy, kioski, dajcie ogłoszenie w miejscowej prasie. Lara, jeśli zdołasz zrób może suni takie allegro - apel, że zginęła, podając w tytule nazwę miasta. Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Dobry pomysł, zaraz zrobię majqo. Allegro: http://allegro.pl/mika-zaginela-w-tychach-tychy-slask-pies-psy-i1228352281.html Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Państwo mieszkają blisko lasów kobiórskich :( Quote
Isadora7 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Lara zdejmą ci to allegro. regulamin zabrania bo allegro służy do sprzedaży. Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Też tak myślę...ale niech wisi póki nie zdjęli. Quote
majqa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Qrczę, ja to podpowiedziałam dlatego, że parokrotnie widziałam takie aukcje i uchowały się od początku do końca. Quote
Isadora7 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 majqa napisał(a):Qrczę, ja to podpowiedziałam dlatego, że parokrotnie widziałam takie aukcje i uchowały się od początku do końca. No to ja miałąm pecha kilka razy to cwiczyłam, najdłużej przetrwała 4 dni Quote
majqa Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Inna inszość, tych przeze mnie wyhaczonych nie było na pęczki, słowem komuś/ wąskim wybrańcom się upiekło. Quote
__Lara Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Isadora7 napisał(a):No to ja miałąm pecha kilka razy to cwiczyłam, najdłużej przetrwała 4 dni 4 dni to będzie dobry wynik, mam nadzieję, że do tego czasu się znajdzie. Quote
black_dorian Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Do wczorajszego wieczoru niestety Mika sie nie odnalazla :( :( :( Ogloszenia w necie na tyskich portalach zostaja bez odpowiedzi :( Schronisko tez milczy :( Maz szuka jej od rana, ja musialam zostac w domu, bo syn sie rozchorowal :( Wszystko nie tak, jak mialo byc... Lara - dziekuje za aukcje na allegro, mam nadzieje, ze sie utrzyma. Wszystkim dziekuje za podpowiedzi, co dalej. Jutro wydrukuje plakaty (niestety nie mam jak zrobic tego dzisiaj) i porozwieszam. Trzymajcie kciuki, zeby sie znalazla. Quote
__Lara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Myślę o niej cały czas, jak sobie radzi, gdzie teraz jest :( jak przetrwała noc :( Mikusiu, znajdź się :( Quote
malawaszka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 kilka plakatów można napisać chociaż pisakiem na kartce - bo jutro ona może być juz gdzieś dalej, czerwony pisak i krótkie info, ze zaginęła przestraszona malutka brązowa suczka - najwazniejsze są pierwsze godziny/d od zaginięcia bo pies jest blisko Quote
__Lara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Masz rację malawaszko. Zaraz przekażę to Państwu żeby to zrobić jak najszybciej. Dzięki. Quote
black_dorian Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Plakaty juz przygotowane. Udalo mi sie znalezc kogos, kto wydrukuje i zaraz jade rozwieszac. Quote
maciaszek Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Black_dorian, jeśli mieszkacie blisko lasu to dobrze by było powiesić też (w foliowych koszulkach, żeby deszcz nie zmył) ogłoszenia przy "wejściu" do lasu, żeby grzybiarze, spacerowicze, jeżdżący na rowerach je zobaczyli, bo może Mika (mam nadzieję, że nie) pobiegła właśnie tam... Quote
black_dorian Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Telefon nadal milczy :( Zamiescilam kilkanasice ogloszen na necie i wciaz mam nadzieje. Czesc plakatow juz rozwieszona, jutro nastepna partia. Dzwonilam do schroniska, ale nikt nie zglosil znalezienia Miki :( :( :( Boje sie, ze dotarla do lasu (to tylko kilometr od nas), a tam prawdopodobienstwo odszukania jest duzo mniejsze :( Quote
__Lara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 No właśnie, też się tego boję :( ona w ogóle nie zna tych terenów, nawet nie wie w jakim kierunku się poruszać... :( a noce już takie zimne :( :( :( Quote
protzlav Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Mikusia, gdzie jesteś ?????????? <D.> Quote
__Lara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 black_dorian, JOMA mi przekazała żeby jeszcze dzwonić do punktu zatrzymań zwierząt w Kobiórze i do Pszczyny. Zaraz spróbuję znaleźć do nich numery tel. Quote
__Lara Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Telefony: Pszczyna: (32) 210 03 71 Kobiór: ( 32 ) 218 84 85 Quote
Recommended Posts