Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jasne, że chce! ale nie jestem zachłanna:eviltong: wystarczą mi 2:p

Gizmunio na pewno nie chciał... a może po prostu nie lubi białego koloru? Może zbyt jarzący dla niego?:p

Posted

Hodujesz patyczaki ?? Moja koleżanka kiedyś miała. Zawsze mnie zastanawiało co ludzie w nich widzą :eviltong: Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3:

Posted

haha nie sciemniaj ze masz patyczaki:evil_lol: w roli scisłosci patyczaki zyja a twoje patyki pewnie nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :scared:

Posted

Kamciu, tak wygląda patyczak:

(dla pewności, to głowa jest na dole, tzn. głowa z czułkami i dwoma nogami :razz:) - to jest akurat zielony patyczak, moje są brązowe i mają ok. 2cm(narazie :diabloti:)

[quote name='"Dobcia"'] Gizmunio na pewno nie chciał... a może po prostu nie lubi białego koloru? Może zbyt jarzący dla niego?:p

Masz rację... Chyba wypadałoby go teraz przeprosić :roll: :p

[quote name='"BBeta"']Hodujesz patyczaki ?? Moja koleżanka kiedyś miała. Zawsze mnie zastanawiało co ludzie w nich widzą :eviltong: Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3:

Chyba zmienię temat z psiej, na patyczakowatą galerię, bo tu taki gorący temat się rozwinął ;) Ja też nie lubię robali, ale patyczaki są bajeranckie ;) I rapują jak się muzykę włączy :cool1:

[quote name='"evaxon"']haha nie sciemniaj ze masz patyczaki:evil_lol: w roli scisłosci patyczaki zyja a twoje patyki pewnie nie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :megagrin: :scared:

A w twarzyczkę chcesz? :mad: :diabloti: Zamilcz podła kobieto! Ja tu staram się dobre wrażenie zrobić, a Ty co? Psujesz wszystko! :evil_lol:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Chyba zmienię temat z psiej, na patyczakowatą galerię, bo tu taki gorący temat się rozwinął ;) Ja też nie lubię robali, ale patyczaki są bajeranckie ;) I rapują jak się muzykę włączy :cool1:

A trudno się je hoduje ?? :cool3: Potrzebują jakiś specjalnych warunków ?? I czym się żywią :cool3::cool3:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

A w twarzyczkę chcesz? :mad: :diabloti: Zamilcz podła kobieto! Ja tu staram się dobre wrażenie zrobić, a Ty co? Psujesz wszystko! :evil_lol:

:siara: co złego to nie ja:evil_lol: :siara:

Posted

Łaaa Gizmuś :iloveyou:
A patyczaki są cool :D:D:D strasznie mi sie podobaja ale nie chciałabym mieć... nie wiem ale nie lubie zwierzakow ktorych nie da sie pogłaskać i potarmosić :D a samo patrzenie mi nie wsytarcza. Patyczaki i rybki odpadają :)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Łaaa Gizmuś :iloveyou:
A patyczaki są cool :D:D:D strasznie mi sie podobaja ale nie chciałabym mieć... nie wiem ale nie lubie zwierzakow ktorych nie da sie pogłaskać i potarmosić :D a samo patrzenie mi nie wsytarcza. Patyczaki i rybki odpadają :)

mówisz Edytka że jak sie nie da wycalowac i wykochać to sie nie liczy:diabloti:
znam to skądś:evil_lol:
ale ja mam i paytczaki i rybki i psa i królika i chomika aaaa i jeszcze żółwie i stwierdzam że najleprzy jest...oczywiście pies, potem chomik:diabloti:
a jak chcesz to dam Ci patyczaka, mam ich ze dwadzieścia:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
mówisz Edytka że jak sie nie da wycalowac i wykochać to sie nie liczy:diabloti:
znam to skądś:evil_lol:
ale ja mam i paytczaki i rybki i psa i królika i chomika aaaa i jeszcze żółwie i stwierdzam że najleprzy jest...oczywiście pies, potem chomik:diabloti:
a jak chcesz to dam Ci patyczaka, mam ich ze dwadzieścia:evil_lol:

Niee dziękuje :D
wole futerkowe zwierzaki :D:D
a swoja droga mam zamówionego kotka... tylko ze cała familia jest przeciwko... ale moja ciotka juz zapowiedziała że jest dla mnie hehe :D
gdzieś koło srody bed e miała jego fotki :D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Niee dziękuje :D
wole futerkowe zwierzaki :D:D
a swoja droga mam zamówionego kotka... tylko ze cała familia jest przeciwko... ale moja ciotka juz zapowiedziała że jest dla mnie hehe :D
gdzieś koło srody bed e miała jego fotki :D

to ja poprosze foteczke koteczka do swojej galerii:diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
Ja ogólnie nie lubie zwierzątek, które mają więcej niż 2 pary nóżek :cool3:
Ja też nie :eviltong:

