Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Heeej :*

Jeju dlaczego takie cudo Gizmowate musi mieć problemy. No taki pies powinien cieszyć się zdrowiem do końca swych dni :)
Ale mądra pańcia świetnie daje sobie radę widać.... :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Arthro-Fos- ja też to podaję od jakiegoś miesiąca, ale żadnej poprawy niestety nie widzę :( Nie wiem czy iśc do weta, boje się, że operacja ans nie ominie

Ja w działanie Arthro-Fosu nie wierzę zbytnio, ale mam nadzieję, że przynosi jakąkolwiek poprawę. I nie jest drogi. Niestety na problemy ze stawami potrzebne są silniejsze leki. U nas nie ma możliwości operacji.

[quote name='_ChiQuiTa_']Heeej :*

Jeju dlaczego takie cudo Gizmowate musi mieć problemy. No taki pies powinien cieszyć się zdrowiem do końca swych dni :)
Ale mądra pańcia świetnie daje sobie radę widać.... :)

Był moment załamania, ale dajemy sobie radę :loveu:

Ciąg dalszy spacerowych fot :) Dać pinczerowi kamień...

Posted

[quote name='Olusia']http://i29.tinypic.com/2ahtuhk.jpg
Jaki radosny :loveu:

http://i31.tinypic.com/jzdzc6.jpg
Jak jakaś zjawa :o

Dziękuję Olusiu za miłe słowa :)

[quote name='Izabela124.']hahah ostania fotka bombowa

A jak się zwią te silniejsze leki?

Ja je dostaję bezpośrednio od weta, w saszetce z lecznicy, więc nawet nie wiem jak się zwą :oops: Zapytam przy następnej okazji!

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetne
http://i31.tinypic.com/jzdzc6.jpg

ja daję Ozzulkowi Nutradyl ....kupiłam na bazarku na dogo ...taniutko

Na jakiej zasadzie on działa? Również zwiększa maź stawową, czego konsekwencją jest mniejsze ocieranie się stawu o staw? Wiem, że psy ze schroniska dostają, ale szczerze mówiąc nigdy się tym nie interesowałam :oops:

[quote name='"Celina12"']Gizmuś zaczynam dla Ciebie zbierać kamienie...PRZYBYWAJ!!!!

Twoje koszatniczki latają z prędkością światła????:crazyeye:

Ostrzegam, jak już weźmie to każdy po kolei i do samego domu! Ja kamienie zawsze noszę w kieszeniach z domu, bo Gizmo zawsze jakiś przywlecze i robi się mała kolekcja... ;)

Do tej pory o tym nie wiedziałam... ale chyba tak! :evil_lol:

Niemcy - Portugalia 3:1 PORAŻKA :placz:

Posted

No no kolekcjoner kamieni:lol: od tej strony Gizmunia nie znałam:evil_lol:

A może dodatkowo warto spróbowac naturalnych sposobów? Sawusia
[*] kiedy zaczęła miec problemy ze stawami, dostawała gotowane kurze łapki+ jakiś lek którego nazwy już nie pamiętam:oops: ale w sumie dało to bardzo pożądane efekty;)

Posted

Witam;)
Ale mu slicznie w tej obrozy:loveu: :loveu:
Szkoda ze Ares ma tyle siersci i malo widac:shake: Ale na Mai by fajnie wygladala....:evil_lol: :evil_lol:

Sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Dzień dobry :)

[quote name='Izabela124.']To czekam jakby co na info ;)[/quote]

Znalazłam. Tabletki są z firmy ScanVet i nazywają się Scanodyl.

[quote name='Celina12']Nic mnie Justynko nie zdziwi-ja zbieram po domu patyki, włóczkę, trociny i wybebeszone środki maskotek...kamyki to pikuś :evil_lol:.[/quote]

Zadziwiasz mnie Celinko :loveu: :lol:

[quote name='Dobcia']No no kolekcjoner kamieni:lol: od tej strony Gizmunia nie znałam:evil_lol:

A może dodatkowo warto spróbowac naturalnych sposobów? Sawusia
[*] kiedy zaczęła miec problemy ze stawami, dostawała gotowane kurze łapki+ jakiś lek którego nazwy już nie pamiętam:oops: ale w sumie dało to bardzo pożądane efekty;)[/quote]

Hmm dziękuję za rady Jadziu. A czy jest większa różnica pomiędzy gotowanymi a wędzonymi? Ostatnio dostaliśmy jako gratis w sklepie zoologicznym i zauważyłam, że Gizmo smakują :)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Witam;)
Ale mu slicznie w tej obrozy:loveu: :loveu:
Szkoda ze Ares ma tyle siersci i malo widac:shake: Ale na Mai by fajnie wygladala....:evil_lol: :evil_lol:

Sliczne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

Mai by do niebieskich oczek pasowała ;)
Szarikowa tez narzekała, że na Szariku nie widać, ale kupiła zieloną obrożę i Szarik prezentuje się w niej świetnie :)

[quote name='Pianka']http://i31.tinypic.com/jzdzc6.jpg to ani Bulik ani Syriusz, tylko jakiś duch ich zmarłej bliskiej osoby:evil_lol: przyszedł ich odwiedzić:evil_lol:

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

[quote name='basia2202']eloooooooooł Gizmoleee!! :multi:

witamy się po długim niebyciu :loveu:

Basieńko-Zuzieńki!!!! Witajcie znowu!!! :multi: :multi: :multi:

[quote name='Rinuś']Dzień doberek :) dawno u WAs nie byłam...ucałuj Gizmulca :loveu:

Rinuś, jak miło Cię tu widzieć :loveu: Gizmo ucałowany odsyła buziaki!