Eriu Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Hehe, na codzień ze statecznością nie ma nic wspólnego :evil_lol: Tak się właśnie spodziewałam :D. Ale przed szczeniorem to trzeba zaszpanować i pokazać klasę :diabloti:. Quote
Dobcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Hey:) Gizmo tatusiem-jak miło:evil_lol: :loveu: Negro był by wniebowzięty, a szczeniak........ zalizany;) Quote
puchu Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Oba stworki śliczne :loveu: U Ari to różnie bywa. LAbo zwiewa, albo się świetnie bawi. A niedaj boże podejdzie jakiś inny pies, żeb się z maluszkiem przywitać - odrazu leci z zębami :shake: Quote
Shilah Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Witamy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Was Gizmole..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za odwiedzinki w naszej galerii..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zostawiamy tulaska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i merdańce ogonkiem..[/FONT] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Cześć! :) [quote name='"Dobciu"']Hey:smile: Gizmo tatusiem-jak miło:evil_lol: :loveu: Negro był by wniebowzięty, a szczeniak........ zalizany;-) Bo Negro to jest osobliwy przypadek... :cool3: Widzę, że już Jadzia w lepszym humorku - ogromnie się cieszę :) [quote name='"Pianka"']Jaki przesłodki szczeniaczek:loveu: A Gizmo to już nie śliczny? :mad: [quote name='"Shilah"'][FONT=Comic Sans MS]Witamy [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Was Gizmole..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dziękujemy za odwiedzinki w naszej galerii..[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zostawiamy tulaska[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]i merdańce ogonkiem..[/FONT] Śliczny pościk Shilah :) Ja Cię podziwiam za te wszystkie obrazeczki i w ogóle... wygląda to świetnie, ale mi by się nie chciało :P Odwiedzimy Was jeszcze nieraz ;) A to najnowsze fotki... SPACER (nie wiem czemu zdjęcia wychodzą takie zamazane :shake: robię w trybie AUTO, tak jak na poprzednim aparacie i tam wychodziły ładne, a tu takie nie wiadomo co...) DOM Podziwiajcie ;) Quote
Dobcia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Śliczny uśmiech:loveu: Co masz dla mnie, no co??? Daj mi! Proszę! Patrz jak ładnie patrze:cool3: Quote
goldenka245 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hej!:loveu: Ale śliczne zdjęcie:loveu::loveu: Wogóle, to strasznie dawno u Was nie byłam:oops: Quote
Guffi Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A co to za kangur:crazyeye:? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 [quote name='Dobcia']Śliczny uśmiech:loveu: Co masz dla mnie, no co??? Daj mi! Proszę! Patrz jak ładnie patrze:cool3: Tym razem największym pragnieniem okazał się patyczek ;) Ale na temat proszących min Gizmo, Ty sama już sporo wiesz :evil_lol: [quote name='goldenka245']Hej!:loveu: Ale śliczne zdjęcie:loveu::loveu: Wogóle, to strasznie dawno u Was nie byłam:oops: Dziękuję :) A nieobecność wybaczam, bo mnie też dawno u Was nie było :oops: Ale nadrabiam, nadrabiam ;) [quote name='Guffi']A co to za kangur:crazyeye:? Ciii.... Ty się lepiej schowaj, bo jak Gizmo to przeczyta... to bój się Boga! :evil_lol: Dzisiaj chwytałam troszkę słońca nad rzeką korzystając z tych pięknych 4 dni wolnego :loveu: Ale niestety z Żywca przywiało do nas 2 burze :angryy: I trzeba będzie zrobić jutro powtórkę i w końcu się opalić - tyle, że TZ wyciąga mnie do Brennej na rowerze, a to aż 50 km! Tak więc trzymajcie kciuki, żebym jakoś się dowlokła jutro wieczorem do domu :cool3: Tymczasem żegnamy się z Wami Klikacze! Quote
Dobcia Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Mam niby coś wiedzieć o proszących minach tego przystojniaka?:cool3: Nic a nic sobie nie przypominam:evil_lol: Phi, tylko mi nie "z Żywca" z tą burzą! Tutaj są sami dobrzy ludzie, tu burze się nie robią... to wszystko przyszło z Węgierskiej Górki:razz: Musisz być dzielna! w razie czego winę za ociąganie zrzuc na rower:cool3: Quote
goldenka245 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Dziękuję :) A nieobecność wybaczam, bo mnie też dawno u Was nie było :oops: Ale nadrabiam, nadrabiam ;) Hej! :) A nie lepiej na rowerkach do porąbki?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Dobcia']Mam niby coś wiedzieć o proszących minach tego przystojniaka?:cool3: Nic a nic sobie nie przypominam:evil_lol: Phi, tylko mi nie "z Żywca" z tą burzą! Tutaj są sami dobrzy ludzie, tu burze się nie robią... to wszystko przyszło z Węgierskiej Górki:razz: Musisz być dzielna! w razie czego winę za ociąganie zrzuc na rower:cool3: Jadziu, a teraz sobie przypominasz? :evil_lol: A co do tej burzy to jestem skłonna przyjąć wersję Węgierskiej Górki... przynajmniej na razie nie ma tu nikogo z tego miasta, który mógłby się buntować :p [quote name='goldenka245']Hej! :) A nie lepiej na rowerkach do porąbki?:cool3: Tyle, że w Brennej rzeczka czeka i ukojenie po tej małej 'przejażdżce' :roll: Ale kto wie, może i w Porąbce kiedyś nas przywitacie? :razz: Ja uciekam - życzcie mi szczęścia :D Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oooo! Mój stolik:evil_lol: Tylko co to za mordzinka się tam wyłożyła, hmmm:hmmmm::evil_lol: Hey:multi: I jak? Są zakwasy po wyprawie?:cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 [quote name='Pianka'] jaki słodki:loveu: Słodki, słodki... ale czemu tylko jak coś chce? :roll: [quote name='Dobcia']Oooo! Mój stolik:evil_lol: Tylko co to za mordzinka się tam wyłożyła, hmmm:hmmmm::evil_lol: Hey:multi: I jak? Są zakwasy po wyprawie?:cool3: Jak to co? Leży :eviltong: Nie uwierzysz, ale żyję :) Przejechałam! :multi: Do Górek Wlk.było jeszcze w porządku, woda lodowata, ale jaka przyjemna po godzinnej jeździe w upale :loveu: Tylko TZcikowi się telefon zalał :placz: Spowrotem większość wielkich górek pokonywałam na nogach obok roweru, bo wysiadło mi kolano, ale poza bólem tyłka na razie się trzymam :evil_lol: [quote name='Paulina_mickey']Witam:D:D:D:D Witaj Paulinko, dawno Cię tu nie było :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 I jeszcze dzikie różyczki zerwane na środowym spacerku :) Na zdjęciu te dwie mniejsze jeszcze nierozwinięte, teraz są takie duże jak ta obfocona... piękne, a jak pachną... :loveu: Z flashem I bez I trochę domowego Gizmulca: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] ojeja jeja :shake: biedny znudzony piesek:shake: oć do cioci Ewy:loveu: oć juz ciocia sie z toba pobawi :diabloti: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 To świetnie, że wypad się udał:multi: Choć musiało być Wam naprawde gorąco, skoro skoczyliście do wody jak staliście:evil_lol: Biedny telefon:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jak on ładnie patrzy, z jaką uwagą;):loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 evaxon napisał(a):ojeja jeja :shake: biedny znudzony piesek:shake: oć do cioci Ewy:loveu: oć juz ciocia sie z toba pobawi :diabloti: :evil_lol: Nie idź! Ciocia tam z nożem i patelnią na Ciebie czeka! :razz: Dobcia napisał(a):To świetnie, że wypad się udał:multi: Choć musiało być Wam naprawde gorąco, skoro skoczyliście do wody jak staliście:evil_lol: Biedny telefon:evil_lol: Przynajmniej pozbył się resztek kurzu i różnych syfów, które zdążyły się do niego przyczepić :roll: Mam parę fotek z dzisiejszego spaceru, ale wybaczcie... nie chce mi się ich ściągać z aparatu :eviltong: Będą jutro :p Quote
wiq Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 czyzby był to konkurs na miss mokrego podkoszulka?:evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 mokrego podszerstka :evil_lol: Gizmuś :loveu: Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Nie idź! Ciocia tam z nożem i patelnią na Ciebie czeka! :razz: :siara: nie patelnia.. piecyk juz cieplusi czeka:diabloti: Quote
Recommended Posts