W szkole mielismy kilka takich patyczaków :cool3: Ja dawałam im jeść, ale dotknąc się nie odważyłam, sprawiają wrażenie bardzo kruchych :niewiem:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Czytam te wszystkie Wasze wypowiedzi(bitwy :cool3:) i naprawdę jest mi bardzo, bardzo, bardzo miło, że pomimo mojej nieobecności przychodzicie, piszecie - JESTEŚCIE! :)

A więc nie zapomnieliśmy o Was - co to to nie! Ale siadła zupełnie cyfrówka, zdjęć od lutego nie mam żadnych, a w przyszłym tygodniu czekają mnie testy :(

Ale znów mnie ciągnie do DGM, więc myślę, że będę odwiedzać Wasze galerie i komentować, choć nie tak często jak kiedyś...

A jak ktoś ufunduje mi aparat to i może jakieś zdjęcia będę :eviltong:

Pozdrawiam gorąco, a Gizmo podaje łapę! :)

Super, że wróciliście. To prawda, dogo uzależnia i trudno bez niego funkcjonowac...

Posted

Patyczaki jakoś mnie nigdy nie ciągneły, ale taka modliszka... :evil_lol:
Aktualnie kombinuje sprowadzenie szczurka, tudzież zbiórka na szkotnika

Posted

Tylko najpierw musze wymyślić gdzie klatke postawić i dowiedzieć się gdzie na studia się dostane. A potem będę straszyć babcie w autobusach szczurosławem na ramieniu :loveu: :evil_lol:

Posted

Ale się dziewczyny rozgadałyście :)
Ja też wolę futerkowe zwierzęta, w końcu mam w domu psa i dwie koszatniczki... :) Ale patyczaki to takie nietypowe odstępstwo od codzienności więc są ok :)

Co do szczurków Puchu, to świetny pomysł! Jak dobrze, że są jeszcze ludzie o takich dobrych zamiarach jak Ty! :* Mam nadzieję, że w końcu taki biedak u Ciebie wyląduje :)

Ja za to upatrzyłam sobie w schronisku śliczną suczkę, małego wzrostu, szarobura, na pozór przeciętna, ale jest w niej tyle radości życia... ale raczej jej przeprowadzka do mnie pozostanie tylko w sferze marzeń :shake:

Ale za to, gdy dostanę się na studia do Krk zamierzam przygarnąć ze schroniska jakiegoś kociego biedaka do towarzystwa :)

Już jestem po testach, humanistyczny poszedł mi dobrze(jak to humanistce :cool3: ), ale mat.-przyr. traaaagedia :angryy: ok 37-39/50 pkt :|

Najważniejsze, że już po, mogłam nadrobić stracony czas z Gizmo...

I nareszcie się wyspać, bez naukowych koszmarów!

Pozdrawiam Was Kochane dziewczyny :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo;5131331Co do szczurkó[I napisał(a):
w Puchu, to świetny pomysł! Jak dobrze, że są jeszcze ludzie o takich dobrych zamiarach jak Ty! :* Mam nadzieję, że w końcu taki biedak u Ciebie wyląduje :)
:oops:
Ja za to upatrzyłam sobie w schronisku śliczną suczkę, małego wzrostu, szarobura, na pozór przeciętna, ale jest w niej tyle radości życia... ale raczej jej przeprowadzka do mnie pozostanie tylko w sferze marzeń :shake:

Ale za to, gdy dostanę się na studia do Krk zamierzam przygarnąć ze schroniska jakiegoś kociego biedaka do towarzystwa :)
Jka wyjade z Wawy tdzież zpPolski na studia to pewnie też przygarne jakąś bide sze schronu. Z tym, że wole psy ;) I oczywiście wymarzony szczurek :loveu:
Już jestem po testach, humanistyczny poszedł mi dobrze(jak to humanistce :cool3: ), ale mat.-przyr. traaaagedia :angryy: ok 37-39/50 pkt :|
Nie było tak źle. A pewnie lepiej niż Ci się wydaje :) przed egzaminem twierdziła, że więcej ak 40 punktów (przy najśmielszych założeniach) mieć nie będę, a miałam 43 :)

Posted

ok 37-39/50 pkt

Według mnie dobrze. Ja miałam 36. Dostałam się do jednej ze szkół do których trudno się dostac.
Teraz to musze tylko przez te głupie matury przejść. A jutro juz zakończenie roku:eviltong:

Śpiochy:evil_lol: