Bonsai Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jak CC będzie miał zagryźć, to i tak zagryzie, kolczatka to zapewne przeszkoda, którą pokonałby w 2 sec. A najlepiej znaleźć spokojne miejsce do spacerów, lub chodzić na nie, gdy nikogo praktycnzie nie ma. W porze obiadowej trudno znaleźć psiarzy na spacerach. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Bonsai napisał(a):Jak CC będzie miał zagryźć, to i tak zagryzie, kolczatka to zapewne przeszkoda, którą pokonałby w 2 sec. A najlepiej znaleźć spokojne miejsce do spacerów, lub chodzić na nie, gdy nikogo praktycnzie nie ma. W porze obiadowej trudno znaleźć psiarzy na spacerach. A jednak mimo wszystko mój pies jednak żyje :p Niestety codziennie nie mam możliwości spacerowania po takich terenach jak Ty i muszę zadowolić się osiedlową łąką lub ew.lotniskiem. Śliczny Piegusek w avie :loveu: Co z tymi zdjeciami z Lednicy? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Syriusz & Bulik A to tuż po złapaniu koszy, Gizmo robił za odkurzacz i wchłaniał wszelkie jedzenie, które S&B pochowali po pokoju... Tyle, że za szafę dostać się nie mógł i leżał takie biedak poszczekując :evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 A jakie ja mam tereny? Tam też chodzą ludzie z psami. A klatka S&B to chwilowo do Twojego pokoju przeniesiona czy mama wygoniła ich z kuchni? :eviltong: Quote
goldenka245 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Super foteczki :evil_lol: A Gizmuch jak zwykle ekstra!:loveu: Quote
Eriu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jakie śliczne koszunie:loveu:. Twoje pieszczochy? Kiedyś miałam w planach takie sobie sprawić:). Quote
Pianka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Dla chcącego nic trudnego:cool3: Fuj widze bobka:evil_lol: Quote
BBeta Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pianka napisał(a): Fuj widze bobka:evil_lol: Może to plama na dywanie :diabloti: :cool3: Quote
Eriu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Pianka ;) mama by mnie zabiła :D. Teraz pytanie: do kogo należy bobek? Pinczerka przyznaj się, nie wyprowadzasz Gizma na spacer i tak na raty robi :mad: ;). Quote
Dobcia Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Koszyczki:loveu: A Gizmunio się (z) nimi nie bawił?:cool3: Słodkie są, takie milutkie kuleczki:loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ale sliczniaste te kuleczki:loveu: takie zabawne:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='goldenka245']Super foteczki :evil_lol: A Gizmuch jak zwykle ekstra!:loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='Eriu']Jakie śliczne koszunie:loveu:. Twoje pieszczochy? Kiedyś miałam w planach takie sobie sprawić:). A moje, moje ;) Fajne zwierzaki, a jakie ciekawskie toto :razz: [quote name='Pianka'] Fuj widze bobka:evil_lol: A Ty zawsze szczegóły zauważasz :eviltong: Zapewniam Cię, że bobków było o wieleeee, wiele więcej :roll: I po takim koszowym wybiegu nieraz rano spod poduszki jakąś nieodkurzoną 'niespodziankę' wyciągam :cool3: [quote name='Eriu']Pianka ;) mama by mnie zabiła :D. Teraz pytanie: do kogo należy bobek? Pinczerka przyznaj się, nie wyprowadzasz Gizma na spacer i tak na raty robi :mad: ;). Nie no, Gizmuś troszkę większy jest... :razz: Ale przyznam, że czasem ja nie wytrzymuję... i zostają takie :oops: [quote name='Dobcia']Koszyczki:loveu: A Gizmunio się (z) nimi nie bawił?:cool3: Słodkie są, takie milutkie kuleczki:loveu: Ograniczamy kontakty do tych, gdzie koszatniczki są w klatce, a pies poza ^^ Ale zachowuje się wobec nich raczej przyjaźnie, zawsze je liże przez pręty i merda ogonem, czasem poszczekuje, uwielbia ich karmę :loveu: i jak kiedyś Bulik zwiał pod lodówkę to właśnie pies nas zaciągnął do kuchni, żeby pokazać i wcale jeść nie miał zamiaru :) [quote name='Marta_Ares']ale sliczniaste te kuleczki:loveu: takie zabawne:evil_lol: Marta! Jak Cię tu dawno nie było! Cześć :multi: Jak widać Dogo jeszcze działa :roll: Więc cieszmy się i radujmy, póki jest czas! Dzisiaj zdawałam fizykę na 5 i z tegoż powodu, że jestem u nauczycielki na czarnej liście, oczywiście 5 mi nie wpisała :angryy: A teraz gdy taka ładna pogoda za oknem czeka mnie WOS, chemia i historia... Jeszcze tylko 9 dni... ;) Przyszły też wyniki z rezonansu magnetycznego mojego kolana - mam coś z rzepką i ubytek w jakiejś mazi stawowej... prawdopodobnie operacja mnie czeka, jutro lecę do lekarza :placz: Quote
Eriu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 O kurcze, to trzymamy kciuki, żeby było dobrze z kolanem. I po takim koszowym wybiegu nieraz rano spod poduszki jakąś nieodkurzoną 'niespodziankę' wyciągam Bo widzisz, trzeba tak psa wytresować, żeby zbierał. Ja wprost nie umiem powstrzymać Bezy od jedzenia szynszylich kupek. Quote
