Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
http://i43.tinypic.com/so0f7m.jpg
Na tym zdjęciu wygląda jak połączenie szczurka i królisia:diabloti:

A co do prawka...To ja nie mam zamiaru zdawać :evil_lol: Nie lubię jeździć autem jako kierowca, wole być wożona. :diabloti:

Jak kto woli :)
Ja tam wolę być samodzielna ;)

Izabela124. napisał(a):
Spóźnione 100lat dla gryzoni :multi:

Ale tu fotkowo :loveu: No i gratuluję zostania ciocią :lol:

Dziękujemy :)
No jeszcze, nie ciocią... Dopiero w październiku :evil_lol:

agaciaaa napisał(a):
Hmmm to dziś miał być ten dogo-spacerek? Jak tak to czekam na fotki! :)

Tak, tak - wczoraj był dogospacerek :) Wprawdzie towarzystwo nam się wykruszyło, byliśmy tylko w 4 psy i w połowie rozładował mi się aparat... :oops: Ale jakieś zdjęcia mam, postaram się coś wrzucić dzisiaj po poludniu :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Tak, tak - wczoraj był dogospacerek :) Wprawdzie towarzystwo nam się wykruszyło, byliśmy tylko w 4 psy i w połowie rozładował mi się aparat... :oops: Ale jakieś zdjęcia mam, postaram się coś wrzucić dzisiaj po poludniu :)

No to czekam z niecierpliwością ;)

Posted

We wtorek do malowania, a po malowaniu jak będzie piękny zielony to się pochwalę z pewnością

Jakby TŻ śmiał bez koszulki chodzić I krótki i długi rękaw ma i paraduje z godnością

Ok :multi: Już się nie mogę doczekać :p

No i super! Ja też dumnie paraduję do pracy w krótkim i długim :loveu:

Gratuluję ciociu :cool3::cool3:

Posted

Oświadczam wszem i wobec, że wyjeżdżam jutro na 4 dni na Słowację, więc pojawię się tu pewnie dopiero w sobotę :) Fotek nie zdążyłam ściągnąć :-( Ale będziecie mieli okazję potęsknić ;)

Garbusek jutro wraca od lakiernika, ale jego też zobaczę dopiero w piątek :roll:

A w poniedziałek odbiór prawka :loveu:

TO miłego tygodnia Kochani! :loveu:

Posted

GRATULUJĘ PRAWKA!!!:multi::multi::multi:
Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, he he super:lol:
Hmmm może ja jeszcze kiedyś spróbuje, i będę mieć szczęście trafić na tego samego cudnego egzaminatora, bo do tej pory poznałam tych... gorszych:evil_lol:

Udanego wyjazdu i czekam na spacerowe fotki;)

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie :)

agaciaaa napisał(a):
Miłego wyjazdu :)

To od poniedziałku szalejesz garbuskiem! :lol: Mam nadzieję, że pochwalisz się tu nim ;)

Pochwalę się, jak tylko wreszcie wybłagam o ładną pogodę, bo w deszczu zdjęcia nie sa najlepszym pomysłem... ;)

Dobcia napisał(a):
GRATULUJĘ PRAWKA!!!:multi::multi::multi:
Nie wiem, jak Ty to zrobiłaś, he he super:lol:
Hmmm może ja jeszcze kiedyś spróbuje, i będę mieć szczęście trafić na tego samego cudnego egzaminatora, bo do tej pory poznałam tych... gorszych:evil_lol:

Udanego wyjazdu i czekam na spacerowe fotki;)

Cześć Jadziu! :)
Dziękuję ;) Co do egzaminów w WORDzie to z doświadczenia wiem, że szczęśliwy dzień i godzina to czwartek 10:00 :evil_lol:

Moja nieobecność rozpoczęta wyjazdem trochę się przedłużyła ;) Ale to przez to, że dopadły mnie obowiązki ;) Wycieczka do Namestova udana w 100%, bawiliśmy się świetnie, mimo, że przez 3 na 4 dni lał nam deszcz :evil_lol:
Tebel zdażyła już pojechać z bratem do Francji, wracają w lipcu :)

My za to teraz z TŻ ciągle siedzimy przy garbusie bo tyle z nim roboty :roll: Trzeba wyregulować wolne obroty, naprawic kierunkowskazy, zamontować tylny zderzak, przeczyścić silnik... Ale drogę 25km z Żywca do Bielska już odbyłam :evil_lol: Czuję się jak rajdowiec :evil_lol:

Posted

Tekst na poprzedniej stronie ;)

A ja wklejam zdjęcia ze spaceru - tylko jedna tura, bo tak jak mówiłam, więcej nie zdążyłam bo padł aparat :) Zresztą Gizmo i tak był bardzo monotonny... :evil_lol:

Karmen :loveu:

Bonnie :loveu:

Posted

Koniec :)

Musze się tez pochwalić, że zaraz pod moim nosem otworzyli centrum kynologiczne z psim przedszkolem, dogoterapią i szkoleniem pozytywnym :) Zamierzam się wybrać z Gizmo w lipcu na takie 6tygodniowe klikanie ;)

Posted

Cześć :multi:
Ale Ci fajnie z tym garbusem:loveu: jak już będzie gotowy to koniecznie pokaż zdjęcia! I wpadnij nim do Porąbki! :cool3::evil_lol:
A zdjęcia ze spacerku piękne,bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Cześć :)

[quote name='agaciaaa']Cześć :) Powodzenia przy garbusku! ;)

Nareszcie są fotki, szkoda tylko że tak mało :diabloti:

http://i44.tinypic.com/2wmna1i.jpg nie ma to jak kopanie :lol: widzę u Gizmusia nowego Lupinka, bardzo ładnie mu :loveu: podoba mi się ten wzorek :)

http://i44.tinypic.com/w2m4hw.jpg śliczności :loveu:

Nie dziękuję ;) Na razie czekamy z TŻtem na trochę wolnego czasu, bo jednak trzeba przy garbusie trochę posiedzieć i pogrzebać... ;)

Wiem, że mało - ale to już siła wyższa :diabloti: Ale wyszło słonko, to mam nadzieję, że uda mi się uzupełnić zapasy :)

Na zdjęciach słabo tego Lupina widać, w realu jeszcze ładniejszy :) Szarikowa tym razem trafiła w 100% :) Dziękujemy :oops:

[quote name='basia bonnie']Cześć :multi:
Ale Ci fajnie z tym garbusem:loveu: jak już będzie gotowy to koniecznie pokaż zdjęcia! I wpadnij nim do Porąbki! :cool3::evil_lol:
A zdjęcia ze spacerku piękne,bardzo dziękujemy :loveu:

Jak znajdziesz mi pracę, która pozwoli mi zarobić na letnie szkolenie klikerowe, Nikona D80 i paliwo do garbusa (10l na 100 km :roll:) to przyjadę :diabloti:
A za zdjęcia nie ma co dziękować, Bonnie tylko na dwóch :oops:

[quote name='BBeta']Nareszcie fotki ze spaceru :cool3: Szkoda tylko, że tak mało :placz:

Więcej pretensji do Szarikowej, ona szalała ze swoim Sonym ;)
Mam nadzieję, że następnym razem się pojawicie :)

Posted

Musze się tez pochwalić, że zaraz pod moim nosem otworzyli centrum kynologiczne z psim przedszkolem, dogoterapią i szkoleniem pozytywnym :) Zamierzam się wybrać z Gizmo w lipcu na takie 6tygodniowe klikanie ;)

Oooo a co to za centrum?
Masz może stronkę?

Posted

Jak znajdziesz mi pracę, która pozwoli mi zarobić na letnie szkolenie klikerowe, Nikona D80 i paliwo do garbusa (10l na 100 km :roll:) to przyjadę :diabloti:
A za zdjęcia nie ma co dziękować, Bonnie tylko na dwóch :oops:

Hmm, ja taką prace mam! :cool3: alimenty :diabloti: i córunia tatunia :eviltong:
oooł nieźle:crazyeye: do porąbki tylko 19km:evil_lol:

Posted

Nikona?! Zdradzasz mnie siostrzyczko! :eviltong: Canona weź, Canona! Obiektywami będziemy się podmieniać. :eviltong: Bo sam aparat to prawie nic, liczą sie obiektywy.

Posted

Dobry wieczór :)

[quote name='Paulina_mickey']Oooo a co to za centrum?
Masz może stronkę?

W sumie to znam ich tylko przez stronę internetową, ale od 16 czerwca zaczyna szkolenie jedna grupa i mam zamiar udać się bez psa zobaczyć jak to wszystko wygląda. Ale mailując z Panią, dowiedziałam się, że w ramach szkolenia sa też wyjazdy w góry i ćwiczenia w przeróżnym terenie, także nie będzie nudno :)

Strona to 4 Łapki

[quote name='Izabela124.']Cześc
hehe Gizmo to taki sam maniak kopania jak Bobik:evil_lol:

To ta pinczerowata krew :razz:

[quote name='Rinuś']noo fotki super :loveu::loveu::loveu:
A gdzie Basia ?:diabloti:

Np. tu:

:p

[quote name='basia bonnie']Hmm, ja taką prace mam! :cool3: alimenty :diabloti: i córunia tatunia :eviltong:
oooł nieźle:crazyeye: do porąbki tylko 19km:evil_lol:

No nie powiem, ciekawą pracę tatuś załatwił :razz:
Ja jeszcze nie wiem, co będę robić.

[quote name='Bonsai']Nikona?! Zdradzasz mnie siostrzyczko! :eviltong: Canona weź, Canona! Obiektywami będziemy się podmieniać. :eviltong: Bo sam aparat to prawie nic, liczą sie obiektywy.

No właśnie ciągle mam wewnętrzne rozdarcie :diabloti: Na razie i tak nie mam pieniedzy, więc nie muszę stanąć przed tym trudnym życiowym wyborem... Będziemy sobie przesyłać obiektywy pocztą? :evil_lol:

Posted

Ale dziś upał :) Ciągle dłubiemy z TŻtem przy garbusku - już coraz bliżej pełnej gotowości :) Nowe pokrowce sa tez w trakcie tworzenia, więc zaraz po odpicowaniu samochodu będę go fotografować i chwalić się nim, np.tutaj ;)

Wygrzebałam jakąś mieszankę zdjęć z komputera, wiec... have a fun :)

To jeszcze z czasów, jak Tebel była :)