Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cieszę się, że Wibrysio się podoba :)

[quote name='madziorna']http://i37.tinypic.com/2lln9fq.jpg => Ale pięknota :loveu: A ja tęsknię za moją Franią... :placz:

Na pewno Ci ciężko... ale pomyśl, że ma teraz wspaniały domek :) Nie możesz jej odwiedzić?

[quote name='Szarik']
Z całej sesji udało mi się zrobić tylko 2 znośne zdjęcia, takie to są wyścigówki :diabloti:

Ha, a ja mam więcej! :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']A wygląda na taką twardą dziołchę.. .:diabloti:

Śliczny Wibrysio :loveu: i ten króliś! :) :loveu:
Do jutra!!! :multi:

No nie? :razz:

Mam nadzieję, że do jutro, bo znów się rozpadało...

[quote name='Szarik']Żebyś mnie widziała na wycieczce klasowej do Wrocławia! Musiałam połknąć 2 tabletki nasenne, żeby wogóle dotknąć łóżka, co chwila jakies szczypawice czy inne robale, bllleuch.

Grunt, że zasnęłaś :evil_lol: My z TŻ musieliśmy spać wtedy na podłodze... i to bez tabletek! :diabloti:

Posted

Dobcia napisał(a):
Cześć:)
Prawdziwy drapieżnik z Wibryska:lol:

Justynko powiedz, że ta burza to tylko u mnie...

Burza może i nie, ale rozpadało się na całego :-( Gdzie to słonko na jutrzejszy spacer :placz:

Posted

:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:czytałam ze masz pościgowe koszatki :p

fotaski oglądałam :loveu::loveu::loveu:

dzień doberek :multi::loveu:
[/FONT]

Posted

Cześć :) Widziałam duuużo fotek, troszke miałam zaległości ;)

Szarik napisał(a):
Mam jeszcze tajny folder zaszyfrowany u mnie na komputerze, gdzie są same głupie miny z nocowania w ferie! :evil_lol:

Nooo właśnie dziewczyny!! Kiedyś obiecałyście te fotki! :mad: :diabloti:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='basia bonnie']Będzie ładna pogoda!!:) Ma być pochmurnie,ale bez deszczu ;) dziś do południa było ładnie, dopiero popołudniu deszcz,więc jutro tez tak bedzie!!:)

Basiu, jesteś moim Prorokiem :evil_lol:

[quote name='Alicja']:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol:czytałam ze masz pościgowe koszatki :p

fotaski oglądałam :loveu::loveu::loveu:

dzień doberek :multi::loveu:
[/FONT]

Nawet nie wiesz ile one potrafią... :evil_lol:

[quote name='Paulina_mickey']http://i37.tinypic.com/2lln9fq.jpg
jakbym widziała mojego królika :crazyeye:

A kociak, ideał jak dla mnie:loveu::loveu::loveu:

Już chyba kiedyś pisałam u Ciebie w galerii, że te królaski to takie podobne do siebie :loveu:

[quote name='Pianka']Biedna mucha:shake:

Życie bywa okrutne :diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='Rinuś']
To ja Was przyszłam pocieszyć i powiedziec, że u nas od wczoraj jest skwar
:diabloti:

Dobijaj biednego człowieka :mad: :diabloti: Mój TŻ siedzi teraz nad morzem i mówi, że mają taką lampę - no i wróci opalony, a ja cooo :placz:

Posted

agaciaaa napisał(a):
ooo właśnie dziewczyny!! Kiedyś obiecałyście te fotki! :mad: :diabloti:

Ale niestety nie nadają się do tego, aby wystawić je na światło dzienne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Dzisiaj odbył się kolejny spacer Dogomaniaków w Bielsku :) Udało nam się pospacerować z Dobcią i Negro, Basią i Bonnie i z Szarikową i Sonym :cool3: ;) Wbrew pozorom, pogoda się udała i nawet wyszło nam słońce :) Gizmo ani razu nie warknął na Negro, jestem z niego taka dumna :loveu: mój kochany pinczerek :loveu:

Jak tylko ściągnę zdjęcia z aparatu - na pewno wstawię na dogo, żebyście mogli nam pozazdrościć :diabloti: :loveu:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Ale niestety nie nadają się do tego, aby wystawić je na światło dzienne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj, bez przesady, pokaaaażcie prooooszeeeeee!!!! :lol:

Czekam niecierpliwie no fotki z dogospacerku :)

Posted

Dobcia napisał(a):
Gizmuś już traktuje Negra prawie jak swojaka:lol:

Chętnie też obejrzę sobie zdjęcia;)

Taa... już sobie wyobrażam ich śpiących na jednym posłaniu, w zimie, przed kominkiem... albo pijących z jednej miski... Jeszcze długa droga przed Negrem :evil_lol:

Coś mi komputer wariuje, ale dzielnie z nim walczę i zaraz wkleję pierwszą porcję zdjęć ;)

Posted

agaciaaa napisał(a):
Oj, bez przesady, pokaaaażcie prooooszeeeeee!!!! :lol:

Czekam niecierpliwie no fotki z dogospacerku :)

Może kiedyś... :diabloti:

Swoją drogą jutro znów jedziemy do Wilkowic i przypuszczam, że pewnie znów przywieziemy sporo ciekawych zdjęć... :razz:

Fotki będą na nowej stronie :) (biorę przykład z Jadzi i nabijam posty do next strony :evil_lol:)

Posted

basia bonnie napisał(a):
Hello :)
no to czekamy na foto-relację! :multi: :loveu:

I następna spacerowiczka się zreaktywowała :loveu: Warka nie była zazdrosna? ;)

Już wklejam zdjęcia :) Na razie tylko 10, tak na zachętę :diabloti: