Izabela124. Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Spóźnione 100lat dla gryzoni :multi: Ale tu fotkowo :loveu: No i gratuluję zostania ciocią :lol: Quote
agaciaaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hmmm to dziś miał być ten dogo-spacerek? Jak tak to czekam na fotki! :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Paulina_mickey napisał(a):http://i43.tinypic.com/so0f7m.jpg Na tym zdjęciu wygląda jak połączenie szczurka i królisia:diabloti: A co do prawka...To ja nie mam zamiaru zdawać :evil_lol: Nie lubię jeździć autem jako kierowca, wole być wożona. :diabloti: Jak kto woli :) Ja tam wolę być samodzielna ;) Izabela124. napisał(a):Spóźnione 100lat dla gryzoni :multi: Ale tu fotkowo :loveu: No i gratuluję zostania ciocią :lol: Dziękujemy :) No jeszcze, nie ciocią... Dopiero w październiku :evil_lol: agaciaaa napisał(a):Hmmm to dziś miał być ten dogo-spacerek? Jak tak to czekam na fotki! :) Tak, tak - wczoraj był dogospacerek :) Wprawdzie towarzystwo nam się wykruszyło, byliśmy tylko w 4 psy i w połowie rozładował mi się aparat... :oops: Ale jakieś zdjęcia mam, postaram się coś wrzucić dzisiaj po poludniu :) Quote
agaciaaa Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tak, tak - wczoraj był dogospacerek :) Wprawdzie towarzystwo nam się wykruszyło, byliśmy tylko w 4 psy i w połowie rozładował mi się aparat... :oops: Ale jakieś zdjęcia mam, postaram się coś wrzucić dzisiaj po poludniu :) No to czekam z niecierpliwością ;) Quote
anetta Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 We wtorek do malowania, a po malowaniu jak będzie piękny zielony to się pochwalę z pewnością Jakby TŻ śmiał bez koszulki chodzić I krótki i długi rękaw ma i paraduje z godnością Ok :multi: Już się nie mogę doczekać :p No i super! Ja też dumnie paraduję do pracy w krótkim i długim :loveu: Gratuluję ciociu :cool3::cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Oświadczam wszem i wobec, że wyjeżdżam jutro na 4 dni na Słowację, więc pojawię się tu pewnie dopiero w sobotę :) Fotek nie zdążyłam ściągnąć :-( Ale będziecie mieli okazję potęsknić ;) Garbusek jutro wraca od lakiernika, ale jego też zobaczę dopiero w piątek :roll: A w poniedziałek odbiór prawka :loveu: TO miłego tygodnia Kochani! :loveu: Quote
agaciaaa Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Miłego wyjazdu :) To od poniedziałku szalejesz garbuskiem! :lol: Mam nadzieję, że pochwalisz się tu nim ;) Quote
Dobcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 GRATULUJĘ PRAWKA!!!:multi::multi::multi: Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, he he super:lol: Hmmm może ja jeszcze kiedyś spróbuje, i będę mieć szczęście trafić na tego samego cudnego egzaminatora, bo do tej pory poznałam tych... gorszych:evil_lol: Udanego wyjazdu i czekam na spacerowe fotki;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Witajcie :) agaciaaa napisał(a):Miłego wyjazdu :) To od poniedziałku szalejesz garbuskiem! :lol: Mam nadzieję, że pochwalisz się tu nim ;) Pochwalę się, jak tylko wreszcie wybłagam o ładną pogodę, bo w deszczu zdjęcia nie sa najlepszym pomysłem... ;) Dobcia napisał(a):GRATULUJĘ PRAWKA!!!:multi::multi::multi: Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, he he super:lol: Hmmm może ja jeszcze kiedyś spróbuje, i będę mieć szczęście trafić na tego samego cudnego egzaminatora, bo do tej pory poznałam tych... gorszych:evil_lol: Udanego wyjazdu