Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Eriu" napisał(a):
To była wtedy Przedmama Muminka. No wiesz co, żeby takich rzeczy nie wiedzieć :shake: ;-).

Przepraszam! Obiecuję się poprawić!
Swoją drogą ciekawa koncepcja :cool3:

"B@$!@" napisał(a):
Hej! :multi:
jejku...jak tak patrze na Gizmusia :loveu: to już sie nie moge doczekać kolejnego spacerku :multi::loveu::loveu:

Cześć Basiu! :multi:
My też, my też! :loveu:

"wiq" napisał(a):
ołje, teraz będzie wysyp fotek:cool3:

Nie chwal dnia przed zachodem słońca... :razz: Ale postaram się, I promise ;) Tylko nie mogę dotrzeć do ustawień przydatnych przy robieniu fotek w ruchu i wychodzą same zamazane... ale dajcie trochę czasu ;)

Dzisiaj byłam w kinie na 'Piratach z Karaibów' - Suuuper :evil_lol: Tylko zdecydowanie za długo - przez te 3 godziny myślałam, że kręgosłup wygnie mi się w drugą stronę :roll:

Posted

Heloł :)

Mówisz ze fajny film ? Moja prawie 10 letnia córcia chce na niego iść do kina, więc się zapytuje czy nie jest za małą? i czy straszny ten film jest?
Bo jak tak to ją nie wezmę i tyle :)

Posted

[quote name='bonita']Heloł :)

Mówisz ze fajny film ? Moja prawie 10 letnia córcia chce na niego iść do kina, więc się zapytuje czy nie jest za małą? i czy straszny ten film jest?
Bo jak tak to ją nie wezmę i tyle :)

Cześć, cześć :)
A córcia widziała poprzednie części? Bo to też bardzo istotne, bez tego ciężko sie zorientować o co chodzi. Czy straszny jest... sama nie wiem... Dużo akcji, bitew między okrętami, troszkę do Władcy Pierścieni (proszę wszystkich fanów o wybaczenie) podobne, jest też moment gdzie widać prawdziwe bijące serce w rękach Jacka Sparrowa, czy trochę krwi przelanej podczas bitew, ale horrorem filmu nazwać nie można :)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Przepraszam! Obiecuję się poprawić!
Swoją drogą ciekawa koncepcja :cool3:

No, ja myślę. Jeśli chcesz wersję nazwy bardziej naukową to może być pre-mama.

Dzisiaj byłam w kinie na 'Piratach z Karaibów' - Suuuper :evil_lol: Tylko zdecydowanie za długo - przez te 3 godziny myślałam, że kręgosłup wygnie mi się w drugą stronę :roll:

Johny Depp... Mmmmm ;). Może też sobie obejrzę. Ja jestem ciekawa tego "Malowanego welonu" Z Edwardem Nortonem :loveu:. Też teraz leci w kinach chyba.

Posted

Cześć dziewuchy!

"Eriu" napisał(a):
Johny Depp... Mmmmm ;-)

Widzę, że nie tylko ja tak reaguję na to nazwisko... :loveu:
A filmu, o którym wspominałaś niestety nie widziałam.

Piszę ponieważ chciałam Was poinformować, że za 2 godziny wyjeżdżam na spotkanie młodzieży chrześcijańskiej do Lednicy :) Pragnę wspomnieć też, że najprawdopodobniej uda mi się spotkać z Dogomaniaczką Bonsai, więc będzie co opowiadać ;)

Zdjęć na razie nie ma, obiecuję je na początku przyszłego tygodnia.

Życzę wszystkim miłego i obfoconego weekendu ;) Buziaki!

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć, cześć :)
A córcia widziała poprzednie części? Bo to też bardzo istotne, bez tego ciężko sie zorientować o co chodzi. Czy straszny jest... sama nie wiem... Dużo akcji, bitew między okrętami, troszkę do Władcy Pierścieni (proszę wszystkich fanów o wybaczenie) podobne, jest też moment gdzie widać prawdziwe bijące serce w rękach Jacka Sparrowa, czy trochę krwi przelanej podczas bitew, ale horrorem filmu nazwać nie można :)

Oglądała poprzednie części:cool3: i Jej się podobały :D , bijące serce z 2 części nie zrobiło na niej dużego wrażenia:cool3:, największe wrażenie zrobił wisiorek z palców:evil_lol: i ich obgryzanie, bllllllllllllleeeeeeeeee...

