Dobcia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 :multi:Syriuszek ma towarzystwo:lol: takie maleństwa z pewnością są bardzo kochane:loveu: Quote
Marta_Ares Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 witamy:loveu: to czekamy na fotki czekamy na fotki nowych lokatorow:multi: Quote
agaciaaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Justynko, pochwal sie nowymi domownikami! :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Witam wszystkich! :) jbk napisał(a):Gizmo i Szarik mają identyczne kolory ;) A my mówimy "Gizmo" na Fialkę, jak uszy położy w taki specjalny sposób, bardzo wtedy przypomina Gizma, oczywiście nie Twojego, tylko tego pierwszego, filmowego ;) W końcu obaj niemieckiej krwi... :razz: się dobrali jednym słowem. Hihi, zacznę wołać na Gizmo FIALKA :evil_lol: anetta napisał(a):Przykro mi z powodu Bulika :((((((((( Tak ładnie o nim napisałaś że aż mi się oczy zeszkliły.... Znowu zlot, świetnie! :))) Buliczek zawsze pozostanie w moim sercu. Już tak nie boli. Odkąd w domu zawitał maluchy, jest coraz lepiej. Ze zlotu mam sporą fotorelację :) agaciaaa napisał(a):Justynko, pochwal sie nowymi domownikami! :loveu: Już, już się chwalę... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Przepraszam za moją nieobecność, ale miałam dużo spraw na głowie. W domu jest sajgon bo Tebel w środku cieczki (na szczęście mamy możliwość oddzielenia psów), na dodatek mam remont w pokoju(co chwila nie było internetu), załapałam się na drugą pracę(poza wyprowadzaniem psów), a na dodatek TŻ wyjechał na 2 tygodnie i zostałam sama. Tak jak pisała Bonsai, w domu zawitały dwa koszo-maluchy :) jednak nie dokładnie tak, jak pisała Ola. Monk bowiem musiał wrócić do swojej poprzdniej właścicielki, bo gryzł Syriusza do krwi :( Na następny dzień pojechałam jednak po brata Bajka - Anuka. Chłopy mają po 2 miesiące i zagościła między nimi jedna wielka zgoda :) Bajek z Anukiem bardzo przypominają mi Syriusza z Bulikiem, gdy byli młodziakami - Bajek jest szaleńcem z zamiłowaniem do ucieczek(zwiał już 2 razy przyprawiajac mnie niemal o zawał serca...), a Anuk jest cichutki i potulny. Syriusz stoi na czele całego stada. I jest taki szczęśliwy! Ćwierka do maluchów, tuli, całuje... A jak cudnie wygląda gdy całe stadko śpi razem... aż sama nie wierzę, że wraz z maluchami zawitało tyle szczęścia do mojego domu :) Maluchy są jeszcze nieśmiałe, choć już biorą jedzenie z ręki. W poniedziałek spróbuję je wypuścić na pokój, żeby Syriusz mógł im pokazać wszystkie tajne skrytki... ;) Gizmo już zaakceptował ich przez pręty klatki, choć małe jeszcze drą sie na niego ze strachu, gdy zbliża sie do klatki. Ogółem jestem bardzo zadowolona :) Bo nie przypuszczałam, że wszystko skończy się tak idealnie :loveu: Tutaj Syriuszek A tu jeszcze nieśmiali Bajek i Anuk :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Na zlocie VW w Kryspinowie jak zwykle było super :) Wybawiliśmy się z TŻ jak nigdy, a brat zarobił trochę pieniędzy... ;) Zostałam też miss zlotu, bo znam organizatorów i wyciągneli mnie na scenę :oops: :oops: :oops: Mam sporo zdjęć, więc myślę, że dokonam selekcji generalnej i wstawię parę fotografii jeziora i garbusków :) Mam nadzieję, że za rok uda nam się już pojechać własnych volkswagenem! Gizmo, jak to Gizmo - leniuchuje :) Niestety leki na stawy chyba przestają działać, bo pomimo podawania regularnie tych silniejszych leków od weta, ciągle kuleje :( Ale jakoś sobie radzimy. TŻ wyjechał i przede mna wizja dwóch pracowitych tygodni, opieki nad Wibrysem i smutnej tęsknoty... Mam zamontowany w końcu mój osobisty internet więc myślę, że dzięki temu będę częściej zaglądać. A przynajniej sie postaram :) Quote
Celina12 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 :multi::multi: Syriuszątko ma Towarzyszy :loveu::loveu:..cudne, dwie Kuleczki!!! Biedny Gizmuś....:shake:...stawy-to ból straszny. Gratulacje Justynko...chce też fotek z Tobą na scenie :loveu::loveu: Quote
diabelkowa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 fajne koszatniczki moj tz tez wyjechal na 2 tyg ale na delegacje Quote
Dorkaa Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 http://i36.tinypic.com/dma5a1.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Dzień dobry :) Celina12 napisał(a)::multi::multi: Syriuszątko ma Towarzyszy :loveu::loveu:..cudne, dwie Kuleczki!!! Biedny Gizmuś....:shake:...stawy-to ból straszny. Gratulacje Justynko...chce też fotek z Tobą na scenie :loveu::loveu: A jakie Kuleczki rozgadane i wrzaskliwe... ;) Na szczeście ma jeszcze 3 łapki! A wiesz, że ja też bym chciała? Znalazłam w internecie jedną fotorelację - jest tam ponad 600 zdjęć i fotorelacja kończy się na występie zespołu, który był zaraz przed wyborami miss... :roll: Ale będzie dużo innych fajnych fotek :) Już zmniejszam :) diabelkowa napisał(a):fajne koszatniczki moj tz tez wyjechal na 2 tyg ale na delegacje A mój sobie wakacjuje - i to beze mnie! :roll: :shake: :evil_lol: Quote
wiq Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 cześć! ile nowości! piękne koszo-dziecka :loveu: zajadą Cię, tyle roboty:P miss:P Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 wiq napisał(a):cześć! ile nowości! piękne koszo-dziecka :loveu: zajadą Cię, tyle roboty:P miss:P Nie obrażaj mnie :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Aby nadrobić zaległe zdjęcia i ożywić foto-galerię, wstawiam zdjęcia z Kryspinowa :) Tak wyglądał przez 3 dni nasz dom(+kramik z częściami mojego brata + wierna Tebelka pilnująca obejścia ;) ) Tebel przyciągała setki fanów, którzy zawsze przychodzili ze smakołykiem ukrytym w dłoni... A tak wyglądało samo jeziorko... :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Główny sponsor :evil_lol: Samochody też zażywały kąpieli... Parada na Kazimierz Quote
Dobcia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie powiem cześć bo już to dziś mówiłam:evil_lol::lol: Śliczne maluchy:loveu: http://i38.tinypic.com/e875hw.jpg a to zdjęcie wygląda jak z jakiegoś zakątka w ciepłych krajach:) edit http://i35.tinypic.com/2w6a04y.jpg suuuuuuper!!!:):):) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Ja TŻ :) Występ tancerzy ognia Pokaz laserów - na jeziorze! A teraz podziwiajcie :) To na tyle :) Quote
Matusz Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Justyna !! piękne zdjęcia !! :loveu::loveu::loveu: http://i34.tinypic.com/30ivpyt.jpg :loveu: Quote
Olusia Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Przecudne zdjęcia :loveu: To zachodzące słońce bardzo romantyczne ;) Quote
aleb Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Zdjęcia piękne! Te jezioroooo :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 hahaha sponsor boski :evil_lol: :evil_lol: super fotorelacja, a to jest cudne http://i33.tinypic.com/1z2hv9z.jpg !!! :loveu: :) Quote
Recommended Posts