Dobcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No jasne, że chce! ale nie jestem zachłanna:eviltong: wystarczą mi 2:p Gizmunio na pewno nie chciał... a może po prostu nie lubi białego koloru? Może zbyt jarzący dla niego?:p Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hodujesz patyczaki ?? Moja koleżanka kiedyś miała. Zawsze mnie zastanawiało co ludzie w nich widzą :eviltong: Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 haha nie sciemniaj ze masz patyczaki:evil_lol: w roli scisłosci patyczaki zyja a twoje patyki pewnie nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :scared: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kamciu, tak wygląda patyczak: (dla pewności, to głowa jest na dole, tzn. głowa z czułkami i dwoma nogami :razz:) - to jest akurat zielony patyczak, moje są brązowe i mają ok. 2cm(narazie :diabloti:) [quote name='"Dobcia"'] Gizmunio na pewno nie chciał... a może po prostu nie lubi białego koloru? Może zbyt jarzący dla niego?:p Masz rację... Chyba wypadałoby go teraz przeprosić :roll: :p [quote name='"BBeta"']Hodujesz patyczaki ?? Moja koleżanka kiedyś miała. Zawsze mnie zastanawiało co ludzie w nich widzą :eviltong: Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3: Chyba zmienię temat z psiej, na patyczakowatą galerię, bo tu taki gorący temat się rozwinął ;) Ja też nie lubię robali, ale patyczaki są bajeranckie ;) I rapują jak się muzykę włączy :cool1: [quote name='"evaxon"']haha nie sciemniaj ze masz patyczaki:evil_lol: w roli scisłosci patyczaki zyja a twoje patyki pewnie nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :scared: A w twarzyczkę chcesz? :mad: :diabloti: Zamilcz podła kobieto! Ja tu staram się dobre wrażenie zrobić, a Ty co? Psujesz wszystko! :evil_lol: Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chyba zmienię temat z psiej, na patyczakowatą galerię, bo tu taki gorący temat się rozwinął ;) Ja też nie lubię robali, ale patyczaki są bajeranckie ;) I rapują jak się muzykę włączy :cool1: A trudno się je hoduje ?? :cool3: Potrzebują jakiś specjalnych warunków ?? I czym się żywią :cool3::cool3: Quote
e.v.a Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): A w twarzyczkę chcesz? :mad: :diabloti: Zamilcz podła kobieto! Ja tu staram się dobre wrażenie zrobić, a Ty co? Psujesz wszystko! :evil_lol: :siara: co złego to nie ja:evil_lol: :siara: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Łaaa Gizmuś :iloveyou: A patyczaki są cool :D:D:D strasznie mi sie podobaja ale nie chciałabym mieć... nie wiem ale nie lubie zwierzakow ktorych nie da sie pogłaskać i potarmosić :D a samo patrzenie mi nie wsytarcza. Patyczaki i rybki odpadają :) Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Łaaa Gizmuś :iloveyou: A patyczaki są cool :D:D:D strasznie mi sie podobaja ale nie chciałabym mieć... nie wiem ale nie lubie zwierzakow ktorych nie da sie pogłaskać i potarmosić :D a samo patrzenie mi nie wsytarcza. Patyczaki i rybki odpadają :) mówisz Edytka że jak sie nie da wycalowac i wykochać to sie nie liczy:diabloti: znam to skądś:evil_lol: ale ja mam i paytczaki i rybki i psa i królika i chomika aaaa i jeszcze żółwie i stwierdzam że najleprzy jest...oczywiście pies, potem chomik:diabloti: a jak chcesz to dam Ci patyczaka, mam ich ze dwadzieścia:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):mówisz Edytka że jak sie nie da wycalowac i wykochać to sie nie liczy:diabloti: znam to skądś:evil_lol: ale ja mam i paytczaki i rybki i psa i królika i chomika aaaa i jeszcze żółwie i stwierdzam że najleprzy jest...oczywiście pies, potem chomik:diabloti: a jak chcesz to dam Ci patyczaka, mam ich ze dwadzieścia:evil_lol: Niee dziękuje :D wole futerkowe zwierzaki :D:D a swoja droga mam zamówionego kotka... tylko ze cała familia jest przeciwko... ale moja ciotka juz zapowiedziała że jest dla mnie hehe :D gdzieś koło srody bed e miała jego fotki :D Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Niee dziękuje :D wole futerkowe zwierzaki :D:D a swoja droga mam zamówionego kotka... tylko ze cała familia jest przeciwko... ale moja ciotka juz zapowiedziała że jest dla mnie hehe :D gdzieś koło srody bed e miała jego fotki :D to ja poprosze foteczke koteczka do swojej galerii:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 BBeta napisał(a): Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3:Ja też nie :eviltong: W szkole mielismy kilka takich patyczaków :cool3: Ja dawałam im jeść, ale dotknąc się nie odważyłam, sprawiają wrażenie bardzo kruchych :niewiem: Quote