haska_12 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 "Hej! Czekaj na mnie!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='Eriu']O kurcze, to trzymamy kciuki, żeby było dobrze z kolanem. Bo widzisz, trzeba tak psa wytresować, żeby zbierał. Ja wprost nie umiem powstrzymać Bezy od jedzenia szynszylich kupek. Dziękuję za kciuki :) O 13:00 wizyta. Żeby miał oddech niczym Winterfresh po tych wszystkich kupkach?! Nie ma mowy! :cool1: [quote name='haska_12'] "Hej! Czekaj na mnie!" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :p :p :p Zastanawiam się co z tą Dogomanią w końcu będzie... Nie chce Kości Psiej, ja chcę tu zostać! :placz: Quote
goldenka245 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cześć i czołem:eviltong: Przyszliśmy Was odwiedzić:cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Cześć i czołem:eviltong: Przyszliśmy Was odwiedzić:cool3::cool3: A witamy witamy goldenka z pancią :loveu: Quote
goldenka245 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A witamy witamy goldenka z pancią :loveu: Witamy Justynkę z Gimem:cool3::cool3::cool3: Może jakieś zdjęcia, co?:eviltong: P.S Przebiłam!:multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Witamy Justynkę z Gimem:cool3::cool3::cool3: Może jakieś zdjęcia, co?:eviltong: P.S Przebiłam!:multi: Zdjęcia były niedawno i to dość sporo ;) Na razie nic nie cykałam :roll: Super :) I jak, bolało? :) Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Przyszły też wyniki z rezonansu magnetycznego mojego kolana - mam coś z rzepką i ubytek w jakiejś mazi stawowej... prawdopodobnie operacja mnie czeka, jutro lecę do lekarza :placz: nie daj sie nabrac ze operacja jest potrzebna:p albo rob u prywatnego ortopedy:p ja cie wcale nie chce straszyc ale:siara: ja od poltora roku nie moge dobrze funkcjonowac po poperacja:siara: aaa zapomniala bym .. witanko:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 evaxon napisał(a):nie daj sie nabrac ze operacja jest potrzebna:p albo rob u prywatnego ortopedy:p ja cie wcale nie chce straszyc ale:siara: ja od poltora roku nie moge dobrze funkcjonowac po poperacja:siara: aaa zapomniala bym .. witanko:loveu: Witanko :multi: Nawet mnie nie strasz :shake: A jaką miałaś operację? Ja sie leczę u chirurga specjalisty jak na razie, nie u ortopedy :roll: Quote
Dobcia Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Hey Justynko!:multi: Wiedziałam, że Gizmunio jest przyjazny:loveu: Negro jak wpadła nam mysz do domu, to zrobił takie larmo, jakby nas okradali:evil_lol: Maź stawowa jest niezwykle ważna, zmniejsza tarcie pomiędzy stawami, a co za tym idzie dzięki niej można normalnie chodzić. Na pewno wszystko będzie dobrze;) Tylko za leczenie trzeba się zabrać jak najszybciej, żeby nie potrzebnie nie przeciążać stawów;) Będzie dobrze! ;) Quote
e.v.a Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Witanko :multi: Nawet mnie nie strasz :shake: A jaką miałaś operację? Ja sie leczę u chirurga specjalisty jak na razie, nie u ortopedy :roll: odwiedz tez ortopede:) no i np. lekarza dla sportowcow;) jezeli masz ubytek w mazi stawowej to przedewszystkim powinnas brac leki :] + duzo wapnia i roznego rodzaju ziemnych nozek:p ja mialam uwalniane i podwiazywane ( z jednej strony ) troczki w kolanie :razz: troczki podtrzymuja rzepke przebrnelam przez wielu lekarzy i bylamleczona nawet na ostoreopoze:evil_lol: idz sobie na usg kolanka jeszcze nie zaszkodzi masz młode kolanka chodz po lekarzach zasiegaj opinii nie tylko jednego :shake: ja gdybym mogla cofnac czas nie zgodzila bym sie na operacje:-( qrota miala sprawic ze znowu stane sie w miare aktywna osoba.. teraz pol kaleka jestem i czekam az moje kolanko bedzie gotoew na 2 operacje:shake: Quote
BBeta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ja też wole dogo, ale jak na razie wszystko działa dobrze no może poza tym, że edycja postów zniknęła Przykro mi z powodu kolana, ale na pewno będzie wszystko ok, nie martw się :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Cześć dziewuchy! :loveu: Dogomania jak widać ma się bardzo dobrze, u mnie burza za oknem, a tu wszystko pięknie chodzi - żadna psia kość :p Byłam dzisiaj u lekarza, dowiedziałam się, że na te stawy mam pić wcześniej przepisane leki (ANTHRYL bodajże, 80 zł za 40 okropnych w smaku saszetek do codziennego picia :shake: ), jak skończy mi się paczka, to kupować jakieś inne już bez recepty. Z rzepką nic mi robić nie będzie, jak mnie nie boli cały czas to nie będzie mnie niepotrzebnie ciąć, bo nie wiadomo czy pomoże :roll: Tak więc w zasadzie wróciłam do punktu wyjścia, kolano mam dalej oszczędzać i pić niedobre saszetki :roll: Fotek dalej nie mam - nie mam weny i okazji :cool3: Quote
Recommended Posts