i czekam na spacerowe fotki;) Cześć Jadziu! :) Dziękuję ;) Co do egzaminów w WORDzie to z doświadczenia wiem, że szczęśliwy dzień i godzina to czwartek 10:00 :evil_lol: Moja nieobecność rozpoczęta wyjazdem trochę się przedłużyła ;) Ale to przez to, że dopadły mnie obowiązki ;) Wycieczka do Namestova udana w 100%, bawiliśmy się świetnie, mimo, że przez 3 na 4 dni lał nam deszcz :evil_lol: Tebel zdażyła już pojechać z bratem do Francji, wracają w lipcu :) My za to teraz z TŻ ciągle siedzimy przy garbusie bo tyle z nim roboty :roll: Trzeba wyregulować wolne obroty, naprawic kierunkowskazy, zamontować tylny zderzak, przeczyścić silnik... Ale drogę 25km z Żywca do Bielska już odbyłam :evil_lol: Czuję się jak rajdowiec :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Tekst na poprzedniej stronie ;) A ja wklejam zdjęcia ze spaceru - tylko jedna tura, bo tak jak mówiłam, więcej nie zdążyłam bo padł aparat :) Zresztą Gizmo i tak był bardzo monotonny... :evil_lol: Karmen :loveu: Bonnie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Od tego momentu zaczęło być monotonnie...:diabloti: A Małpa szybko się uczy :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Koniec :) Musze się tez pochwalić, że zaraz pod moim nosem otworzyli centrum kynologiczne z psim przedszkolem, dogoterapią i szkoleniem pozytywnym :) Zamierzam się wybrać z Gizmo w lipcu na takie 6tygodniowe klikanie ;) Quote
agaciaaa Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cześć :) Powodzenia przy garbusku! ;) Nareszcie są fotki, szkoda tylko że tak mało :diabloti: http://i44.tinypic.com/2wmna1i.jpg nie ma to jak kopanie :lol: widzę u Gizmusia nowego Lupinka, bardzo ładnie mu :loveu: podoba mi się ten wzorek :) http://i44.tinypic.com/w2m4hw.jpg śliczności :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cześć :multi: Ale Ci fajnie z tym garbusem:loveu: jak już będzie gotowy to koniecznie pokaż zdjęcia! I wpadnij nim do Porąbki! :cool3::evil_lol: A zdjęcia ze spacerku piękne,bardzo dziękujemy :loveu: Quote
BBeta Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nareszcie fotki ze spaceru :cool3: Szkoda tylko, że tak mało :placz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Cześć :) [quote name='agaciaaa']Cześć :) Powodzenia przy garbusku! ;) Nareszcie są fotki, szkoda tylko że tak mało :diabloti: http://i44.tinypic.com/2wmna1i.jpg nie ma to jak kopanie :lol: widzę u Gizmusia nowego Lupinka, bardzo ładnie mu :loveu: podoba mi się ten wzorek :) http://i44.tinypic.com/w2m4hw.jpg śliczności :loveu: Nie dziękuję ;) Na razie czekamy z TŻtem na trochę wolnego czasu, bo jednak trzeba przy garbusie trochę posiedzieć i pogrzebać... ;) Wiem, że mało - ale to już siła wyższa :diabloti: Ale wyszło słonko, to mam nadzieję, że uda mi się uzupełnić zapasy :) Na zdjęciach słabo tego Lupina widać, w realu jeszcze ładniejszy :) Szarikowa tym razem trafiła w 100% :) Dziękujemy :oops: [quote name='basia bonnie']Cześć :multi: Ale Ci fajnie z tym garbusem:loveu: jak już będzie gotowy to koniecznie pokaż zdjęcia! I wpadnij nim do Porąbki! :cool3::evil_lol: A zdjęcia ze spacerku piękne,bardzo dziękujemy :loveu: Jak znajdziesz mi pracę, która pozwoli mi zarobić na letnie szkolenie klikerowe, Nikona D80 i paliwo do garbusa (10l na 100 km :roll:) to przyjadę :diabloti: A za zdjęcia nie ma co dziękować, Bonnie tylko na dwóch :oops: [quote name='BBeta']Nareszcie fotki ze spaceru :cool3: Szkoda tylko, że tak mało :placz: Więcej pretensji do Szarikowej, ona szalała ze swoim Sonym ;) Mam nadzieję, że następnym razem się pojawicie :) Quote
Paulina_mickey Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Musze się tez pochwalić, że zaraz pod moim nosem otworzyli centrum kynologiczne z psim przedszkolem, dogoterapią i szkoleniem pozytywnym :) Zamierzam się wybrać z Gizmo w lipcu na takie 6tygodniowe klikanie ;) Oooo a co to za centrum? Masz może stronkę? Quote
Izabela124. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cześc hehe Gizmo to taki sam maniak kopania jak Bobik:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 noo fotki super :loveu::loveu::loveu: A gdzie Basia ?:diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Jak znajdziesz mi pracę, która pozwoli mi zarobić na letnie szkolenie klikerowe, Nikona D80 i paliwo do garbusa (10l na 100 km :roll:) to przyjadę :diabloti: A za zdjęcia nie ma co dziękować, Bonnie tylko na dwóch :oops: Hmm, ja taką prace mam! :cool3: alimenty :diabloti: i córunia tatunia :eviltong: oooł nieźle:crazyeye: do porąbki tylko 19km:evil_lol: Quote
Bonsai Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Nikona?! Zdradzasz mnie siostrzyczko! :eviltong: Canona weź, Canona! Obiektywami będziemy się podmieniać. :eviltong: Bo sam aparat to prawie nic, liczą sie obiektywy. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Dobry wieczór :) [quote name='Paulina_mickey']Oooo a co to za centrum? Masz może stronkę? W sumie to znam ich tylko przez stronę internetową, ale od 16 czerwca zaczyna szkolenie jedna grupa i mam zamiar udać się bez psa zobaczyć jak to wszystko wygląda. Ale mailując z Panią, dowiedziałam się, że w ramach szkolenia sa też wyjazdy w góry i ćwiczenia w przeróżnym terenie, także nie będzie nudno :) Strona to 4 Łapki [quote name='Izabela124.']Cześc hehe Gizmo to taki sam maniak kopania jak Bobik:evil_lol: To ta pinczerowata krew :razz: [quote name='Rinuś']noo fotki super :loveu::loveu::loveu: A gdzie Basia ?:diabloti: Np. tu: :p [quote name='basia bonnie']Hmm, ja taką prace mam! :cool3: alimenty :diabloti: i córunia tatunia :eviltong: oooł nieźle:crazyeye: do porąbki tylko 19km:evil_lol: No nie powiem, ciekawą pracę tatuś załatwił :razz: Ja jeszcze nie wiem, co będę robić. [quote name='Bonsai']Nikona?! Zdradzasz mnie siostrzyczko! :eviltong: Canona weź, Canona! Obiektywami będziemy się podmieniać. :eviltong: Bo sam aparat to prawie nic, liczą sie obiektywy. No właśnie ciągle mam wewnętrzne rozdarcie :diabloti: Na razie i tak nie mam pieniedzy, więc nie muszę stanąć przed tym trudnym życiowym wyborem... Będziemy sobie przesyłać obiektywy pocztą? :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Ale dziś upał :) Ciągle dłubiemy z TŻtem przy garbusku - już coraz bliżej pełnej gotowości :) Nowe pokrowce sa tez w trakcie tworzenia, więc zaraz po odpicowaniu samochodu będę go fotografować i chwalić się nim, np.tutaj ;) Wygrzebałam jakąś mieszankę zdjęć z komputera, wiec... have a fun :) To jeszcze z czasów, jak Tebel była :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 W słonku na balkonie... :) I relaks pełną parą :diabloti: Dobranoc :) Quote
agaciaaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Cześć :) http://i41.tinypic.com/2mga54k.jpg dwa zaspane pycholki :loveu: http://i43.tinypic.com/2iqbivd.jpg ale tu Gizmuś najładniej wyszedł :loveu: :diabloti: Quote
Recommended Posts