Ewa&kumpel Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czytam te wszystkie Wasze wypowiedzi(bitwy :cool3:) i naprawdę jest mi bardzo, bardzo, bardzo miło, że pomimo mojej nieobecności przychodzicie, piszecie - JESTEŚCIE! :) A więc nie zapomnieliśmy o Was - co to to nie! Ale siadła zupełnie cyfrówka, zdjęć od lutego nie mam żadnych, a w przyszłym tygodniu czekają mnie testy :( Ale znów mnie ciągnie do DGM, więc myślę, że będę odwiedzać Wasze galerie i komentować, choć nie tak często jak kiedyś... A jak ktoś ufunduje mi aparat to i może jakieś zdjęcia będę :eviltong: Pozdrawiam gorąco, a Gizmo podaje łapę! :) Super, że wróciliście. To prawda, dogo uzależnia i trudno bez niego funkcjonowac... Quote
puchu Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Patyczaki jakoś mnie nigdy nie ciągneły, ale taka modliszka... :evil_lol: Aktualnie kombinuje sprowadzenie szczurka, tudzież zbiórka na szkotnika Quote
Anecioreczek Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 puchu,ale rodowodowy ciurek?:> czy takie z zoologa.. osobiście polecam z papierami;) Dłużej żyja i są owiele mniej chorowite ;D Quote
puchu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 myślałam o jakimś białasku uratowanym z laboratorium Quote
Ewa&kumpel Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Gizmo jak zwykle dostojny. Natomiast kwestia patyczaków - no cóż, nie jest to chyba popularne zainteresowanie, ale bardzo interesujące się wydaje... Quote
Anecioreczek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 puchu napisał(a):myślałam o jakimś białasku uratowanym z laboratorium świetny Pomysł! wejdź sobie na alooszczura Tam jest Takich ciurków pełno!:cool3: Quote
puchu Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Tylko najpierw musze wymyślić gdzie klatke postawić i dowiedzieć się gdzie na studia się dostane. A potem będę straszyć babcie w autobusach szczurosławem na ramieniu :loveu: :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Ale się dziewczyny rozgadałyście :) Ja też wolę futerkowe zwierzęta, w końcu mam w domu psa i dwie koszatniczki... :) Ale patyczaki to takie nietypowe odstępstwo od codzienności więc są ok :) Co do szczurków Puchu, to świetny pomysł! Jak dobrze, że są jeszcze ludzie o takich dobrych zamiarach jak Ty! :* Mam nadzieję, że w końcu taki biedak u Ciebie wyląduje :) Ja za to upatrzyłam sobie w schronisku śliczną suczkę, małego wzrostu, szarobura, na pozór przeciętna, ale jest w niej tyle radości życia... ale raczej jej przeprowadzka do mnie pozostanie tylko w sferze marzeń :shake: Ale za to, gdy dostanę się na studia do Krk zamierzam przygarnąć ze schroniska jakiegoś kociego biedaka do towarzystwa :) Już jestem po testach, humanistyczny poszedł mi dobrze(jak to humanistce :cool3: ), ale mat.-przyr. traaaagedia :angryy: ok 37-39/50 pkt :| Najważniejsze, że już po, mogłam nadrobić stracony czas z Gizmo... I nareszcie się wyspać, bez naukowych koszmarów! Pozdrawiam Was Kochane dziewczyny :) Quote
puchu Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo;5131331Co do szczurkó[I napisał(a):w Puchu, to świetny pomysł! Jak dobrze, że są jeszcze ludzie o takich dobrych zamiarach jak Ty! :* Mam nadzieję, że w końcu taki biedak u Ciebie wyląduje :) :oops: Ja za to upatrzyłam sobie w schronisku śliczną suczkę, małego wzrostu, szarobura, na pozór przeciętna, ale jest w niej tyle radości życia... ale raczej jej przeprowadzka do mnie pozostanie tylko w sferze marzeń :shake: Ale za to, gdy dostanę się na studia do Krk zamierzam przygarnąć ze schroniska jakiegoś kociego biedaka do towarzystwa :)Jka wyjade z Wawy tdzież zpPolski na studia to pewnie też przygarne jakąś bide sze schronu. Z tym, że wole psy ;) I oczywiście wymarzony szczurek :loveu: Już jestem po testach, humanistyczny poszedł mi dobrze(jak to humanistce :cool3: ), ale mat.-przyr. traaaagedia :angryy: ok 37-39/50 pkt :| Nie było tak źle. A pewnie lepiej niż Ci się wydaje :) przed egzaminem twierdziła, że więcej ak 40 punktów (przy najśmielszych założeniach) mieć nie będę, a miałam 43 :) Quote
Pianka Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 ok 37-39/50 pkt Według mnie dobrze. Ja miałam 36. Dostałam się do jednej ze szkół do których trudno się dostac. Teraz to musze tylko przez te głupie matury przejść. A jutro juz zakończenie roku:eviltong: Śpiochy:evil_lol: Quote
Recommended Posts