Pianka Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Nie wiem czy powinnam i tak Justyna tutaj nie zagląda. Ale jakby co.... Justyna wszystkiego najlepszego:new-bday: :BIG: Quote
Pianka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Po raz kolejny sama do siebie złoże życzenia, no trudno... Z okazji nadchodzących świąt.... Nie lubię jajek, więc jak mi ktoś życzy, żeby w tym roku były smaczne, to tak jakby mi życzyły, żeby na moim stole stał się cud kulinarny. Nie cierpię też chodzić w mokrym ubraniu, więc jak mi ktoś życzy "mokrego dyngusa", to ja sobie serdecznie wypraszam. Dlatego nie będę Ci życzyła ani jednego, ani drugiego, ale... Wesołego królika, co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego i w ogóle -wszystkiego kurde najlepszego! Pianka&Dianka Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Czytam te wszystkie Wasze wypowiedzi(bitwy :cool3:) i naprawdę jest mi bardzo, bardzo, bardzo miło, że pomimo mojej nieobecności przychodzicie, piszecie - JESTEŚCIE! :) A więc nie zapomnieliśmy o Was - co to to nie! Ale siadła zupełnie cyfrówka, zdjęć od lutego nie mam żadnych, a w przyszłym tygodniu czekają mnie testy :( Ale znów mnie ciągnie do DGM, więc myślę, że będę odwiedzać Wasze galerie i komentować, choć nie tak często jak kiedyś... A jak ktoś ufunduje mi aparat to i może jakieś zdjęcia będę :eviltong: Pozdrawiam gorąco, a Gizmo podaje łapę! :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Noo kochana super Cie widzieć :buzi: pożyczyłabym Ci aparata bo mam jakiś jeszcze :):) Hihi narazie musimy zadwolić się archiwalnymi fotkami. A Tobie życze 100 pun któw na teście :):):)) Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Justa :multi: Jak to miło że sobie o nas przypomniałaś :mad: :eviltong: Witaj z powrotem :multi: Quote
wiq Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 heja! rozumiemy, że nie masz teraz czasu na dogo.. ale przyjdą wakacje;) 3mam kciuki za test,mój brat też pisze;) (też? gimnazjalny?) Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Witaj Justynko znów na dogo!:loveu: Życzę powodzenia na testach! Na pewno sobie poradzisz;) Wyściskaj ode mnie Gizmunia:loveu: Quote
basia bonnie Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 łaaaaał! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Moja Justa i Gizmuń powraca! Huraaa! :loveu::loveu: :multi::multi: Suuper! :buzi: muahhh :loveu::evil_lol::multi::multi::multi: P.S. Mam nadzieję, że kolejny spacerek we wakacje dojdzie do skutku :razz::evil_lol::multi::loveu::buzi: Quote
puchu Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 TY ŻYJESZ! :multi: Powodzenia na testach :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='wiq']heja! rozumiemy, że nie masz teraz czasu na dogo.. ale przyjdą wakacje;) 3mam kciuki za test,mój brat też pisze;) (też? gimnazjalny?) Gimnazjalny, gimnazjalny :) a w piątek jeszcze w mojej szkole robią jakąś klasyfikację dot. języka angielskiego :roll: Dziękuję za odwiedzinki i NIE DZIĘKUJĘ za życzenia dot. testów :) Puchu, niestety żyję :eviltong: A to dowód na to, że i Gizmo jeszcze żyje i ma się bardzo dobrze ;) Muszę się też pochwalić, że przez ten czas: -zaczęłam grać na gitarze :) - to już miesiąc ponad ;) -stałam się właścicielką 4 patyczaków - Antosi i 3 Bezimiennych, jestem nimi zafascynowana, tym bardziej, że parę dni temu zrzuciły skórę i są już 2 razy większe! :-o Dziewczyny! Wszystkie jesteście bardzo, bardzo, bardzo KOCHANE!!! :loveu: Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A gdzie to Gizmunio tak czujnie stoi? Czyżby przy lodówce?:cool3: Też miałam patyczka:loveu: Trzy razy zrzuciła malutka skórkę, cieszyłam się, ze tak ładnie rośnie... i niewiem czemu, ale czwartej wylinki nie doczekała...:roll: Aha! Gratuluje nowego hobby;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Dobcia napisał(a):A gdzie to Gizmunio tak czujnie stoi? Czyżby przy lodówce?:cool3: Też miałam patyczka:loveu: Trzy razy zrzuciła malutka skórkę, cieszyłam się, ze tak ładnie rośnie... i niewiem czemu, ale czwartej wylinki nie doczekała...:roll: Aha! Gratuluje nowego hobby;) Przy lodówce? Gizmo? Skądże... :roll: Jak możesz go posądzać o żebranie! :eviltong: Co do Twojej malutkiej, to nie wiadomo, czy smucić się z powodu tego,ze nie stała się dużym patyczakiem, czy cieszyć, że nagle nie złożyła 80 jaj, jak to mają w zwyczaju patyczaki :roll: Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 O nic go nie posadzam:eviltong: Nie mam przecież żadnych podstaw, żeby to robić:evil_lol: Tak mi się tylko, zupełnie niewiem czemu, pomyślało...:p ...chciałam patyczątka... nawet na wszelki wypadek jeszcze przez jakiś czas dbałam o słoik, i roślnke tam posadzoną, gdyby jednak zdążyła złożyć jajeczka...:roll: Ale ty to dopiero będziesz miała przychówek przy 4 samiczkach:cool3: Quote
Pianka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 :multi: :multi: :multi: Powodzenia na teście:p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 NIE DZIĘKUJĘ! :P Witam, witam Ewuniu :) Jadziu, jak będę miała 320 patyczaków, to chcesz jednego(a może od razu...20? :diabloti:) ? Pies został dziś prawie zabity bo dostałam wielgachnym mokrym patykiem prosto w moje białe, świeżo wyprane spodnie... jak ja go kocham :p :p :p Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ja chce patyczaka :multi: . A co to ten patyczak :hmmmm: :evil_lol: Quote
Recommended Posts