To ją chyba wezmę :D, ale czy wytrzyma w kinie 3 h:p, no nie wiem:p

Pozdrowionka :)

Posted

Bonita i jak, byłyście w kinie? :)

"Dobcia" napisał(a):
Miłego spotkania!:lol:
I wracaj do nas szybko, chętnie poczytam jak było; to musi być fajna rzecz, takie spotkanie młodzieży;-)

Właśnie wróciłam ;)
Było cudownie - warto było zaliczyć dwie nieprzespane noce, spędzone w ciasnym autokarze, jadącym przez 8 godzin, aby doświadczyć tego wszystkiego. Najlepsze było to, że w całej Polsce było brzydko, były burze, ulewy... a u nas z początku była lampa, tak, że jestem cała spalone, a później wprawdzie było zimno, ale zaczęło kropić 5 min po tym, jak wsiedliśmy do powrotnego autobusu :) Tańce, śpiewy, modlitwa... I to jeszcze wykonane przez młodzież, paredziesiąt tysięcy młodzieży! Cudowne uczucie :) I główna atrakcja, przejcie przez bramę 3 tysiąclecia - ogromną lednicką rybę :) Towarzystwo świetne, ksiądz jeszcze lepszy... trudno opisać, lepiej tam po prostu być :)

Mam zdjęcie poranne rybki, gdzie jeszcze nie było większości ludzi, choć i tak najlepiej wygląda w nocy, kiedy jest podświetlona:

Z Oleńką-Bonsai spotkałyśmy się tylko na chwilkę, bo czas nie pozwalał na dłużej... ale zostałyśmy uwiecznione na zdjęciu ;) Może jak Ola się tu zjawi to wstawi... ;)

Gizmo jak to Gizmo - śpi właśnie :p Zresztą dzisiejsza pogoda zachęca tylko do tego zajęcia :shake:

Posted

"evaxon" napisał(a):
:cool3: hejka:multi:

Cześć Ewuś! :loveu:

"Pianka" napisał(a):
Ale sie wysiliłaś jednym zdjęciem:razz:

"haska_12" napisał(a):
No nie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Wy to tylko narzekać potraficie :eviltong: Zdjęcie obecnie mam tylko jedno, bo swojej cyfrówki pomiędzy taki tłum ludzi brać nie chciałam(jakbym zgubiła taki świeży aparat to bym się chyba pochlastała). Rybkę robiłam komórką. W środę zobaczę sie z księdzem i jak go wyproszę o zdjęcia to obiecuję, że coś tu wstawię ;)

W ogóle napisała do mnie dzisiaj dziewczyna z Bielska, zainteresowana Łateczką :multi: Trzymajcie kciuki!

A zaraz ściągnę na komputer zdjęcia z dzisiejszego spacerku z nowym kolegą Gizmo... :roll:

Posted

chihuahua napisał(a):
Czesc Nietoperzu!!!!

Cześć, cześć! Kogo ja tu widzę! :multi::multi: :multi:

:: FiGa :: napisał(a):
Witajcie :multi: Rybka swietna, ale ja bym też chętnie pooglądała Gizma :razz: Da się coś zrobić? :evil_lol:

Pewnie, że się da ;) Już miałam wczoraj wstawić, ale zupełnie wyleciało mi to z głowy.

Tak więc... ;)

Wczoraj odbyliśmy spacer z nowym kolegą Gizmo - Szarikiem. Szarik jest 2miesiecznym ONkiem długowłosym mojej koleżanki :) Szczeniak jest przesłodki :) Gizmo jak to na dorosłego, mężnego psa przystało... boi się go :evil_lol: Mały go zaczepia, szuka sutków(tęskni za mamą jeszcze), a Gizmuś uszka stulone i jak najdalej od małego natręta :p Póki maluch nie urośnie, zamierzamy powielać spacery ;)

W spacerze, poza ukrytymi właścicielkami brali udział:

Szarik Obieżyświat

I Gizmuś w roli przybranego tatusia ^^

Zapoznanie

Gizmo robiąc za przewodnika, rozpoczyna Szarikowi przedstawiać świat. Mały jest zafascynowany.

Jestem mały, więc mam krótkie nóżki i czasem nie nadążam...

Ale przybrany tatuś zawsze czeka :)

To na tyle, żegnam miłe Panie odwiedzające galerię :)

Posted

O, jakie zgodne chłopaki :D Szarik przekochany, a Gizmo jaki stateczny. Chyba sie poczuwał, żeby grać odpowiedzialnego przewodnika :).

Posted

Eriu napisał(a):
O, jakie zgodne chłopaki :D Szarik przekochany, a Gizmo jaki stateczny. Chyba sie poczuwał, żeby grać odpowiedzialnego przewodnika :).

Hehe, na codzień ze statecznością nie ma nic wspólnego :evil_lol:

wiq napisał(a):
Dzielny Gizmo;)
Moje suki uważają, że szczeniaki są ohydne i należy się od nich trzymać z dala:evil_lol:

A Gizmo w zasadzie nie wie co to jest... Skacze to to koło niego, zrobić mu nic nie wypada... tylko uciekać :p

Cóż za pogoda, po spacerze byłam mokra aż po kolana... ja chce lato! :placz: