Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich! :)

jbk napisał(a):
Gizmo i Szarik mają identyczne kolory ;)

A my mówimy "Gizmo" na Fialkę, jak uszy położy w taki specjalny sposób, bardzo wtedy przypomina Gizma, oczywiście nie Twojego, tylko tego pierwszego, filmowego ;)

W końcu obaj niemieckiej krwi... :razz: się dobrali jednym słowem.

Hihi, zacznę wołać na Gizmo FIALKA :evil_lol:

anetta napisał(a):
Przykro mi z powodu Bulika :(((((((((
Tak ładnie o nim napisałaś że aż mi się oczy zeszkliły....

Znowu zlot, świetnie! :)))

Buliczek zawsze pozostanie w moim sercu. Już tak nie boli. Odkąd w domu zawitał maluchy, jest coraz lepiej.

Ze zlotu mam sporą fotorelację :)

agaciaaa napisał(a):
Justynko, pochwal sie nowymi domownikami! :loveu:

Już, już się chwalę... ;)

Posted

Przepraszam za moją nieobecność, ale miałam dużo spraw na głowie. W domu jest sajgon bo Tebel w środku cieczki (na szczęście mamy możliwość oddzielenia psów), na dodatek mam remont w pokoju(co chwila nie było internetu), załapałam się na drugą pracę(poza wyprowadzaniem psów), a na dodatek TŻ wyjechał na 2 tygodnie i zostałam sama.

Tak jak pisała Bonsai, w domu zawitały dwa koszo-maluchy :) jednak nie dokładnie tak, jak pisała Ola. Monk bowiem musiał wrócić do swojej poprzdniej właścicielki, bo gryzł Syriusza do krwi :( Na następny dzień pojechałam jednak po brata Bajka - Anuka. Chłopy mają po 2 miesiące i zagościła między nimi jedna wielka zgoda :) Bajek z Anukiem bardzo przypominają mi Syriusza z Bulikiem, gdy byli młodziakami - Bajek jest szaleńcem z zamiłowaniem do ucieczek(zwiał już 2 razy przyprawiajac mnie niemal o zawał serca...), a Anuk jest cichutki i potulny. Syriusz stoi na czele całego stada. I jest taki szczęśliwy! Ćwierka do maluchów, tuli, całuje... A jak cudnie wygląda gdy całe stadko śpi razem... aż sama nie wierzę, że wraz z maluchami zawitało tyle szczęścia do mojego domu :)

Maluchy są jeszcze nieśmiałe, choć już biorą jedzenie z ręki. W poniedziałek spróbuję je wypuścić na pokój, żeby Syriusz mógł im pokazać wszystkie tajne skrytki... ;) Gizmo już zaakceptował ich przez pręty klatki, choć małe jeszcze drą sie na niego ze strachu, gdy zbliża sie do klatki.

Ogółem jestem bardzo zadowolona :) Bo nie przypuszczałam, że wszystko skończy się tak idealnie :loveu:

Tutaj Syriuszek

A tu jeszcze nieśmiali Bajek i Anuk :)

Posted

Na zlocie VW w Kryspinowie jak zwykle było super :) Wybawiliśmy się z TŻ jak nigdy, a brat zarobił trochę pieniędzy... ;) Zostałam też miss zlotu, bo znam organizatorów i wyciągneli mnie na scenę :oops: :oops: :oops:

Mam sporo zdjęć, więc myślę, że dokonam selekcji generalnej i wstawię parę fotografii jeziora i garbusków :) Mam nadzieję, że za rok uda nam się już pojechać własnych volkswagenem!

Gizmo, jak to Gizmo - leniuchuje :) Niestety leki na stawy chyba przestają działać, bo pomimo podawania regularnie tych silniejszych leków od weta, ciągle kuleje :( Ale jakoś sobie radzimy.

TŻ wyjechał i przede mna wizja dwóch pracowitych tygodni, opieki nad Wibrysem i smutnej tęsknoty...

Mam zamontowany w końcu mój osobisty internet więc myślę, że dzięki temu będę częściej zaglądać. A przynajniej sie postaram :)

Posted

:multi::multi: Syriuszątko ma Towarzyszy :loveu::loveu:..cudne, dwie Kuleczki!!!

Biedny Gizmuś....:shake:...stawy-to ból straszny.

Gratulacje Justynko...chce też fotek z Tobą na scenie :loveu::loveu:

Posted

Dzień dobry :)

Celina12 napisał(a):
:multi::multi: Syriuszątko ma Towarzyszy :loveu::loveu:..cudne, dwie Kuleczki!!!

Biedny Gizmuś....:shake:...stawy-to ból straszny.

Gratulacje Justynko...chce też fotek z Tobą na scenie :loveu::loveu:

A jakie Kuleczki rozgadane i wrzaskliwe... ;)

Na szczeście ma jeszcze 3 łapki!

A wiesz, że ja też bym chciała? Znalazłam w internecie jedną fotorelację - jest tam ponad 600 zdjęć i fotorelacja kończy się na występie zespołu, który był zaraz przed wyborami miss... :roll: Ale będzie dużo innych fajnych fotek :) Już zmniejszam :)

diabelkowa napisał(a):
fajne koszatniczki moj tz tez wyjechal na 2 tyg ale na delegacje

A mój sobie wakacjuje - i to beze mnie! :roll: :shake: :evil_lol:

Posted

Aby nadrobić zaległe zdjęcia i ożywić foto-galerię, wstawiam zdjęcia z Kryspinowa :)

Tak wyglądał przez 3 dni nasz dom(+kramik z częściami mojego brata + wierna Tebelka pilnująca obejścia ;) )

Tebel przyciągała setki fanów, którzy zawsze przychodzili ze smakołykiem ukrytym w dłoni...

A tak wyglądało samo jeziorko... :)